2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar Merhaba. Bende yeni geldim hamile kalmak isteyenler grubuna.1senedir çok gerildik artikk:-( sizlerle tanışmak konuşmak iyi gelir diye düşündüm.

Test yapmayı düşünmüyormusun canımm evet canım akıntı bendede oluyor bir kısmı dışına ıkıyor kalabiliyor

Kızlar merhaba nasılsınız dün misafirliğe gittik eşimin teyzesine , orda eşimin büyük teyzesi bana sen hamilesin dedi bende niye teyze gecen görüdgünüzde öyle birşey demediniz nerden o kanıya vardınız dedim annelik yuzune vurmus hamılesın bak gorursun dedı kayınvalıdemede torun geliyor dedi çok değişik hissettiim

Test yapmayı düşünmüyormusun canımm evet canım akıntı bendede oluyor bir kısmı dışına ıkıyor kalabiliyor

düşünmüyorum 3 negatif beni inandırdı sanırım artık adet olmayı bekliyorum bat için çok kesin konuşamıyordum belki bat bugündür dedim eğer haftasonu kırmızıları görmezsem pazartesi yaparım diye düşünüyorum :26: :26: sen ne durumdasın tüm belirtiler var ama salıyı bekliyorsun di mi gelsin salıııı

hissetmesi bile güzel inşallah öyledir benimde bu ara yüzümde hiç sivilce yok annelik güzelliğimi geliyo ne oldu dedim

Inşallah yaa çok değişik bir duygudur. Iyi haberlerle insallahhhh.

Hım birkaç gün daha bekle bakalım canım olmazsan yaparsın inşallah olmazsın Aynen tatlım salıyı bekliyorum bana göre belirtiler var bu belirtiler olunca bir akıl test yap diyor ama bekleyim diyorum

Hım birkaç gün daha bekle bakalım canım olmazsan yaparsın inşallah olmazsın Aynen tatlım salıyı bekliyorum bana göre belirtiler var bu belirtiler olunca bir akıl test yap diyor ama bekleyim diyorum

yapma salıyı bekle erkenden yapınca üzüntü oluyor varsa da çıkmıyor biliyorsun beklemek zor biliyorum seni dün o moda soktular hiç çıkma o moddan bu ara zaten gireceksin inşallah bu ara olmasa bi sonraki ara o moddasın allah kısmet ederse

durumlrın nasıl bir senedir mi deneme yapıyorsunuz doktorun ne diyor ?

Geçen sene ağustosta başladık. Ama yok hala. Her ay bayılıyorum stresten. Hep hamıleyim gibi hissediyorum. Doktorum bende bişi olmadığını söyledi. Ama esimde biraz Sperm düşüklüğü çıktı. Önümüzdeki hafta bende rahim filmi çektiricem. Bakalimm sonra olan olcakk.

Inşallah yaa çok değişik bir duygudur. Iyi haberlerle insallahhhh.

İnşallah canım benim eger ben hamileysem beniim belirtim kasık batmalarım su ıkı gundur goguslerımın dolgunlasması ve sık idrara çıkmam inşallh salı günü güzel haberler veririm

iyi işte çok şükür demek seninde düşmanın stres o zaman buraya gelince insan daha çok stres oluyor ama aynı zamanda paylaştıkça bi o kadar rahatlıyo birine seviniyorsun diğeri güzel şeyler diyor insanın inancı artıyor bakalım umarım bu topicte seninde güzel haberlerini alacağız

İnşallah canım benim eşimde diyor şuan hamile olabilirsin hamie gibi kendine dikkat etmelisin diyor teyzeside hamile hamile oruc tutyorsun diyor çok güldüm dün kararlıyım tatlım salıyı bekleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…