- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
an itibariyle kırmızı kartı gördüm
anlaşılan stresten gecikme yaşamışımartık umut falan yok
çok iyi yapmışsın canım bazen kötülük iyi şeyler doğuruyor :d
aynen canım ben de alırken alıyorum acımadan da vermeye gelince cıkkk :d yap bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum ayrıca ameliyatı takma kafana ben de 7 yıl önce oldum kist ameliyatı hatta eşimin ailesi duyunca ameliyat olduğumu çocuğu olmaz onun diye evlenmemizi istemediler takacak olduktan sonra ooo...insanın canını sıkıyor aklına gelince ama şu an sağlıklıyız çok şükür ne de olsa verecek olan allah :)
amin canım inşallah gece gece kötü oldum ama suan iyiyimAyy canim insallah bu ay hamis kalirsin kotu dusunme annesi bu bebisler naz yapiyorlar bize insallah su mubarek ayda hamis kaliriz topikce
amin inşallah Allah hiç kimsenın kucagını boş bırakmasın hayırlısıyla bekliycez canım bi saati var mutlakaIcimden geçenleri yazmissinn((( dilerim.Rabbim kucağını boş koymaz. Isteyen herkesin ınş. Su mubarek vakitlerde yokmu isteyen istediğini vereyim.diyor.Rabbimmm.. isteyelim umutla bekleyelim.vardır insallah hayirli biir.vaktii. hasbinallah veli Nimel vekil ... Işimiz Allaha kalmiss ol diyecek olacak inşaallah.
Işin Allaha kaldıysa olmuş bil demişler.dua dua isteme vaktiii
canım benım allahım en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın sen ıcını ferah tut annesı en kısa zamanda gelecek sana sadece sabır gerektırıyo
Tamam tatlım çok sağol başlayacağım sen hangisini kullanıyorsun
kızlar bısey sorucam salı gını dr muayne etmıstı yumurtam 15 mm olmus dedı ve bugun kasıklarmda hafıf agrı var boyle agırık hıssedıyorum sefaf akıntı daha gelmedı 2 gundur de calısma yapamıyoruz esım rahatsızdı bugun gun ıcerısınde yapıcaz allahın ıznı ıle acaba yumurtam calıyormu yoksa gecmı kaldım
kızlar bişey sorucam benim en son adet günüm 24 hazirandı bittikten sonra hergün ovulasyn testi yaptım o zaman daha koyuydu şmdi yok gbi 2. çizgi acaba ben biter bitmez yumurtluyomuyum olurmu öyle bişey yumurtlamamda sorun yok dedi doktor anlamadm bişey hesaplamalara göre bu günlerde yumurtlamam ama akıntım var fakat çok sıvı anlamadm bşey ya acaba sorun mu vr bende
:2:bende altımda bi sıcaklık hissettim koştur koştur gittim bi baktım beyazlar baya yoğun şekilde gelmiş demek bende bugün yarın olucam :2:
:2:bende altımda bi sıcaklık hissettim koştur koştur gittim bi baktım beyazlar baya yoğun şekilde gelmiş demek bende bugün yarın olucam :2:
Opra nerelerdeydin gelirse bu bebişler belki de aynı gün doğacak canım. Folik asite en az 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş. Ben yaklaşık 40 gündür kullanıyorum. 10 tane hapım kaldı. Yine alacağım ara vermeden devam edeceğim. Biz tabi çalışmaları ağustosta başlatacağız diye düşünerekten doktor randevusu almıştık ama çok istediğimizden öne çektik.
Hayır olmayacaksın bence felaket tellalı gibi konuşmak yok.
hayır kırmızılar gelmicek canm senden güzel bebiş haberleri bekliyoruz
bu ay gelsin bebişler
Tatlım eşimle mini bir tatile geldik akşama dönüyoruz aynen canım yavrularimiz ayni gün doğacak ayni zamanda hamile kalırsak takipteyim topiki ayrı kalamiyorum sizden benimde 1 hafta oldu bizde geri çektik eylül ekimdi sözde ama şuan hemencik istiyorum bebitoyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben felaket tellalı değilim hemde hamilelik mucizevi bir olay ne zaman ne olacağı belli olmuyor buna inanıyorumama ben olmadık zamanlarda ilişki yaşadm bir de vücudumdan sinyalleri alıyorum o yüzden umutlanmak istemiyorum artı kbu ay çok hayalkırıklığı yaşadım senin gibi planlı sistematik çalışınca umutlanarak bekleyeceğim söz :13:
bende nerelerde diyordum şimdi anlaşıldı. Allah içinize sindirsin canım. Allah büyük daha da zaman var inş.
Hımmm o durumu 1 ay önce bende olmadık bir pozisyon ile yaşamıştım ve tek ilişkimden sadece yumurtlama günümde olduğu için şüphelenmiş hatta tonla da belirti bulmuştum. Sonuç fos tabi. Bakarsın bir mucize olur canım senin için bu ay olmazsada üzülmek yok önümüzdeki ay düzenli çalışırsınız. Bende ekime kadar planlı çalışıp sonrasına allah kerim demeyi düşünüyorum.
Hayirlisi olsun üzülme canım benimde bat yarın idrar testi yine negatif çöktüm resmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben test yapmamıştım aslını istersen düne kadar hiç umudum yoktu ama dün ayrı bi telaşım vardı bu sefre geliyo bebiş dedim ama o da bana avcunu yala demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?