2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende iyiyim cnm saol.. aaa çok iyiymiş ya o zaman en kısa zamanda alıyorum bende ve başlıyorum. hazırlığımızı yapalım dimi

ayy sende kendimi gördüm bacım bebişmi işmi karar veremediiimmm bende işi kadere bıraktım.. hiç mantığımla hareket etmiyorum son günlerde herşeyi akışına bıraktmm kızz

hayatta bizi akışımıza bırakırsa sen gör allah sonumuzu hayır etsin

aminnnn rabbim herkese anne olmayı nasip etsin..bizi kucağı boş kalanlardan eylemesin..galiba sadece korkuyorum.. çünkü 3 senedir deniyoruz. bu sırada kaç doktor gezdik. sperm tahlilleri hormon tahlilleri dunya kadar tahliller ama ilk defa bu son doktor benden rahim filmi istedi.. ve korka korka çektirdim ama korkulacak birşey yokmuş. görümcem ve eltim rahim filminden sonra kolay hamile kalırsın dedi..

ben folic plus aldım 20 küsür verdim şimdi hep vitamin hem kazık mı yedik

Valla biliyorum canım hatta bende dedim çok ucuzmus ben 10 tl falan zannediyordum dedim yok bunların hepsı folıc plus ne zamandır gelmıyor dedi bır tane daha cıkardı bunda hem folıc asıt hem b vıtamını var dedı buda 0 tl dedı ama ben onu almadım bana b vıtamını gır gelıyor

Merhaba arkadaşlar bende folik plus kullanıyorum ebe bi ablam vardı o dedi doktorda onu söylemişti. Bi kerede 3 tane içiyorum gece yatarken tok Karina.

Hım bende tok karınıa alırım canımm ama bana gunde bir tane dedi

Bende şimdi baktım canım prospektüste ac veya tok diyor ben tok karnına alırım şişkinlik yapmasın

senin tek engelin sensin allah bi şekilde istememiş o zamanlarda inşallah en kısaa zamanda verirde sende bebeğine kavuşursun yeterki olacak de hayırlısıyla

elisa sanırım folic plus la folbiol un gramajları farklı bu sebeple günde bir iki diye değişiyo eczacın bir dediyse bir alman iyidir sanırım

hayırlısı canım. inş gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…