2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar Mogamiye sordum ama çıktı galiba geçen adet 13 hazirandi bu ay bugün mu yarın mi olur acaba 28 günde bir oluyorum kafam karıştı ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim aynen öyle kendim doğum uzmanına gittiğimde her şeyi söylicem ona bi bakması kalacak sanırım ahh günler bi gelse

inş gelecek canım üstelik burdaki paylaşımlarla doktorları çok şaşırtacağımızdan eminim böyle bakakalacaklar

11 temmuz canım

Canim 28 gunde 1 oluyorsan 11 temmuz o zaman bende 28 gunde bir olurum 14 haziranda olmustum 12 temmuzda bekliyorum

Son düzenleme:
inşallah lovely biz kırmızı beklerken sen kese mi oluşturuyosun ne :26: bana öyle geliyo hadi bakalım inşallah maşallah

Ahahahaha bu ay hepiniz benden çok umutlusunuz ama daha ilk deneme bakalım bende o şanslılardan olabilecekmiyim...

Bende hergün yapmıştım içim rahat etti öyle ama bu ay olmazsa önümüzdeki denemede gün aşırı olucak

Ya canım biz canımız istiyorsa yapmaya çalışıyoruz yani ne bir gün arayla ne her gün. Bir gün iki gün açıyoruz arayı, bir gün bir gün arayla oluyor. Düzensiz yani ama önemli olan haftada iki kereden fazla olmasıymış yumurtlama döneminde. Olcak olduktan sonra tek seferde kalanlarda var ama normal sağlıklı bir çiftin hamile kalma olasılığı ble %20 ve %25 oranındaymış.

Günaydın canım :) Bu takiple ilk denemede gebelik oldumu

Evet bencede yarın üç gün önce test yaptım negatif ama bakalım artık

Canim erken yapmissin cikmayabilir insallah hamissindirde guzel haberlerini aliriz :))

Kuzuuummm ben 7 aydir 18 tane test eskittim hicbirinde daha o cizgi olusmadi ustunden hepsinin 1 saat gecti ama yok yok yok bence seninki yerlesti buyuyo annesi hepimizin duasi var uzerinde insallah yarin daha koyu bir cizgi ile cikarsin karsimiza insallahhh... :)

iyi demişsin valla kafasına saksı düşmüş gibi olmuştur canım

Canim erken yapmissin cikmayabilir insallah hamissindirde guzel haberlerini aliriz :))

Çok umudum olmasa da inşallah diyelim sende bende isteyen herkes de kavuştu minicikine

kiz esin anlasilan cok pisman olmus senin gonlunu almaya calisiyor

o pişman oldu normaldede aç durmama dayanamaz etin en iyi yerini bana yedirir her canımın çektiğini alır ama ben biraz fazla uzatıp üstüne gittim arayı bozdum şu anda neyse bakalım büyük ihtimal akşama konuşmayız yani ben içimdekileri tamamen söyledim ben konuşurum o ne yapar bilmem

Ya kizlar su cilk muhabbeti benim canimi cok sikmaya basladi az once esimin akrabasi aradi tatli tarifi almak icin ne o uyuyor musun dedi yumurtan cilk cikacak dedi bende saygimdan bisey demedim ama anladi ses tonumdan herhalde bunlar ne istiyorlar benden anlamadim yani gormesemde telefondan yapacaklarini yapiyorlar

Ayyyy bu ne terbiyesizlik ya çok ayıp birşey bence bunlara dur denmeli canını sıkma tatlım o anların patavatsızlıgı çok kızdım

iyi demişsin valla kafasına saksı düşmüş gibi olmuştur canım

iyi dedimde biraz sonrasında abarttım neyse gerçekten buna ihtiyacı vardı onun Bakalım bebiş olmazsa bu ay çalışmalara nasıl devam edicez eşimle :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…