Bende hamile kalırsam 1 nisana denk geliyo şaka gibi olur heralde :)
Ya kizlar su cilk muhabbeti benim canimi cok sikmaya basladi az once esimin akrabasi aradi tatli tarifi almak icin ne o uyuyor musun dedi yumurtan cilk cikacak dedi bende saygimdan bisey demedim ama anladi ses tonumdan herhalde bunlar ne istiyorlar benden anlamadim yani gormesemde telefondan yapacaklarini yapiyorlar
şu karbonat testını yaptım kabarmadı ama arastırdım aslı yokmusRahatladım moralım yerıne geldi Dua ediyorum inşallah bebişim benimledir.
Ya kizlar su cilk muhabbeti benim canimi cok sikmaya basladi az once esimin akrabasi aradi tatli tarifi almak icin ne o uyuyor musun dedi yumurtan cilk cikacak dedi bende saygimdan bisey demedim ama anladi ses tonumdan herhalde bunlar ne istiyorlar benden anlamadim yani gormesemde telefondan yapacaklarini yapiyorlar
Ayyyy bu ne terbiyesizlik ya çok ayıp birşey bence bunlara dur denmeli canını sıkma tatlım o anların patavatsızlıgı çok kızdım
çok güldüm ya bildiğine inanıyorsun test negatif olunca bilmediğine inanıyorsunAllah senin iyiliğini bebeğini versin emi elisa
Bana kiziyorlarmis cocuk yapmiyorum diye kayinvalidem oyle diyor bende benim hayatim onlari ilgilendirmez dedigim halde boyle yapiyorlar off cok sikildim valla hergun ayni muhabbet
Bana kiziyorlarmis cocuk yapmiyorum diye kayinvalidem oyle diyor bende benim hayatim onlari ilgilendirmez dedigim halde boyle yapiyorlar off cok sikildim valla hergun ayni muhabbet
Terbiyesiz ya keşke ağzının payını verseydin canım bir daha cesaret edemezdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GIT GIT GIDAK YUMURTAM SICAK DİYEYDİN ERKEN ÖTEN HOROZUN BAŞINI KESERLER SEN O HOROZ OLMAYASIN DESEYDİNİŞİ TERBİYESİZLİĞE VURUP SENDEN OLDUYSA BENDEN DE OLUR DİYEYDİN ARTIK SABIR TAŞIM ÇATLADI GÜL GEÇ GÜL GEÇ BİZZİM BOŞBOĞAZLARLA İŞİMİZ YOK TEK YÖN BEBEKKK
Esim cevap verme sen gelinsin gereken cevabi ben veririm diyor o yuzden bisey demiyorum beni gormesinler diye cikmiyorum disariya yine buluyorlar beni
Kizlar cok tesekkur ederim yaa iyiki sizler varsiniz hepinizi seviyorum :))
:) bende seviyorum o kadar çok seviyorumk çalışamıyorum bile 2 dk işime bakıyorsam 5 dk burdayım
:) bende seviyorum o kadar çok seviyorumk çalışamıyorum bile 2 dk işime bakıyorsam 5 dk burdayım
Canim o karbonat testininde asli yokmus bende arastirdim hatta biri musluk suyuna da denemis kabarmis dogru degil yani
Allah işini gücünü rast getirsin gülüm valla rahatladım, diyorlardı ki kanın cıvıdığı için ilaçlardan,kanaman fazla olur o yüzden sezeryan doğum yapılıyor. ben bir tane dr buldum onunla görüştükten sonra karar vericemiyi bir dr diyorlar, birde erkek var o hepsinden iyi ama ben rahat edemem malesef =(
ama bana ilaç kullanma dedi burda bir dr,hamileliğini öğrendiğinde başlarsındedi,offf bu dr lar farklı mı eğitim alıyor anlamıyorum.dediğini yapıcam canım çok sağol. aslında sitede öyle bir sayfa var diye biliyorum ama korkuyorum olumsuz şeyler moralimi bozuyor çünkü.mesela o iğneler çok acıtıyor demişbir tanesi, morarıyor falan, doğru mu?
Topikce sevgi yumağı olduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahaha ilahi kaygili guldurdun kiz beni allahta seni guldursun canim benim iyiki varsiniz
Aynen öyle olduk canım bebişlerimizde bizimle olunca işte o zaman tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?