2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende hamile kalırsam 1 nisana denk geliyo şaka gibi olur heralde :)

ben hep böyle hesaplıyorum şu zaman olcak aslan olcak kova olcak kız olr erkek olr dye olmuyo karar verdim bu ay böyle söyleşiler yok deme diyorum bebek kıyafetlerne bakmıyorm gebelik testi bile almadm erkenden yapıp morelım bozulmasn dye

Terbiyesiz ya keşke ağzının payını verseydin canım bir daha cesaret edemezdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu karbonat testını yaptım kabarmadı ama arastırdım aslı yokmus Rahatladım moralım yerıne geldi Dua ediyorum inşallah bebişim benimledir.

çok güldüm ya bildiğine inanıyorsun test negatif olunca bilmediğine inanıyorsun Allah senin iyiliğini bebeğini versin emi elisa

GIT GIT GIDAK YUMURTAM SICAK DİYEYDİN ERKEN ÖTEN HOROZUN BAŞINI KESERLER SEN O HOROZ OLMAYASIN DESEYDİN İŞİ TERBİYESİZLİĞE VURUP SENDEN OLDUYSA BENDEN DE OLUR DİYEYDİN ARTIK SABIR TAŞIM ÇATLADI GÜL GEÇ GÜL GEÇ BİZZİM BOŞBOĞAZLARLA İŞİMİZ YOK TEK YÖN BEBEKKK

Ayyyy bu ne terbiyesizlik ya çok ayıp birşey bence bunlara dur denmeli canını sıkma tatlım o anların patavatsızlıgı çok kızdım

Bana kiziyorlarmis cocuk yapmiyorum diye kayinvalidem oyle diyor bende benim hayatim onlari ilgilendirmez dedigim halde boyle yapiyorlar off cok sikildim valla hergun ayni muhabbet

çok güldüm ya bildiğine inanıyorsun test negatif olunca bilmediğine inanıyorsun Allah senin iyiliğini bebeğini versin emi elisa

Ayyyy güzelim meraktan her yolu deniyorum resmen ama hala eczaneden gebelik testi alıp yapmadım kararlıyım onu salı günü yapacagım Amin canım benim amin Rabbim bebişimi versin bana

Bana kiziyorlarmis cocuk yapmiyorum diye kayinvalidem oyle diyor bende benim hayatim onlari ilgilendirmez dedigim halde boyle yapiyorlar off cok sikildim valla hergun ayni muhabbet

Sen bence direk onlara söylemelisin bunları canım yoksa daha cok ustune gelecekler

Ne düşüncesizlik ya biz istemez miyiz bebeğimiz olsun hiç ciddiye alma canım boşver nasip de geç

Terbiyesiz ya keşke ağzının payını verseydin canım bir daha cesaret edemezdi

Esim cevap verme sen gelinsin gereken cevabi ben veririm diyor o yuzden bisey demiyorum beni gormesinler diye cikmiyorum disariya yine buluyorlar beni

Kizlar cok tesekkur ederim yaa iyiki sizler varsiniz hepinizi seviyorum :))

Hahahaha ilahi kaygili guldurdun kiz beni allahta seni guldursun canim benim iyiki varsiniz

Esim cevap verme sen gelinsin gereken cevabi ben veririm diyor o yuzden bisey demiyorum beni gormesinler diye cikmiyorum disariya yine buluyorlar beni

Neyse en azından esin destek oluyor bende burdaki herkesi seviyorum ya

bu kan pıhtılasması olan gebelerde gercekten her doktorun fşkri ayrı oluyor...bende basda cok sasırmısdım ve sinirlenmisdim bu ne ya her doktor farklı konusuyor dedim söyle söyleyim sana en sonunda burda bir doktor buldum o dediki gebe kalmayı düsünüyorsan korunmuyorsan aspirine basla dedi bende basladım gebe kaldım yine aynı doktor kese gözüktü dedi igneye baslatıyorum hemen dedi tamam dedim...daha sonra bebek 3 aylık oldu dogum icin almanyaya gittim almanyadaki dotorum muhtesemdi ve bana sunu dedi cok iyi olmus hemen aspirine baslaman igneye baslaman cok dogru bir karar olmus dedi....simdi birde bu hastalıgın kimisinde durumu daha ciddi kimisinde cok ciddi degil ben de mesela cok yüksek degil yani kan pıhtılasması var ama benden kötüleri varmıs ben cok ciddi olmayanla arasında olmama ragmen hemen baslatıldı bende aspirin ve igne...benim dememle sen sakın baslama aspirine bunu bir doktorla kesinlestirmelisin ondan bundan duydugun seyleri kesinlikle yapma git bir kac doktora danıs....bence o sayfaya mutlaka gir ve ordaki arkadaslarıda dinle oku fikirlerine danıs...olumsuz biseyden korkma cogu bebek sahibi oldu cok sükür....bende cok girdim o sayfaya ama iste dedigim gibi herkesin doktoru ayrı bisey diyordu gıcık oluyordum bu nasıl sey diye....allahıma cok sükür oglum suan yanımda ve mısıl mısıl uyuyor ben dogumdan sonra hic adet olmadım hele bi aet olayım tekrar aspirine baslicam insallah ikinci gebelige hazırlık yapcam...simdilik adet olmam zor gibi doktor hormonlarıma baktıda daha sende adet olman sürer dedi bu FSH yüksekliginde zaten suan gebe kalman zor dedi....o yüzden daha aspirine baslmıyorum....igne meselesine gelince....ben hemsire oldugum icin kendim hep karnıma igneyi vurdum ama acıtmadım morartmadım...elim alıskın yatkındı cünkü...allaha sükür hic sorun yasamadım doktora kontrole gittigimde doktor igneni vurmuyormusun diye bir kac kez bana cıkıs yaptı heheheh hic belli degil diyordu :) seninde zamanla elin alısır mutlaka morarcak acicak elin alısana kadar belki zorluk cekcen ama alısır elin cok kalın ucu yok ignenin...ve bebislerimiz icin deger acıdan morarmasından korkma.....kusura bakma cok uzun yazdım ama inan korkmaaaa bende senin gibi cok korkdum stress yaptım allahın izniyle hamile kalacaksın bebisini kucagına alacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…