2013 martta çikolta kisti ameliyatı oldum kuzum o sebepten çok kanım kaynamaz kendilerine ayrıca zaten mart ayı geçmek bilmez nisan mayısın önünde ki bi engeldir bana göre o yüzden sevmiyorum
bende nisan mayıs istiyorum ama anlarız bir haftaya
aaa bu kirpiklere baktırmak ne canım çok merak ettim
2013 martta çikolta kisti ameliyatı oldum kuzum o sebepten çok kanım kaynamaz kendilerine ayrıca zaten mart ayı geçmek bilmez nisan mayısın önünde ki bi engeldir bana göre o yüzden sevmiyorum
Bende nisan mayıs istiyorum ama anlarız bir haftaya
bu senin mart ayına olan kötü bakış açını değiştirmek içindir belki olsunda mart nisan olsun sağlıklı olsun o ikinci çizgi boşa olmaz bana da öyle geliyor
haklıymışsın o zaman aman benimde kasım olmasında hiç farketmez bende kasımda bebeğimi kaybetmiştim
haklıymışsın o zaman aman benimde kasım olmasında hiç farketmez bende kasımda bebeğimi kaybetmiştim
aaa bu kirpiklere baktırmak ne canım çok merak ettim
Bugündü canım. son 1 haftadır oldum olacam gıbı bı agrım var ozellıkle dun kahverengı akıntıda geldı oy dedım ıftara cıkamıcamcunku ole olur sonrada adetım gelırdı hep. ama bı kac damla kahverengı akıntıdan baska gelen gıden olmadı bakalım. ıns yerlesmeye calısmıstırda onun agrısıdır
inş. canım benimde adet sancısı gibi ağrım var normalde ağrı başladıktan yarım saat sonra adet olurdum ama 3-4 gündür var gelen giden yok inş. adet olmayız bebişlerimiz gelir
Eşim bi şey yemezsen başın döner yazdı bende ona bundan sonra böyle başım dönmüş sağlığım bozulmuş önemli değil önemli olan doğumdan sonraki kadınlar gibi kilolu gözükmiyim sağlık moral neşe insanlık bunlar boş şeyler yazdımKötüyüm ben kötüyüm
ağzına sağlık az bile demişsin
inş. canım benimde adet sancısı gibi ağrım var normalde ağrı başladıktan yarım saat sonra adet olurdum ama 3-4 gündür var gelen giden yok inş. adet olmayız bebişlerimiz gelir
Eşim bi şey yemezsen başın döner yazdı bende ona bundan sonra böyle başım dönmüş sağlığım bozulmuş önemli değil önemli olan doğumdan sonraki kadınlar gibi kilolu gözükmiyim sağlık moral neşe insanlık bunlar boş şeyler yazdımKötüyüm ben kötüyüm
Bende hamile kalırsam 1 nisana denk geliyo şaka gibi olur heralde :)
inşallah senin ki de yola çıktı inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
Kaygılı nın dediği gibi belki Rabbim o kötü anısı olan ayları böyle mutluluğa çeviriyordur inşallah öyledir
inşallah senin ki de yola çıktı inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?