İnşallah ya hepimiz anneler topigine geçsek ne güzel olurumutlanmak istemiyordum ama fazla heveslendim bu ay ya
bende diyorum gece bu ses gürültü nerden geliyo iki akşamdır
Ay kuzum öldürdün beni gülmekten çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye yazı asıcam apartmana ama bizimkiler rahatsız olmaz üst katım yeni gelin, alt katım yeni gelin, giriş katımız boş. Her katta tek daire var. 4 daireli bir apartmanız biz. Ayrıca sessiz yapıyoruz çalışmamızı başka türlüsü çok ayıp.
Mogami ya benim geçen ayki adet 13 haziran 28 günde bir oluyorum bu ay kaçinda olurum bugün mu yarın mi kafam karıştı ya:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzuuummm ben 7 aydir 18 tane test eskittim hicbirinde daha o cizgi olusmadi ustunden hepsinin 1 saat gecti ama yok yok yok bence seninki yerlesti buyuyo annesi hepimizin duasi var uzerinde insallah yarin daha koyu bir cizgi ile cikarsin karsimiza insallahhh... :)
ooo bir sürü yeni gelin hepsinin işi gücü olur şimdibizdede öyle karşı komşum yeni iki altta yeni üstler biraz eski bebek gelsinde seste olur sorun değil biz duymayız aman siz rahatınızı bozmayın zaten 2 3 gün içinde olacak olan sanırım bakalım bekliyoruz heyecanla inşallah
Bu hafta sonuna kadar değerlendirsek bitti zaten az daha sabrediversinler artık yatak sesi falan da duyuyorlarsa ama sanmıyorum ya bilmem kaçıncı uykularındadırlar ya da erken oldu mesela dün salonda tv izliyorlardır falan.
muhtemelen yarın ama ne diyoruz kırmızılar gözümüze görünmesin
Bu arada ben bu ay belirti neyin aramayacağım kızlar. Çoğunun öyle geliyor bebişler. Belirtilere daldıkça rüya görüyoruz.
hadi bakalım kendimi bıraktım size koçluk yapıcamhadi balaım inşallah istekleriniz boşa çıkmasın bebişler gelsin
Kaygılım sende gelen giden yok sanırım hadı olumlu haber beklıyoruz senden arkandanda bız gelelım
Ahahaha daha ilk deneme ama eşim şimdiden yıldı yazık bu kadar zormuymuş diyor dün gebelik testi aldığım eczacı kızda adetiniz kaç gün gecikti falan dedi tabi bana bir kal gel kıvırdım birşeyler her neyse kızla ayaküstü biraz sohbet ettik ben zaten başıma bunların geleceğini biliyordum. Dedim daha ilk deneme zaten ama biraz nette okuyorum gözüm korktu bu kadar zor mu dedim ay siz nete takılmayın ne bakıyorsunuz falan dedi halbuki burda herşey gerçek ama işte atıyorum bazısı kist tedavisi görmüş bazısı başka şey o kısımları bilmiyoruz bak o da benim gibi yapmış ama olmamış diye düşünüyoruz. Kimse kimseye benzemiyor bunu anlasak bu kadar stres yapmıcaz belki.
bende bu ay gecen aya gore daha rahatım sadece gögüslerime dikkat ettimumarım benim bebiimde gelir annesi atı kollarını bekliyor
yok şu an akıntı bile yokelisa ben hesap kitap yapıyorum bat 11 sanırım:26: karnım bi olacakmmış gibi ağrıyor bi bi şey yok ama yarın karın ağrım artarsa anlarım ki oluyo
kimsenin bünyesi kimseyle bir değil kesinlikle ama inananların ve sorunu varsa halledip çalışanların olacağına hepimiz inanıyoruzbunu da allah bizlere kısmet ederse tablolarımızda ispatlıcaz bende battan sonra çalışmaya başlayacağım dayanamıyorum
Kaç günde bir oluyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?