2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah ya hepimiz anneler topigine geçsek ne güzel olur umutlanmak istemiyordum ama fazla heveslendim bu ay ya

İnşallah canım benimde temennim inşallah hep birlikte geçeriz bende umutlanıyorum eşimde çok umutlanıyor bu ay inşallah umutlarımız boşa çıkmaz :)

bende diyorum gece bu ses gürültü nerden geliyo iki akşamdır

Ay kuzum öldürdün beni gülmekten çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye yazı asıcam apartmana ama bizimkiler rahatsız olmaz üst katım yeni gelin, alt katım yeni gelin, giriş katımız boş. Her katta tek daire var. 4 daireli bir apartmanız biz. Ayrıca sessiz yapıyoruz çalışmamızı başka türlüsü çok ayıp.

ooo bir sürü yeni gelin hepsinin işi gücü olur şimdi bizdede öyle karşı komşum yeni iki altta yeni üstler biraz eski bebek gelsinde seste olur sorun değil biz duymayız aman siz rahatınızı bozmayın zaten 2 3 gün içinde olacak olan sanırım bakalım bekliyoruz heyecanla inşallah

Mogami ya benim geçen ayki adet 13 haziran 28 günde bir oluyorum bu ay kaçinda olurum bugün mu yarın mi kafam karıştı ya:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

muhtemelen yarın ama ne diyoruz kırmızılar gözümüze görünmesin

Allah dua edende etmeyenden de razı olsun umuyorum bu ay hepimize bereketli hayırlı gelir

Bu hafta sonuna kadar değerlendirsek bitti zaten az daha sabrediversinler artık yatak sesi falan da duyuyorlarsa ama sanmıyorum ya bilmem kaçıncı uykularındadırlar ya da erken oldu mesela dün salonda tv izliyorlardır falan.

Bu arada ben bu ay belirti neyin aramayacağım kızlar. Çoğunun öyle geliyor bebişler. Belirtilere daldıkça rüya görüyoruz.

hadi bakalım kendimi bıraktım size koçluk yapıcam hadi balaım inşallah istekleriniz boşa çıkmasın bebişler gelsin

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme ------------>
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme ------------->
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme ------------>
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Anaesthesia ----------------> 2 Temmuz ---------> 1. deneme ------------> HAMİŞ
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme ----------->
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz --------> 11. deneme ----------->
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme ------------>
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Denisee06 ------------------> 6 Temmuz ----------> 18. deneme
SerAynn --------------------> 7 Temmuz ----------> 8. deneme
Melcan20 -------------------> 7 Temmuz ----------> 14. deneme ----------->
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Kaygılı -----------------------> 10 Temmuz ---------> 1. deneme
Shintoy ---------------------> 10 Temmuz ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Rahis -----------------------> 10 Temmuz ----------> 9. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 13 Temmuz ----------> 7. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz ---------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Hanfendi25 -----------------> 15 Temmuz ----------> 2. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Angel_askmelegi91 ---------> 16 Temmuz ---------> 4. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Angelina08 -----------------> 21 Temmuz ----------> 2. deneme
Larsson ----------------------> 22 Temmuz ----------> 2. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Bril ---------------------------> 24 Temmuz ----------> 4. deneme
Oksijen88 --------------------> 25 Temmuz ---------> 2. deneme
Opra -------------------------> 25 Temmuz ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 26 Temmuz ----------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Lovely35 ---------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Blummmm --------------------> 27 Temmuz ----------> 4. deneme
Asi_m ------------------------> 27 Temmuz -----------> 1. deneme
Sweetamber -----------------> 29 Temmuz -----------> 2. deneme
Misslaydbird ------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Aysemutlu --------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Bendimahi -------------------> 30 Temmuz -----------> 12. deneme

AĞUSTOS BAT

Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ---------> 7. deneme
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme
Mgul ------------------------> 30 Ağustos ---------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Bu arada ben bu ay belirti neyin aramayacağım kızlar. Çoğunun öyle geliyor bebişler. Belirtilere daldıkça rüya görüyoruz.

bende bu ay gecen aya gore daha rahatım sadece gögüslerime dikkat ettim umarım benim bebiimde gelir annesi atı kollarını bekliyor

Kaygılım sende gelen giden yok sanırım hadı olumlu haber beklıyoruz senden arkandanda bız gelelım

hadi bakalım kendimi bıraktım size koçluk yapıcam hadi balaım inşallah istekleriniz boşa çıkmasın bebişler gelsin

Ahahaha daha ilk deneme ama eşim şimdiden yıldı yazık bu kadar zormuymuş diyor dün gebelik testi aldığım eczacı kızda adetiniz kaç gün gecikti falan dedi tabi bana bir kal gel kıvırdım birşeyler her neyse kızla ayaküstü biraz sohbet ettik ben zaten başıma bunların geleceğini biliyordum. Dedim daha ilk deneme zaten ama biraz nette okuyorum gözüm korktu bu kadar zor mu dedim ay siz nete takılmayın ne bakıyorsunuz falan dedi halbuki burda herşey gerçek ama işte atıyorum bazısı kist tedavisi görmüş bazısı başka şey o kısımları bilmiyoruz bak o da benim gibi yapmış ama olmamış diye düşünüyoruz. Kimse kimseye benzemiyor bunu anlasak bu kadar stres yapmıcaz belki.

Son düzenleme:
Kaygılım sende gelen giden yok sanırım hadı olumlu haber beklıyoruz senden arkandanda bız gelelım

yok şu an akıntı bile yok elisa ben hesap kitap yapıyorum bat 11 sanırım:26: karnım bi olacakmmış gibi ağrıyor bi bi şey yok ama yarın karın ağrım artarsa anlarım ki oluyo

kimsenin bünyesi kimseyle bir değil kesinlikle ama inananların ve sorunu varsa halledip çalışanların olacağına hepimiz inanıyoruz bunu da allah bizlere kısmet ederse tablolarımızda ispatlıcaz bende battan sonra çalışmaya başlayacağım dayanamıyorum

bende bu ay gecen aya gore daha rahatım sadece gögüslerime dikkat ettim umarım benim bebiimde gelir annesi atı kollarını bekliyor

Elisacım en güzeli canım benim. Zaten eşindede sendede bir problem yoksa gelecektir miniğiniz vakti zamanıysa. Mesela benim tertemiz olduğumu söyledi doktorum istediğim ay hamile kalabileceğimi bile söyledi. Hiç bir şey kullanmana gerek yok pırıl pırılsın zaten çok sağlıklısın dedi ve hemen folik asit yazdı eşimdede problem yok ise zaten bu ay olmazsa bir kaç ay sonra gelip onun beni bulacağına eminim hatta çalışma bile yapmayabilirim kendiliğinden olsun diye. Bu ay deniyorum, ağustos- eylül de denerim ama sonrasını artık çalışma yapmayarak geçiricem. Plansız bir birliktelikle gelsin tabi ben o zamana kadar hamiş kalmaz isem.

yok şu an akıntı bile yok elisa ben hesap kitap yapıyorum bat 11 sanırım:26: karnım bi olacakmmış gibi ağrıyor bi bi şey yok ama yarın karın ağrım artarsa anlarım ki oluyo

Kaç günde bir oluyorsun canım

Tabi ki inancımız sonsuz. İnşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürürür ben bu aydan çok umutluyum ilk çalışmam olmasına rağmen kendimden bile.

Bu ara benimde karnımda ve kasıklarımda gel gitler var sanırım yumurtam çatlıyor çatlarsa da içerde sperm var ki buluşsunlar hemen.

Kaç günde bir oluyorsun canım

benim şubatta ertesi gün hapı kullanmam sebebiyle adet düzenim o ara bozuldu. ben ortalama 32 33 günde bir oluyorum ve en son 8 haz. da oldum . allahım bebek olur diye korkup hap aldım şimdi olsun diye almıyorum :2::2: hatamı anladım inş. bu ay adet olursam hemen ertesinde gün aşırı olmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…