2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

an itibariyle kırmızı kartı gördüm
anlaşılan stresten gecikme yaşamışım artık umut falan yok

bende sana katılıyorum Akıllanıyolar bi silkeleniyolar iyi oluyo

Hayirlisi olsun üzülme canım benimde bat yarın idrar testi yine negatif çöktüm resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy canim insallah bu ay hamis kalirsin kotu dusunme annesi bu bebisler naz yapiyorlar bize insallah su mubarek ayda hamis kaliriz topikce
amin canım inşallah gece gece kötü oldum ama suan iyiyim
amin inşallah Allah hiç kimsenın kucagını boş bırakmasın hayırlısıyla bekliycez canım bi saati var mutlaka
canım benım allahım en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın sen ıcını ferah tut annesı en kısa zamanda gelecek sana sadece sabır gerektırıyo

çok erken endişelendim o yazıları okuyunca bi daha okumucam inşallah gelecek bebişim en kısa zmanda senin bebiş nasıl oğlun iyileşti mi canım?

Tamam tatlım çok sağol başlayacağım sen hangisini kullanıyorsun

Folbiol yazdı doktorum onu kulanıyorum canım. Geneli folbiol yazıyor zaten.

Sende sorun yok bence bugünü değerlendir, yarını atla ertesi gün tekrar yap zaten spermler 72 saate kadar yaşıyor bu ara içeride hazırda sperm bulundurmaya bak çünkü yumurtan ha çatladı ha çatlayacaktır.

Canım ben mayısın 31'inde doktora gitmiştim ilk kez. Adetime tam 4 gün vardı 4 haziran batımdı. Doktor yumurtan var burda bir tane dedi ve ben adetimden 2 gün sonra uzayan akıntımı gördüm aynı ay içinde adetimden yine 11 gün sonra ikinci uzayan akıntıyı gördüm yani ben iki kez yumurtluyorum bence çünkü ne zamandır takip ediyorum hep böyle oluyor bir tek bu ay adetimden 2 gün sonra gelen uzayan akıntım gelmedi ama ben ne olur ne olmaz diye adetimin bittiği günün gecesini ve bir gün sonrasını da değerlendirdim.

Canım inş. önümüzdeki ay güzel haberi alırız sendende sağlık olsun hayırlısını dile her zaman üzülmek yok o geleceği zamanı biliyordur.

Son düzenleme:
:2: bende altımda bi sıcaklık hissettim koştur koştur gittim bi baktım beyazlar baya yoğun şekilde gelmiş demek bende bugün yarın olucam :2:

hayır kırmızılar gelmicek canm senden güzel bebiş haberleri bekliyoruz

Tatlım eşimle mini bir tatile geldik akşama dönüyoruz aynen canım yavrularimiz ayni gün doğacak ayni zamanda hamile kalırsak takipteyim topiki ayrı kalamiyorum sizden benimde 1 hafta oldu bizde geri çektik eylül ekimdi sözde ama şuan hemencik istiyorum bebitoyu

Son düzenleme:
Hayır olmayacaksın bence felaket tellalı gibi konuşmak yok.

ben felaket tellalı değilim hemde hamilelik mucizevi bir olay ne zaman ne olacağı belli olmuyor buna inanıyorum ama ben olmadık zamanlarda ilişki yaşadm bir de vücudumdan sinyalleri alıyorum o yüzden umutlanmak istemiyorum artı kbu ay çok hayalkırıklığı yaşadım senin gibi planlı sistematik çalışınca umutlanarak bekleyeceğim söz :13:

Bende nerelerde diyordum şimdi anlaşıldı. Allah içinize sindirsin canım. Allah büyük daha da zaman var inş.

Hımmm o durumu 1 ay önce bende olmadık bir pozisyon ile yaşamıştım ve tek ilişkimden sadece yumurtlama günümde olduğu için şüphelenmiş hatta tonla da belirti bulmuştum. Sonuç fos tabi. Bakarsın bir mucize olur canım senin için bu ay olmazsada üzülmek yok önümüzdeki ay düzenli çalışırsınız. Bende ekime kadar planlı çalışıp sonrasına allah kerim demeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

bende bende öyle düşünüyorum :13:

Hayirlisi olsun üzülme canım benimde bat yarın idrar testi yine negatif çöktüm resmen

ben test yapmamıştım aslını istersen düne kadar hiç umudum yoktu ama dün ayrı bi telaşım vardı bu sefre geliyo bebiş dedim ama o da bana avcunu yala demiş

kızlarrrr bugün itibari ile adetim bitmiş bulunuyor:)))) ve gece hemen calışmalara başlıcz:$ klomen kullnsam da tedbiri eldn bırakmıcm bu ay durmak yok

ben test yapmamıştım aslını istersen düne kadar hiç umudum yoktu ama dün ayrı bi telaşım vardı bu sefre geliyo bebiş dedim ama o da bana avcunu yala demiş

Ne zamandır istiyorsun canım ben çöktüm resmen testten sonra ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…