- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Cnm korkulck bişey yokkiben ilk bebişin kesesi görmek için baktılar sonra kalp atışları için baktılar geçen doktora gittim oda baktı acı falan yok tam girerken derin nefes alman yeterli ben alıştım artık :)
ya napıyım aklımdan bütün kötü senoryalar geçmeye başlıyo böyle durumlarda düşünsene yumurta takibi yaptırmadan hatta tüp bebek bile yptırmadan direk evlatlık almaya düşünüyorum nası bi psikolojiyse
canım zaten korkum doğumdan sonra başladı doğumdan sonra içini temiliyorlar ya şimdi o çatal koltuğu görünce bile tansiyonum düşüyo
Aynen cnm çok sabırsızsın biraz sabret ilk bebişlerimiz nasıl oldu buda olucak nasip ederse
:26::18:şey çok mu kötü oluyoBende korktum şimdi içini nasıl temizliyolar eğer kötü oluyorsan deme tabi
canım bebek küçük olunca içerde parça kalmasın diye kürtaj gibi rahim duvarlarını falan temizliyorlar tabi benim doğumdan daha acılı oldu o fasıl
bana göre bat ın ikinci günü bugün . Ve dün böyle mi hamile kalacaksın diyen eşim ilk defa gece beni uyandırıp yapacağını yaptı hemde korunmasız artık sormuyo korunalım mı diyeBide gece 10 dk bekledim sonra duş aldım ama sabah peçeteyle sildiğimde sanki içimde bi şeyler kalmış gibi akıntı geldi siz de de öyle oluyor mu???
ya bilmiyorum sadece topiklerde anlatıyolar ya çok acıdı falan diye 1 hafata acısını çeken var o yüzden çok korkuyorum
ne diyorsunuzz :26:
Cnm spermlerin hepsi gitmiyoki bi kısmıda akıyo benmde aynı oluyo abdestimi alıyorum uyuyorum kiloduma akmasın diye selpak koyuyorum selpağa akmış oluyo sıvı normal yani
Cnm spermlerin hepsi gitmiyoki bi kısmıda akıyo benmde aynı oluyo abdestimi alıyorum uyuyorum kiloduma akmasın diye selpak koyuyorum selpağa akmış oluyo sıvı normal yani
canım gunaydın selpak koyup sakın uyuma kendını temızle uyu selpak enfeksıyon yapıyor bılgın olsun doktor ıc camasırına aksın ama sakın selpak koyup uyuma dedı
canım gunaydın selpak koyup sakın uyuma kendını temızle uyu selpak enfeksıyon yapıyor bılgın olsun doktor ıc camasırına aksın ama sakın selpak koyup uyuma dedı
allah bir daha o şekilde yaşatmasın öyleyse ne sana ne başkasına eskiyi hemen unutuuuup yenilere başlıyosun bi dahaki ay beraber test yapıcaz
peki günlük ped :26: ben sürekli kullanıyorum
tatlım merhaba senı kım korkuttu bılmıyorum ama sımır testı dedıklerı sey kulak cubugunun aynısı doktor rahım agzından akıntına buluyor o kadar camasırına gelen akıntıyı o rahım agzından pamuga suruyor sen anlamıyosun bıle ne kanı ben her yıl yaptırıyorum muayenede can yakmıyor kasma esınle beraber oılunca canın yanıyormu hayır aynı sey hatta daha ıncesı ahahah
dur bakalım sen daha kırmızıları görmedin hemen vazgeçme
akşam barsaklarım bozuldu bi kereliğine o yüzden anladım ki kesin olacak arada adetten önce öyle oluyo çünkü. bi de adet olmadım diye ilişki yaşadık acaba zararı olur mu adet olmama :26:
yok canım bende bi gün önce yaşamıştım sadece biraz tutukluk yaptırdı galiba geceye kadar tam anlamıyla kan şeklinde gelmedi
hem bilmiyorum hem durmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?