- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
5 aydır ama malesef güya umutlu değildim çünkü yumurtlama günlerinde eşim güneşten yanmıştı ve biz değerlendiremedik ama işte insan hep bi umut diyoNe zamandır istiyorsun canım ben çöktüm resmen testten sonra ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır olmayacaksın bence felaket tellalı gibi konuşmak yok.
dün benimde öyle olmuştuneyse inş. sen kırmızıları görmezsin senin iyi haberinle mutlu olurum
benimde gelecek büyük ihtimalde sonra hep beraber gece nöbetlerine kalıcaz seninleçalış dur Eşin için geçmiş olsun önce siz sağlıklı olunda sonra bebiş gelir inş. Ağustosta beraber test yapıcaz hem
bugunu degerlendırecem bakalım zaten cok tuhaf bısey oldu ben rest sonucu aldıgımda yanlıs okumusum sonucu dr genetık bolumune goster dıyınce tamam dedım sorun var esımın sonucunda netten arastırmaya koyuldum test sonucunda soyle yazıyordu mus megersem y kromuzunda azf a azf b ve azf c gen bolgelerınde delesyon saptanmamıştır... yazıyor bende nette arstırırken delesyon saptanmıstır dıye arastırıyomusum cok kotu sonuclar cıktı karsıma nette delesyon sperm hucrelerın yok olması ve olmaması anlamı gelıyormu bende bı dr sıtesınde dr sordum dıger test sonuclarını da yolla dıyor bıde eger bır sorun olsaydı hamıle kalazdın veya cok zor hamıle kaldırdın dıyor ıns allahım banada nasıp eder hala cıkmamıs esımın bı sonucu var ıns oda ıyı cıkar cok korkuyorum nasıl beklıcem haftaya cuma gıdıyoruz genetık uzmanına dualrını eksık etmeyın benden
bu moral bozukluğuyla bu ay çalışma falan yapamam galiba ben çok yoruldum ya her ay aynı şey
cnm öyle deme bu ay dr un söledikleri de beni çok umutlandrmıştı adet olunca bütün gün durup durup ağladm eşimin de moralini bozdum snr düşününce üzerinden bi gün gecince gerçejtn hayırlısını diliyorz ama bu ay içim kıpır kıpır sanki oluck gibi bizim de 6 deneme olumsz bu 7. Olacak
bu moral bozukluğuyla bu ay çalışma falan yapamam galiba ben çok yoruldum ya her ay aynı şey
ya anlamıyorum ki ben ilk bebeğimi kaybettim doktora gidiyorum herşey normal hamile kalmana bi engel yok diyo e öyleyse niye olmuyo ya
5 aydır ama malesef güya umutlu değildim çünkü yumurtlama günlerinde eşim güneşten yanmıştı ve biz değerlendiremedik ama işte insan hep bi umut diyo
ya anlamıyorum ki ben ilk bebeğimi kaybettim doktora gidiyorum herşey normal hamile kalmana bi engel yok diyo e öyleyse niye olmuyo ya
bebek olunca da her ay aynı şey hatta değil her ay bütün bir ömür aynı şeyi yapacaksın aynı kontroller hizmetler sevgi sabır ooooo.... dur 5 ay olmuş daha sen öylesine yap bol bol ilişkiyi yumurtlama gününe dikkat et ama benim acelem var stres oluyorum diyorsan doktor kontrolünde takip et nasıl rahat edeceksen ama yılma annesi onun nefesten bile üşüyen hassas bedenini ağlarken bile çıkamayan güçsüz sesini ve seni sıkı sıkı tutan ellerini görmek duymak hissetmek kolay değil malesef hepimiz için önce sağlık sonra mücadele :13:
doktor yumurtlama takibi bile yapmıyo ki 1 seneden önce erkenmiş
kızlarrrr bugün itibari ile adetim bitmiş bulunuyor:)))) ve gece hemen calışmalara başlıcz:$ klomen kullnsam da tedbiri eldn bırakmıcm bu ay durmak yok
doktor yumurtlama takibi bile yapmıyo ki 1 seneden önce erkenmiş
canımmm senle aynı gün başlıyoruz çalışmalarasenin bat ne zaman inş.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?