2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gunaydın kızlar ates tablommm

ov. testi hala - 15 ını beklıyorum ama ates yukselmeye basladı:44: anlayamadım

Kaygılı, shıntoyy varmı gelen gıden buguün?

shıntoyy un gelen vaar geliyo annesi telaşlı bebişinn kesesini düşünüyo bebiş gelmiş içine yerleşmiş çayını içiyo bizimki hala panik benim gelen yok dün kasıklarımda ağrı vardı bugün yok ama dün gece barsakları bozmuşum büyük ihtimal adet olucam arada böyle oluyo adet olmadan önce stresten olamıyorum sanırım bide bat günümüzde çalışma yaptık

ee tbiki anlaşılıyo cnm yoksa bende hayatta aklıma gelmezdi iltihaplanma cünkü akıntım falan yok az iltihaplanma var dedi yada yeni başlangıcı bence gitmekte fayda var

tamam canım en iyisi adetim bitsin gideyim. Ovulasyon testi de sipari ettim hayırlısı artık

tamam canım en iyisi adetim bitsin gideyim. Ovulasyon testi de sipari ettim hayırlısı artık

günaydın canım bencede adet bitince smear ini yaptır muayene ol alttan sonra çalışmaya başla ben doktora gitti smear yaptırdım akıntın var dedi ilaç verdi orayı temizledim ki akıntı artarsa mantar oluabilirmiş ama benim hep akıntım vardı o ayrı en azından her şey normal dedi kafamız daha raht şimdi

canım smear teti çok acı veriyomuş ama öyle diyolar benim canım çok tatlıdır nası dayancam

bana göre bat ın ikinci günü bugün . ve dün böyle mi hamile kalacaksın diyen eşim ilk defa gece beni uyandırıp yapacağını yaptı hemde korunmasız artık sormuyo korunalım mı diye bide gece 10 dk bekledim sonra duş aldım ama sabah peçeteyle sildiğimde sanki içimde bi şeyler kalmış gibi akıntı geldi siz de de öyle oluyor mu???

canım benim yeni bat 9 ağustos

canım smear teti çok acı veriyomuş ama öyle diyolar benim canım çok tatlıdır nası dayancam

canım iki kere yaptırdım ikisindede acımadı doktor çok önemli !!! kendini eşine hazırlar gibi rahat bırakırsan emin ol hiç anlamazsın sadece kasmayacaksın zaten kısa sürüyo alttan ultrasonsa en kolayı jel sürerek bakıyo bence yaptırmak gerek

Anlasam cnm kafaya takmamıştık oluverdi şuan devamlı aklımız orda oyüzden olmuyo ama kafaya takmadan da olmuyo offffffff ya

hele ki bu ay olmasını çok istiyorum ama umudum sıfır dün akşam ağlamaktan mahvoldum ve eşime klasik senoryaya başladım bizim bebeğimiz olmıycak en iyisi evlat edinelim falan diye yazık o da 10 sene uğraşanlar var daha 1 sene bile olmadı diyo. bu süreçte hem kendimi hem eşimi mahvediyorum

ya bilmiyorum sadece topiklerde anlatıyolar ya çok acıdı falan diye 1 hafata acısını çeken var o yüzden çok korkuyorum

ya bilmiyorum sadece topiklerde anlatıyolar ya çok acıdı falan diye 1 hafata acısını çeken var o yüzden çok korkuyorum

anlatan biri demiş ya kanadı smear de kanatacak ne yapabilirler kanla smear almak doğru olmaz doktor tam bir cellatmış yani . acımaz demiyorum kendini kasarsan acır ama ben hiç kasmadım doktor bravo dedi rahat bırak hiç anlamazsın bence ve bunu yaptırmak zorundasın doğumda ne yapıcaksın bu hiç bi şey

Cnm adamın bari moralini bozma bismillah daha cok yeniyiz Allah ol der oluverir olmadı tedaviye başvurcaz artıkın

Cnm korkulck bişey yokki ben ilk bebişin kesesi görmek için baktılar sonra kalp atışları için baktılar geçen doktora gittim oda baktı acı falan yok tam girerken derin nefes alman yeterli ben alıştım artık :)

canım zaten korkum doğumdan sonra başladı doğumdan sonra içini temiliyorlar ya şimdi o çatal koltuğu görünce bile tansiyonum düşüyo

Cnm adamın bari moralini bozma bismillah daha cok yeniyiz Allah ol der oluverir olmadı tedaviye başvurcaz artıkın

ya napıyım aklımdan bütün kötü senoryalar geçmeye başlıyo böyle durumlarda düşünsene yumurta takibi yaptırmadan hatta tüp bebek bile yptırmadan direk evlatlık almaya düşünüyorum nası bi psikolojiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…