rica ederimaynen öyle kendim doğum uzmanına gittiğimde her şeyi söylicem ona bi bakması kalacak sanırım ahh günler bi gelse
Kızlar Mogamiye sordum ama çıktı galiba geçen adet 13 hazirandi bu ay bugün mu yarın mi olur acaba 28 günde bir oluyorum kafam karıştı ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar Mogamiye sordum ama çıktı galiba geçen adet 13 hazirandi bu ay bugün mu yarın mi olur acaba 28 günde bir oluyorum kafam karıştı ya
inşallah lovely biz kırmızı beklerken sen kese mi oluşturuyosun ne :26: bana öyle geliyo hadi bakalım inşallah maşallah
Bende hergün yapmıştım içim rahat etti öyle ama bu ay olmazsa önümüzdeki denemede gün aşırı olucak
11 temmuz canım
Canim 28 gunde 1 oluyorsan bugundur o zaman bende 28 gunde bir olurum 15 haziranda olmustum 12 temmuzda bekliyorum
Sağolun kızlar tetikte bekliyorum hayırlısı inşallah olmam ya
Sağolun kızlar tetikte bekliyorum hayırlısı inşallah olmam ya
canım gunaydın benım yumurtalarım buyumuyo vee catlamıyo yanı yumurta atıyorum ama catlayacak duruma gelemıyor doktor adetın 5 gunu klomene baslattı gunde 3 tane seker ılacı ve kortızon verdı ılaç bıttıkten 3 gun sonra yumurtaları kontrol ettı yanı adettın 13 gunu 5 gun sonra tekrar cagırdı catlamısmı dıye baktı oda adetın 18 gunu sonrada beklemeye basladık eger yumurta gec olustuysa haftada ıkı defa gıttım yumurta takıbıne
Canim ben yanlis yazmisim yarindir o zaman
Evet bencede yarın üç gün önce test yaptım negatif ama bakalım artık
Doğru söylüyorsun canım aslında yarın bile çok erken... Geç çıkması mevzuu ile ilgili çok yazı okudum birçoğu gerçekten hamileymiş ama arada yalancı çizgi olanlarda olmuş tam bi muamma bekleyelim bakalım
Eşim bi şey yemezsen başın döner yazdı bende ona bundan sonra böyle başım dönmüş sağlığım bozulmuş önemli değil önemli olan doğumdan sonraki kadınlar gibi kilolu gözükmiyim sağlık moral neşe insanlık bunlar boş şeyler yazdımKötüyüm ben kötüyüm
Canim erken yapmissin cikmayabilir insallah hamissindirde guzel haberlerini aliriz :))
iyi demisin seni ne kadar kırgını anlar bir daha konuşmalarına dikkat eder.Benim umudum kalmadı canım moralım bozuldu aglamak istiyorum çok heveslenmiştim
niye moralin bozuldu şimdi
kiz esin anlasilan cok pisman olmus senin gonlunu almaya calisiyor
Ya kizlar su cilk muhabbeti benim canimi cok sikmaya basladi az once esimin akrabasi aradi tatli tarifi almak icin ne o uyuyor musun dedi yumurtan cilk cikacak dedi bende saygimdan bisey demedim ama anladi ses tonumdan herhalde bunlar ne istiyorlar benden anlamadim yani gormesemde telefondan yapacaklarini yapiyorlar
iyi demişsin valla kafasına saksı düşmüş gibi olmuştur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?