2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu senin mart ayına olan kötü bakış açını değiştirmek içindir belki olsunda mart nisan olsun sağlıklı olsun o ikinci çizgi boşa olmaz bana da öyle geliyor

haklıymışsın o zaman aman benimde kasım olmasında hiç farketmez bende kasımda bebeğimi kaybetmiştim

bu senin mart ayına olan kötü bakış açını değiştirmek içindir belki olsunda mart nisan olsun sağlıklı olsun o ikinci çizgi boşa olmaz bana da öyle geliyor

Vardır bi bildiği yukardakinin Ondan umut kesilmez, inşallah öyledir kuzum bata 4 kaldı anlarız

haklıymışsın o zaman aman benimde kasım olmasında hiç farketmez bende kasımda bebeğimi kaybetmiştim

Kaygılı nın dediği gibi belki Rabbim o kötü anısı olan ayları böyle mutluluğa çeviriyordur inşallah öyledir

inş. canım benimde adet sancısı gibi ağrım var normalde ağrı başladıktan yarım saat sonra adet olurdum ama 3-4 gündür var gelen giden yok inş. adet olmayız bebişlerimiz gelir

inş. canım benimde adet sancısı gibi ağrım var normalde ağrı başladıktan yarım saat sonra adet olurdum ama 3-4 gündür var gelen giden yok inş. adet olmayız bebişlerimiz gelir

inşallah senin ki de yola çıktı inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh

Eşim bi şey yemezsen başın döner yazdı bende ona bundan sonra böyle başım dönmüş sağlığım bozulmuş önemli değil önemli olan doğumdan sonraki kadınlar gibi kilolu gözükmiyim sağlık moral neşe insanlık bunlar boş şeyler yazdım Kötüyüm ben kötüyüm

Ağzına sağlık az bile demişsin

iyi demisin seni ne kadar kırgını anlar bir daha konuşmalarına dikkat eder. benim umudum kalmadı canım moralım bozuldu aglamak istiyorum çok heveslenmiştim

Kiz esin anlasilan cok pisman olmus senin gonlunu almaya calisiyor

Hadi ben kaçtım bacılar kalktığımdan beri burdayım azcık evle ilgileneyim

İyi sohbetler

inşallah senin ki de yola çıktı inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh

Mogami ya benim geçen ayki adet 13 haziran 28 günde bir oluyorum bu ay kaçinda olurum bugün mu yarın mi kafam karıştı ya:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…