2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne zamandır istiyorsun canım ben çöktüm resmen testten sonra ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 aydır ama malesef güya umutlu değildim çünkü yumurtlama günlerinde eşim güneşten yanmıştı ve biz değerlendiremedik ama işte insan hep bi umut diyo

Hayır olmayacaksın bence felaket tellalı gibi konuşmak yok.

bugunu degerlendırecem bakalım zaten cok tuhaf bısey oldu ben rest sonucu aldıgımda yanlıs okumusum sonucu dr genetık bolumune goster dıyınce tamam dedım sorun var esımın sonucunda netten arastırmaya koyuldum test sonucunda soyle yazıyordu mus megersem y kromuzunda azf a azf b ve azf c gen bolgelerınde delesyon saptanmamıştır... yazıyor bende nette arstırırken delesyon saptanmıstır dıye arastırıyomusum cok kotu sonuclar cıktı karsıma nette delesyon sperm hucrelerın yok olması ve olmaması anlamı gelıyormu bende bı dr sıtesınde dr sordum dıger test sonuclarını da yolla dıyor bıde eger bır sorun olsaydı hamıle kalazdın veya cok zor hamıle kaldırdın dıyor ıns allahım banada nasıp eder hala cıkmamıs esımın bı sonucu var ıns oda ıyı cıkar cok korkuyorum nasıl beklıcem haftaya cuma gıdıyoruz genetık uzmanına dualrını eksık etmeyın benden

dün benimde öyle olmuştu neyse inş. sen kırmızıları görmezsin senin iyi haberinle mutlu olurum

benimde gelecek büyük ihtimalde sonra hep beraber gece nöbetlerine kalıcaz seninle çalış dur eşin için geçmiş olsun önce siz sağlıklı olunda sonra bebiş gelir inş. ağustosta beraber test yapıcaz hem

bu moral bozukluğuyla bu ay çalışma falan yapamam galiba ben çok yoruldum ya her ay aynı şey

sen internetten hiç araştırma canım bak doktora gidin inşallah güzel şeyler diyecekk olurda olumsuz bir şey derse bi iki doktora daha görün ve içine sinene karar ver sonra tüm moralinle eşinle dua et ve çalış bebiş gelecek bizlerde allahtan sana eşine sağlıkla bebeğini vermesini diliyoruz hadi bakalım yolun açık inşallahh

bu moral bozukluğuyla bu ay çalışma falan yapamam galiba ben çok yoruldum ya her ay aynı şey

cnm öyle deme bu ay dr un söledikleri de beni çok umutlandrmıştı adet olunca bütün gün durup durup ağladm eşimin de moralini bozdum snr düşününce üzerinden bi gün gecince gerçejtn hayırlısını diliyorz ama bu ay içim kıpır kıpır sanki oluck gibi bizim de 6 deneme olumsz bu 7. olacak

Kızlar sol kasığımda ağrı var ve kasık bölgem şişmiş hamile karnı gibi duruyor arnı göbeğim bunlar belirtimi anlamadım suandada solkasıgım yanıyor sancıyor ve oruclu olmama ragmen lavaboya gıdıyorum girip çıkıyorum ve yine gitme isteği var :44: yoksa bebişimmi geliyor

ya anlamıyorum ki ben ilk bebeğimi kaybettim doktora gidiyorum herşey normal hamile kalmana bi engel yok diyo e öyleyse niye olmuyo ya

bebek olunca da her ay aynı şey hatta değil her ay bütün bir ömür aynı şeyi yapacaksın aynı kontroller hizmetler sevgi sabır ooooo.... dur 5 ay olmuş daha sen öylesine yap bol bol ilişkiyi yumurtlama gününe dikkat et ama benim acelem var stres oluyorum diyorsan doktor kontrolünde takip et nasıl rahat edeceksen ama yılma annesi onun nefesten bile üşüyen hassas bedenini ağlarken bile çıkamayan güçsüz sesini ve seni sıkı sıkı tutan ellerini görmek duymak hissetmek kolay değil malesef hepimiz için önce sağlık sonra mücadele :13:

ya anlamıyorum ki ben ilk bebeğimi kaybettim doktora gidiyorum herşey normal hamile kalmana bi engel yok diyo e öyleyse niye olmuyo ya

ilki talihsizlikti bi sınamaydı belki allahtan ama isyan etmek yok :2: öyle deme lütfen bak olmaycak dememiş doktor daha ne istiyorsun psikolojini ferah tut olacak işte allah kısmet ederse lütfen rahat ol lütfen

5 aydır ama malesef güya umutlu değildim çünkü yumurtlama günlerinde eşim güneşten yanmıştı ve biz değerlendiremedik ama işte insan hep bi umut diyo

Bende beş aydır hep bi umutla bekliyorum sonu hüsran dün eşimde kızdı üzülüyorum diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ne güzel bak hamile kalabiliyosn demek en azındn bunu biliyosn, bnde yaklasık 2 yıl önce adet ağrılarım ve adetimin çok fazla gelmesindn dolayı dr a gitmiştm herşey çok güzel çok kolay hamile kalırsn dedi 6ay gecti olmuyo bi türlü kesin stres hepsi

doktor yumurtlama takibi bile yapmıyo ki 1 seneden önce erkenmiş

aaa neden ama biz gitttik dra istiyorz dedik yapıyo hatta istiyorz deyince klomene bile başladk hem çoğu dr artık eskisi gibi olmadığından yani hersey hormoınlu insanların genleri de bozuluyo o yüzden 1 yılı beklemiyolar 6-8 ay filan dediler hep bize

yazık değil mi hiç bi sorunun yokken bi kere bebiş gitti ama sorun olduğundan da değilken sen kendini böyle bunalıma strese sokuyorsun günah pskolojine bu psikolojiyle kızarsan sinirli bu anne deyip gelmez bak şimdi rahat rahat çalışmana devam et stres yaptığın konuşmaları yazıları görme duyma ilk deneyimi unutmazsan ikinciyi tadamazsın ama ilk çocuğunu kaybedip üstüne 3 çocuğu olan tanıdıklarım var dolu etraf onları gör gelecek bekliyoruz biz

canımmm senle aynı gün başlıyoruz çalışmalara senin bat ne zaman inş.?

cnm normalde bnm hesabıma göre 2 ağustos ama gecen ay da 2 temmuzdu çatlatma iğnesi olunca 5 temmuzda adet oldm yani yine çatlatma iğnesi olursm 5 ağustos da olabilir :)))
senn bat ne zmn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…