aman boşver aslında en iyisi canın isteyince yapmak
canım gittigidiyordan alabilirsin ben 20 tlye aldım 22 tane ovu test +4 gebelik testi markası laboquick
vallahi bizim 7.ayımız olacak hesapla hasapla geciriyorz günleri inş olur da bebişimizin doğum tarihini hesaplarz artk
bana göre bat ın ikinci günü bugün . ve dün böyle mi hamile kalacaksın diyen eşim ilk defa gece beni uyandırıp yapacağını yaptı hemde korunmasız artık sormuyo korunalım mı diyebide gece 10 dk bekledim sonra duş aldım ama sabah peçeteyle sildiğimde sanki içimde bi şeyler kalmış gibi akıntı geldi siz de de öyle oluyor mu???
Arkadaşlar Merhaba. Bende yeni geldim hamile kalmak isteyenler grubuna.1senedir çok gerildik artikk:-( sizlerle tanışmak konuşmak iyi gelir diye düşündüm.
Test yapmayı düşünmüyormusun canımm evet canım akıntı bendede oluyor bir kısmı dışına ıkıyor kalabiliyor
hoş geldinn gerilmek yok hepimiz rahatız burda olmasakta rahatlıyoruz
Kızlar merhaba nasılsınız dün misafirliğe gittik eşimin teyzesine , orda eşimin büyük teyzesi bana sen hamilesin dedi bende niye teyze gecen görüdgünüzde öyle birşey demediniz nerden o kanıya vardınız dedim annelik yuzune vurmus hamılesın bak gorursun dedı kayınvalıdemede torun geliyor dediçok değişik hissettiim
Hosbuldum teşekkür ederim.insallaah bende sizin gibi olucam)
Kızlar merhaba nasılsınız dün misafirliğe gittik eşimin teyzesine , orda eşimin büyük teyzesi bana sen hamilesin dedi bende niye teyze gecen görüdgünüzde öyle birşey demediniz nerden o kanıya vardınız dedim annelik yuzune vurmus hamılesın bak gorursun dedı kayınvalıdemede torun geliyor dediçok değişik hissettiim
düşünmüyorum 3 negatif beni inandırdı sanırım artık adet olmayı bekliyorumbat için çok kesin konuşamıyordum belki bat bugündür dedim eğer haftasonu kırmızıları görmezsem pazartesi yaparım diye düşünüyorum :26: :26: sen ne durumdasın tüm belirtiler var ama salıyı bekliyorsun di mi gelsin salıııı
hissetmesi bile güzel inşallah öyledirbenimde bu ara yüzümde hiç sivilce yok annelik güzelliğimi geliyo ne oldu dedim
Hım birkaç gün daha bekle bakalım canım olmazsan yaparsın inşallah olmazsınAynen tatlım salıyı bekliyorum bana göre belirtiler var bu belirtiler olunca bir akıl test yap diyor ama bekleyim diyorum
durumlrın nasıl bir senedir mi deneme yapıyorsunuz doktorun ne diyor ?
Inşallah yaa çok değişik bir duygudur. Iyi haberlerle insallahhhh.
Geçen sene ağustosta başladık. Ama yok hala. Her ay bayılıyorum stresten. Hep hamıleyim gibi hissediyorum. Doktorum bende bişi olmadığını söyledi. Ama esimde biraz Sperm düşüklüğü çıktı. Önümüzdeki hafta bende rahim filmi çektiricem. Bakalimm sonra olan olcakk.
yapma salıyı bekle erkenden yapınca üzüntü oluyor varsa da çıkmıyor biliyorsun beklemek zor biliyorum seni dün o moda soktular hiç çıkma o moddan bu ara zaten gireceksin inşallah bu ara olmasa bi sonraki ara o moddasın allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?