slm kızlar nasılsınız batıma 1 gün kaldı çok heyecanlıyım
ben folic plus aldım 20 küsür verdimşimdi hep vitamin hem kazık mı yedik
Merhaba arkadaşlar bende folik plus kullanıyorum ebe bi ablam vardı o dedi doktorda onu söylemişti. Bi kerede 3 tane içiyorum gece yatarken tok Karina.
ben haftasonları giremiyorum pek pazartesi güzel haberlerini okuyacağım burda inşallahhh
Merhaba tatlım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsn :) ben dr tavsıyesıyle almadım canım herkes kullanıyor hamıle kalmadan en az 3 ay önceden baslamak gerekiyormuş ben de bugun eczaneden aldım başlayacagım bence dr kontrolune gerek yok bugun eczacıda söyledı hepsı aynı dedı ben fobiol aldım fiyatıda 3 tl miş ben daha pahalı zannediyordum
ayy sende kendimi gördüm bacımbebişmi işmi karar veremediiimmm bende işi kadere bıraktım.. hiç mantığımla hareket etmiyorum son günlerde herşeyi akışına bıraktmm kızz
hooop geçmişe döndük nesllii geçmişi unutmazsan o psikolojiyle devam edemezsin ilkini çabucak hafızadan siliyoruz rabbim mübarek günde bi daha yaşatmasın şimdi ongün geçtiyi okuyunca çok sevindim ama içinde kalmaması açısından bi de kan testi yaptırsan iyi olur bencede
ayy inşallah canım isteyen herkesin olsun inşallah
Hadi hayirlisiiiii
3 tane mi ben bi tane alıyorum her gün folic plus ı
ben folic plus aldım 20 küsür verdimşimdi hep vitamin hem kazık mı yedik
Merhaba arkadaşlar bende folik plus kullanıyorum ebe bi ablam vardı o dedi doktorda onu söylemişti. Bi kerede 3 tane içiyorum gece yatarken tok Karina.
valla dr ye sormadım o da soylemedı bısey. prospektüste aç tok yazmıyo bıldıgım kadarıyla. bu arada forbioldan bahsediyorum. ac ıçtiğimde şişkinlik ve gaz yapmıştı. bu yuzden aksam yatmadan once tok içiyorum. şişkinlik yapsa da gece uykuda geçiosabah şişkinlik kalmıyo. bu aralar sahurda içiyorum gerçi ama. ben bu sekılde kullanıyorum canım. bence farketmez
aminnnn rabbim herkese anne olmayı nasip etsin..bizi kucağı boş kalanlardan eylemesin..galiba sadece korkuyorum.. çünkü 3 senedir deniyoruz. bu sırada kaç doktor gezdik. sperm tahlilleri hormon tahlilleri dunya kadar tahliller ama ilk defa bu son doktor benden rahim filmi istedi.. ve korka korka çektirdim ama korkulacak birşey yokmuş. görümcem ve eltim rahim filminden sonra kolay hamile kalırsın dedi..
teşekkür ederim tatlım bu arada hoş geldin topik uğurlu gelsin inşallah
bende iyiyim cnm saol.. aaa çok iyiymiş ya o zaman en kısa zamanda alıyorum bende ve başlıyorum. hazırlığımızı yapalım dimi
Hosbuldum canimm.insallahh hepimize ugurlu gelirrrr)
Valla biliyorum canım hatta bende dedim çok ucuzmus ben 10 tl falan zannediyordum dedim yok bunların hepsı folıc plus ne zamandır gelmıyor dedi bır tane daha cıkardı bunda hem folıc asıt hem b vıtamını var dedı buda 0 tl dedı ama ben onu almadım bana b vıtamını gır gelıyor
Hım bende tok karınıa alırım canımm ama bana gunde bir tane dedi
Bende şimdi baktım canım prospektüste ac veya tok diyor ben tok karnına alırım şişkinlik yapmasın
elisa sanırım folic plus la folbiol un gramajları farklı bu sebeple günde bir iki diye değişiyo eczacın bir dediyse bir alman iyidir sanırım
yok ben iki üç ay böyleyim eğer olmazsa belki o zaman ekim gibi kullanırım şimdilik bi şey yok rast geleyumurtlama günümü de tahmin edemiyorum çünkü adetlerim 5 8 gibi gidiyo bu ayki adete göre ortalama gün çıkaracağım inş. :44:
senin tek engelin sensin allah bi şekilde istememiş o zamanlarda inşallah en kısaa zamanda verirde sende bebeğine kavuşursun yeterki olacak de hayırlısıyla
aminnn o zaman ben yarın sabah bir kan testi yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?