2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım çok test yapıp kafanı karıştırma dayanmak zor ama en azından gününe kadar bekle bence

battan umutlu değilim canım :18: bugün yarında biraz uzak davranıcam batı atlatana kadar biraz gururumu okşasın sonra çalışmalara başlarız senin bat ne zaman

ya bat gününü yanlış mı biliyorum acaba şimdi ben yumurtlama günü diye biliyorum yani burdan çıkardığım sonuç bu

İnşallah canım ya geçen ay yoktu da bu ay biraz umut var içimde bilemedim. Sen be yapmayı düşünüyorsun kuzum kan mı vereceksin idarar testi mi yapacaksın tekrar? İnş. hamişsindir canım benim ya :)

kan daha 3 gün önce verdim o yüzden hiç kan vermeyi düşünmüyorum çok zahmetli geliyo yahu yarın sabah bi daha idrarda bakarım artık, inşallah kuzum... böyle enteresan şeylerde beni bulur zaten

ya bat gününü yanlış mı biliyorum acaba şimdi ben yumurtlama günü diye biliyorum yani burdan çıkardığım sonuç bu

Kuzum bat beklenen adet tarihi demek yumoş günü ile bi ilgisi yok

Bekliyorum canım keşke dün de yapmayaydım da bu saçma düşünceyi kafama sokmasaydım

ah bi dayanabilsek ben geçen ay neler yaptım evde yapılan bütün testler idrar tahlilleri sonuç bütün gece ağlamak inş iyi haberler verirsin ama sanki bu ay bana biraz umutlu geldi diğer aylara göre daha çok hamiş var

En mantiklisi batin gecmesini beklemek ondan sonra test yapmak

evet bu ay bereketli geldi gerçekten geçen aya oranla... geçen ay bi garipti zaten 5 6 kişi anca hamile kalabildi geri kalan herkes kafa salladı ama bu ay güzel başladı şimdiden geçen tabloyu yakaladık nerdeyse inşallah seni de bu ay hamiş yapıcaz

valla netten araştırıyorum bat ne :26: yemeğidir, bilmem anlamıdır bir sürü saçma sapan şey okudum

kız bende batın anlamını netten buldum sen nasıl bulamadın yahu aklına takılan bişey olursa sor mutlaka birimiz olmasak öbürümüz yanıtlarız

kızlar soğan kürü çoğu kişide işe yaramış, özellkle itihabı olanlara duyrulur, ben iki kişi tanıyorum bu yolla hamile kalan..

sağol canım nasıl gidiyor sen hiç durmayacaksın her gün test yaparsın di mi inşallah yine rutin yaptığın bi anda pat diye görüverirsin ikinci çizgiyi

İyi gidiyor canım yorgunluk var biraz bugun belimde ağrıyor lavaboya girip çıkıyorum hiç girmemiş gibi idrar isteğim var karnımda şişlik var sanki şilik değil göbek yok bebegım test yapmadım bekliyorum cumartesı anneme gıdecegım anneme kıprıklerıme baktıracagım var derse test alır yaparım inşallah bebişimin haberini alırım İnşallah kuzum çok dua ediyorum inşallah sende kırmızı kart görmezsin

Merhaba Temiz bir plastik bardaga idrarini yapiyorsun 1 cay kasigi karbonat koyuyorsun kabarirsa hamilelik var demekmis nette okumustum dogru mu bilmiyorum

hım anladım canım denesemmi bilemedim

inş. canım. inş bu ay heepimize hamiş yazarız mart annişi oluruz bizde

yanlış bilgi bat günü adeti beklediğin tarih .yumurtlama günü ise adet bittikten sonra ilişkiye girdğinde bebek ihtimalinin en çok olduğu gün yani yumurtan hareketlenecek o günler ilişkiye gireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…