İnşallah canım benim eşimde diyor şuan hamile olabilirsin hamie gibi kendine dikkat etmelisin diyor teyzeside hamile hamile oruc tutyorsun diyor çok güldüm dün kararlıyım tatlım salıyı bekleyecegım
iyi işte çok şükür demek seninde düşmanın stres o zamanburaya gelince insan daha çok stres oluyor ama aynı zamanda paylaştıkça bi o kadar rahatlıyo birine seviniyorsun diğeri güzel şeyler diyor insanın inancı artıyor bakalım umarım bu topicte seninde güzel haberlerini alacağız
öyleyse bizde salıyı bekliyoruz
Mogami canim senn sat tarihin ne zamandi benle 1 gun var aranda batlar satlar uyacakmi bakayim bi :) umut fakirin ekmegiymis ya :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatunlar bu sabah ki testim olması gerektiği gibi NEGATİFSanırım önceki test hatalıydı ve piyango bana vurdu
Kısmet napalım
Bu arada en ufak bi adet belirtim yok en belirgin olan baş ağrım bile yok
Hatunlar bu sabah ki testim olması gerektiği gibi NEGATİFSanırım önceki test hatalıydı ve piyango bana vurdu
Kısmet napalım
Belkide bu testte cıkmadı canım kısmet ınsalah bebısın sana oyun yapıyordur
Inşallah canım valla her ay stresten mahvoluyorum dedim ya. Inşallah birbirimize paylaşıp rahatlariz. Sen nasılsın. Senin durum ne.
Oyun için doğru adamı buldu bence de
ama ben seni hamiş kabul etmiştim duur bakalım böyle devam ederse kana baktırırsın yine:26: ben sende kırmızıyı da görsem inanamıcam sanırım üstüne görüyorsun dicem o kadar alıştım inşallah gelmez o kırmızılar bizim hala umudumuz varr
canım sat 17-22 hazirandı bat 14 temmuz
sabah ki test negatif
Kısmet napalım
hımmm hayırlısı canım. ya regl ya bebiş. kafana cok takma. hangısı ıstıyosa o gelsın, kapı orda
mogami insan hemen tutturacğını sanıyor, burda o kadar çok şey öğrendim ki bu ay olmazsa bende üzülmem.. yok yumurtlama günü bilmem ne .. inş.. hayırlısıyla gelr bebekler
öyle yapıyoruz zaten bakalım bi rahatlasaydım karnım şişti pantolon sıkıyo
Aaaahhh ahhh bi an bile hamile olduğunu sanmak çok şahane bi duyguymuş en azından onu tattım bee böyle avutuyorum kendimiŞimdi 3 gün sonraki kırmızıları beklemece başladı
o duygu ilkti alıştın artık anne havası var sende kaybetmeden devam et kafan rahat olur bebiş oraya gelir orda değilse tabikırmızı görünce bi boğalar bi de biz bu kadar tepki veriyoruz
ben hazirandan beri düşünüyorum haziranda 3 kez korunmasız oldu sonra kendimi burda buldum ve bebiş olsun mu olmasın mı kararı veremedim bi ara ama artık istiyorum içim istiyo mantığım değil ama8 aylık evliyim henüz iş güç derken bilememiştim şimdi korunmuyorum olursa oda bizi istiyodur diyorum kendime heyecanlı bi dünya yarattım
canım sen ovu. testi kullanıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?