2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım benim eşimde diyor şuan hamile olabilirsin hamie gibi kendine dikkat etmelisin diyor teyzeside hamile hamile oruc tutyorsun diyor çok güldüm dün kararlıyım tatlım salıyı bekleyecegım

öyleyse bizde salıyı bekliyoruz

Hatunlar bu sabah ki testim olması gerektiği gibi NEGATİF Sanırım önceki test hatalıydı ve piyango bana vurdu

Kısmet napalım

Bu arada en ufak bi adet belirtim yok en belirgin olan baş ağrım bile yok

Inşallah canım valla her ay stresten mahvoluyorum dedim ya. Inşallah birbirimize paylaşıp rahatlariz. Sen nasılsın. Senin durum ne.

Mogami canim senn sat tarihin ne zamandi benle 1 gun var aranda batlar satlar uyacakmi bakayim bi :) umut fakirin ekmegiymis ya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sat 17-22 hazirandı bat 14 temmuz

sabah ki test negatif

Hatunlar bu sabah ki testim olması gerektiği gibi NEGATİF Sanırım önceki test hatalıydı ve piyango bana vurdu

Kısmet napalım

Belkide bu testte cıkmadı canım kısmet ınsalah bebısın sana oyun yapıyordur

Kısmet napalım

ama ben seni hamiş kabul etmiştim duur bakalım böyle devam ederse kana baktırırsın yine:26: ben sende kırmızıyı da görsem inanamıcam sanırım üstüne görüyorsun dicem o kadar alıştım inşallah gelmez o kırmızılar bizim hala umudumuz varr

Inşallah canım valla her ay stresten mahvoluyorum dedim ya. Inşallah birbirimize paylaşıp rahatlariz. Sen nasılsın. Senin durum ne.

ben hazirandan beri düşünüyorum haziranda 3 kez korunmasız oldu sonra kendimi burda buldum ve bebiş olsun mu olmasın mı kararı veremedim bi ara ama artık istiyorum içim istiyo mantığım değil ama 8 aylık evliyim henüz iş güç derken bilememiştim şimdi korunmuyorum olursa oda bizi istiyodur diyorum kendime heyecanlı bi dünya yarattım

Aaaahhh ahhh bi an bile hamile olduğunu sanmak çok şahane bi duyguymuş en azından onu tattım bee böyle avutuyorum kendimi Şimdi 3 gün sonraki kırmızıları beklemece başladı

Kısmet napalım

mogami insan hemen tutturacğını sanıyor, burda o kadar çok şey öğrendim ki bu ay olmazsa bende üzülmem.. yok yumurtlama günü bilmem ne .. inş.. hayırlısıyla gelr bebekler

hımmm hayırlısı canım. ya regl ya bebiş. kafana cok takma. hangısı ıstıyosa o gelsın, kapı orda

Kısmet kuzum ötesi yok napalım kırmızılar gelse de şükür diyip çalışmalara döneceğim

mogami insan hemen tutturacğını sanıyor, burda o kadar çok şey öğrendim ki bu ay olmazsa bende üzülmem.. yok yumurtlama günü bilmem ne .. inş.. hayırlısıyla gelr bebekler

Tutmayınca da artık alışmaya başlıyo İnş kuzum

Aaaahhh ahhh bi an bile hamile olduğunu sanmak çok şahane bi duyguymuş en azından onu tattım bee böyle avutuyorum kendimi Şimdi 3 gün sonraki kırmızıları beklemece başladı

o duygu ilkti alıştın artık anne havası var sende kaybetmeden devam et kafan rahat olur bebiş oraya gelir orda değilse tabi kırmızı görünce bi boğalar bi de biz bu kadar tepki veriyoruz

o duygu ilkti alıştın artık anne havası var sende kaybetmeden devam et kafan rahat olur bebiş oraya gelir orda değilse tabi kırmızı görünce bi boğalar bi de biz bu kadar tepki veriyoruz

Aahahahahahahah valla son cümlene hayran kaldım

ama sen daha çok yeniymissinn. Bence hemen başlayın oluruna birakin.olursa olsun zaten. Baksana biz bekledikte noldu.3 sene bekledik.1senedirde olmuyor. En iyisini yapmışsın.

canım sen ovu. testi kullanıyomusun?

yok ben iki üç ay böyleyim eğer olmazsa belki o zaman ekim gibi kullanırım şimdilik bi şey yok rast gele yumurtlama günümü de tahmin edemiyorum çünkü adetlerim 5 8 gibi gidiyo bu ayki adete göre ortalama gün çıkaracağım inş. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…