- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Alttan muayeneden okadar cok okadar cok korkuyorum kiiiiiiii
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Alttan muayeneden okadar cok okadar cok korkuyorum kiiiiiiii
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Çok iyi yapmışsın canım bazen kötülük iyi şeyler doğuruyor
Aynen canım ben de alırken alıyorum acımadan da vermeye gelince cıkkkyap bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum ayrıca ameliyatı takma kafana ben de 7 yıl önce oldum kist ameliyatı hatta eşimin ailesi duyunca ameliyat olduğumu çocuğu olmaz onun diye evlenmemizi istemediler takacak olduktan sonra ooo...insanın canını sıkıyor aklına gelince ama şu an sağlıklıyız çok şükür ne de olsa verecek olan Allah :)
Kızlar alttan muayenenin korkulacak hiç bir yanı yok gerçekten. Çok rahat bir şekilde atlattım ben. Zaten çok kısa sürüyor ve ne ağrı ne acı.
Eki Görüntüle 1184680 Eki Görüntüle 1184681 kızlar nihayet oldu dimi bu çizgi daha koyu dimi ayyy kocam hemen gelsin işten
an itibariyle kırmızı kartı gördüm
anlaşılan stresten gecikme yaşamışımartık umut falan yok
olmuş kuzum pozitif testin .... ben de 13. gün yakalamıştım pozitifi ... iyi çalışmalar
sanırım bnm gittiğim dr dan kaynaklı bi koşullanma oluştu cnm geriliyorm belki ilk dr biras ılımlı yaklaşmış olsa böyle olmazdm malesef alttan muayene olamiyorm(
canım 24 saat içinde yumurta çatlayacak demi şimdi onu yakalıcam ben demi
Olabilir canim dr un yaklasimi cok onemli gercekten korkulacak bisey yok hic anlamadim bile bide benim vajinusmus hikayem vardi bundan 5 ay oncesinde tedavi oldum
sanırım bnm gittiğim dr dan kaynaklı bi koşullanma oluştu cnm geriliyorm belki ilk dr biras ılımlı yaklaşmış olsa böyle olmazdm malesef alttan muayene olamiyorm(
Hayirlisi olsun üzülme canım benimde bat yarın idrar testi yine negatif çöktüm resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım doktor çok önemli gerçekten. Benim doktorum şimdi kendini rahat bırak aynı çişini yapar gibi dedi. Sonra smear testi alacağım bununla dedi. Onu aldı. Arkasından jel sürdü sürerkende şimdi jel sürüyorum biraz soğuk olabilir dedi. Jeli sürdüm çünkü ultrason ile bakalım birazda dedi. Herşeyi yapmadan önce söyledi. Sen bir talihsizlik yaşamışsın ama bir daha muayene olacağında daha önce böyle bir kötü tecrübe yaşadım der isen zaten ona göre yaklaşırlar.
bugunu degerlendırecem bakalım zaten cok tuhaf bısey oldu ben rest sonucu aldıgımda yanlıs okumusum sonucu dr genetık bolumune goster dıyınce tamam dedım sorun var esımın sonucunda netten arastırmaya koyuldum test sonucunda soyle yazıyordu mus megersem y kromuzunda azf a azf b ve azf c gen bolgelerınde delesyon saptanmamıştır... yazıyor bende nette arstırırken delesyon saptanmıstır dıye arastırıyomusum cok kotu sonuclar cıktı karsıma nette delesyon sperm hucrelerın yok olması ve olmaması anlamı gelıyormu bende bı dr sıtesınde dr sordum dıger test sonuclarını da yolla dıyor bıde eger bır sorun olsaydı hamıle kalazdın veya cok zor hamıle kaldırdın dıyor ıns allahım banada nasıp eder hala cıkmamıs esımın bı sonucu var ıns oda ıyı cıkar cok korkuyorum nasıl beklıcem haftaya cuma gıdıyoruz genetık uzmanına dualrını eksık etmeyın benden
ay ne güzel sölemiş cnm bnmki çatal denen masaya uzanın dedi hemsire de vardı uzandm snr geldi ki ilk kez muayene olacağımıda sölediydm hiç bişi sölemedn smeara başladı bağırıp çağırınca smear da bitince ultrason daha kolay dedi snr da ultrasonla baktı ama smear sırasında çok acı ve kanama olunca ultrason kolay olmuş ne farkeder o anda
canım 24 saat içinde yumurta çatlayacak demi şimdi onu yakalıcam ben demi
24-36 saat diyorlar ama ben pozitifi görmeden önceki gün, pozitifi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişkiye girmiştim ve dün akşam idrar testinde 1 saat sonra ikinci bi çizgi çıktı (gerçi yalancı çizgi olabilir geç çıktı çünkü)
umarım tutturursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?