2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Alttan muayeneden okadar cok okadar cok korkuyorum kiiiiiiii

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

cnm bnde alttan muayene olamiyorm ilk gittiğim dr gider gitmz hiç bişi demeden pat diye smear testi yaptı ardından alttan ultrason dur yapmayın diye bağırıp durdum 2. kez gittim yumurta gelişimine bakacaktı alttan malesef ultrasonu içime alamadm ( drun da yüzü bozuldu biras neyse normal bakalm dedi sanki bişi görmemiş gibi yumurtn atılmış bugünü de değerlndr snr bişi olmaz deyip atlattı dru değiştrdm korkumu söledm o norml olarak bakıp görüyo kaç cm olmus diye

Canim bende cok korkmustum dr bana hamile oluncada alttan bakacagim dedi korkulacak bisey yokmus canim hic anlamiyorsun bile cok kisa suruyor 2 3 saniye

Yuh yani nasıl insanlar onlar yaa pes ... ben evlenmeden 2 ay önce olmuştum sağdan ama doktorum o kadar olumlu konuşuyor ki beni de rahatlatıyor, umuyorum güzel haberler veririm ve alırım

Kızlar alttan muayenenin korkulacak hiç bir yanı yok gerçekten. Çok rahat bir şekilde atlattım ben. Zaten çok kısa sürüyor ve ne ağrı ne acı.

Son düzenleme:
Kızlar alttan muayenenin korkulacak hiç bir yanı yok gerçekten. Çok rahat bir şekilde atlattım ben. Zaten çok kısa sürüyor ve ne ağrı ne acı.

sanırım bnm gittiğim dr dan kaynaklı bi koşullanma oluştu cnm geriliyorm belki ilk dr biras ılımlı yaklaşmış olsa böyle olmazdm malesef alttan muayene olamiyorm(

sanırım bnm gittiğim dr dan kaynaklı bi koşullanma oluştu cnm geriliyorm belki ilk dr biras ılımlı yaklaşmış olsa böyle olmazdm malesef alttan muayene olamiyorm(

Olabilir canim dr un yaklasimi cok onemli gercekten korkulacak bisey yok hic anlamadim bile bide benim vajinusmus hikayem vardi bundan 5 ay oncesinde tedavi oldum

canım 24 saat içinde yumurta çatlayacak demi şimdi onu yakalıcam ben demi

24-36 saat diyorlar ama ben pozitifi görmeden önceki gün, pozitifi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişkiye girmiştim ve dün akşam idrar testinde 1 saat sonra ikinci bi çizgi çıktı (gerçi yalancı çizgi olabilir geç çıktı çünkü)

umarım tutturursun kuzum

Olabilir canim dr un yaklasimi cok onemli gercekten korkulacak bisey yok hic anlamadim bile bide benim vajinusmus hikayem vardi bundan 5 ay oncesinde tedavi oldum

cnm bnde de vajinismus diil de ona benzer bişi kesin dr sayesinde olustu ( eşimle birlikte olurkn bi sorun yolk ama onun dışında herşeye geriliyorm kasıyorm kendimi alamıyorm

Canım doktor çok önemli gerçekten. Benim doktorum şimdi kendini rahat bırak aynı çişini yapar gibi dedi. Sonra smear testi alacağım bununla dedi. Onu aldı. Arkasından jel sürdü sürerkende şimdi jel sürüyorum biraz soğuk olabilir dedi. Jeli sürdüm çünkü ultrason ile bakalım birazda dedi. Herşeyi yapmadan önce söyledi. Sen bir talihsizlik yaşamışsın ama bir daha muayene olacağında daha önce böyle bir kötü tecrübe yaşadım der isen zaten ona göre yaklaşırlar.

Hayirlisi olsun üzülme canım benimde bat yarın idrar testi yine negatif çöktüm resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğim kırmızıları görmeden yılmıyoruz

ay ne güzel sölemiş cnm bnmki çatal denen masaya uzanın dedi hemsire de vardı uzandm snr geldi ki ilk kez muayene olacağımıda sölediydm hiç bişi sölemedn smeara başladı bağırıp çağırınca smear da bitince ultrason daha kolay dedi snr da ultrasonla baktı ama smear sırasında çok acı ve kanama olunca ultrason kolay olmuş ne farkeder o anda

bebeğim çok sevindim yanlış okuduğuna İnşallah çıkmamış olan testte tertemiz gelir sonra gelsin bebişler

Ay kuzum ne kanaması ya doktorun mu acemiydi neydi.

Beni zaten yardımcısı hazırladı bana hazır mısın dedi evet diyince biz hazırız diye doktorumu çağırdı ve doktor doğru düzgün bakmadı bile sürekli benimle göz teması halindeydi. Ondan dolayı da pek rahatsızlık duymadım, gitmeden bir kaç gün önce çok heyecanlı olmama rağmen o kadar rahat ve kolay atlattım ki senin doktorun yanlışmış ama hepsi öyle değil inanki iyice araştırıp gidersin bundan sonrakine gerçi bana iyi gelen bir doktor sana gelmeyebilir. Ben vakti zamanında eşimin kuzenin doğum yatığı doktorada gitmiştim kaşıntım vardı. Hatta burda da adına bir sayfa var tonlarca insan çok memnun ama bana çok soğuk geldi. Şimdi o kuzenin ikizi doğum yaptı o da sevmemiş ama memnun olan der ki suratsız olsun ama işini yapsın ben buna bakarım diyor. Ben iki güleryüz, biraz sohbette arıyorum o nedenle gebelik düşündüğümde de ona gitmedim. Başka doktor tercih ettim.

canım 24 saat içinde yumurta çatlayacak demi şimdi onu yakalıcam ben demi

canım yumurta çatladıktan sonrada çalışmaları aksatma ben gecen ay öyle bi hata yaptım koyu cızgı gunu ve ertesı gun calısma yaptım sonra bıraktım ve tutmadı tabii sen sen ol çalışmaları bırakma

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme ------------>
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme ------------->
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme ------------>
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Anaesthesia ----------------> 2 Temmuz ---------> 1. deneme ------------> HAMİŞ
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme ----------->
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz --------> 11. deneme ----------->
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme ------------>
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Denisee06 ------------------> 6 Temmuz ----------> 18. deneme
SerAynn --------------------> 7 Temmuz ----------> 8. deneme
Melcan20 -------------------> 7 Temmuz ----------> 14. deneme ----------->
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme ------------>
Kaygılı -----------------------> 10 Temmuz ---------> 1. deneme
Shintoy ---------------------> 10 Temmuz ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Rahis -----------------------> 10 Temmuz ----------> 9. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 13 Temmuz ----------> 7. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz ---------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Hanfendi25 -----------------> 15 Temmuz ----------> 2. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Angel_askmelegi91 ---------> 16 Temmuz ---------> 4. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Angelina08 -----------------> 21 Temmuz ----------> 2. deneme
Larsson ----------------------> 22 Temmuz ----------> 2. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Bril ---------------------------> 24 Temmuz ----------> 4. deneme
Oksijen88 --------------------> 25 Temmuz ---------> 2. deneme
Opra -------------------------> 25 Temmuz ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 26 Temmuz ----------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Lovely35 ---------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Blummmm --------------------> 27 Temmuz ----------> 4. deneme
Asi_m ------------------------> 27 Temmuz -----------> 1. deneme
Sweetamber -----------------> 29 Temmuz -----------> 2. deneme
Misslaydbird ------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Aysemutlu --------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Bendimahi -------------------> 30 Temmuz -----------> 12. deneme

AĞUSTOS BAT

Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ---------> 7. deneme
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme
Mgul ------------------------> 30 Ağustos ---------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

inşallah canım ya ben de 2 gündür ara vermiyordum calışmaya bugun de yarın da hatta sonraki gün de yapayım garanti olsun inşallah çizgin de yalancı değildir canım bence de değil gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…