- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Doğru söylüyorsun canım aslında yarın bile çok erken... Geç çıkması mevzuu ile ilgili çok yazı okudum birçoğu gerçekten hamileymiş ama arada yalancı çizgi olanlarda olmuş tam bi muamma bekleyelim bakalım
battan umutlu değilim canım :18:bugün yarında biraz uzak davranıcam batı atlatana kadar biraz gururumu okşasın sonra çalışmalara başlarız senin bat ne zaman
İnşallah canım ya geçen ay yoktu da bu ay biraz umut var içimde bilemedim. Sen be yapmayı düşünüyorsun kuzum kan mı vereceksin idarar testi mi yapacaksın tekrar? İnş. hamişsindir canım benim ya :)
ooo heyecan dorukta desene hadi hayırlısı olsun ilkindee oluoluverir inşallahh
ya bat gününü yanlış mı biliyorum acabaşimdi ben yumurtlama günü diye biliyorum yani burdan çıkardığım sonuç bu
Kız sen adamı çatlatırsınBebeğim kaç temmuz onu da yaz Allah aşkına
canım çok test yapıp kafanı karıştırma dayanmak zor ama en azından gününe kadar bekle bence
hah şimdi gördüm lafımı geri alıyorumsonucu isterim olumlu ya da olumsuz
Kuzum bat beklenen adet tarihi demek yumoş günü ile bi ilgisi yok
Bekliyorum canım keşke dün de yapmayaydım da bu saçma düşünceyi kafama sokmasaydım
valla güya bende inanmamıştım hatta biz 3 arkadaş yaptık bide gebe olana denettik gebenin köpürdü meğer diğer arkadaş gebeymiş o da köpürdü bende yok o da köpürdü tabi bende bi heyecan bi heyecan sorma yani 3 gün sonra kırmızı kartı gördüm kendimi o kadar kaptırmışım ki ağlamaktan mahvoldum. bu ay totem yaptım 12 sine kadar bekliycem
Kuzum bat beklenen adet tarihi demek yumoş günü ile bi ilgisi yok
ah bi dayanabilsek ben geçen ay neler yaptım evde yapılan bütün testler idrar tahlilleri sonuç bütün gece ağlamakinş iyi haberler verirsin ama sanki bu ay bana biraz umutlu geldi diğer aylara göre daha çok hamiş var
En mantiklisi batin gecmesini beklemek ondan sonra test yapmak
valla netten araştırıyorum bat ne :26: yemeğidir, bilmem anlamıdır bir sürü saçma sapan şey okudum
sağol canımnasıl gidiyor sen hiç durmayacaksın her gün test yaparsın di mi inşallah yine rutin yaptığın bi anda pat diye görüverirsin ikinci çizgiyi
Merhaba Temiz bir plastik bardaga idrarini yapiyorsun 1 cay kasigi karbonat koyuyorsun kabarirsa hamilelik var demekmis nette okumustum dogru mu bilmiyorum
evet bu ay bereketli geldi gerçekten geçen aya oranla... geçen ay bi garipti zaten 5 6 kişi anca hamile kalabildi geri kalan herkes kafa salladı ama bu ay güzel başladı şimdiden geçen tabloyu yakaladık nerdeyseinşallah seni de bu ay hamiş yapıcaz
ya bat gününü yanlış mı biliyorum acabaşimdi ben yumurtlama günü diye biliyorum yani burdan çıkardığım sonuç bu
kız bende batın anlamını netten buldum sen nasıl bulamadın yahuaklına takılan bişey olursa sor mutlaka birimiz olmasak öbürümüz yanıtlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?