ama sen daha çok yeniymissinn. Bence hemen başlayın oluruna birakin.olursa olsun zaten. Baksana biz bekledikte noldu.3 sene bekledik.1senedirde olmuyor. En iyisini yapmışsın.
Aahahahahahahah valla son cümlene hayran kaldım
bekleme yap gitsin sen o moda sokmuşsun kendini bırak gitsin sürpriz olsun heyecanı olsun artık dene bak burda deneyip olumlu sonuçlar alınca benimde olur bak olmuş diyor insan
Folic asitimide aldım bebişim için hazırlıklarımı yapıyorumEczacı bana günde bir tane ac karnına dedi sizler nasıl kullanıyorsunuz ?
Hatunlar bu sabah ki testim olması gerektiği gibi NEGATİFSanırım önceki test hatalıydı ve piyango bana vurdu
Kısmet napalım
Bu arada en ufak bi adet belirtim yok en belirgin olan baş ağrım bile yok
ben açken almıyorum.
Aynen deneyip gorcezzbu arada yaş kaç geçsin sanirim enerji çok yuksekkk
Folic asitimide aldım bebişim için hazırlıklarımı yapıyorumEczacı bana günde bir tane ac karnına dedi sizler nasıl kullanıyorsunuz ?
elisacım mrb canımm nasılsın.. :)) yaa ben folic asite başlamadım.burda bi çok arkadaşta kullanıyor sanırım.. :44: başlamak istesem doktor kont. gerek var mı cnm ? bi sakıncası olur mu yani doktor önerisi olmadan almanın ? :26:
slm kızlar nasılsınız batıma 1 gün kaldı çok heyecanlıyım
kızlar merhababenimde sat 30 mayıs 10 günlük bir gecikmem var.. bu sabah uyanır uyanmaz akşamdan aldığım testi yaptım. sonuç tek cizgi gecen ay rahim filmi cekildi. ben daha önce düşük yapmıştım. ondada 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı ama kanda bakılınca hamileydim sonra düşük oldu acaba bunda da mı böyle oldu bide rahim flminden hemen sonra hamile kalan var mı ?
benim ilacımda yemekle alabilirsiniz diyordu sanırım ben sabah kahvaltıısından sonra alıyorum bi tane bu sabah unuttum akşam alacağım
Merhaba tatlım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsn :) ben dr tavsıyesıyle almadım canım herkes kullanıyor hamıle kalmadan en az 3 ay önceden baslamak gerekiyormuş ben de bugun eczaneden aldım başlayacagım bence dr kontrolune gerek yok bugun eczacıda söyledı hepsı aynı dedı ben fobiol aldım fiyatıda 3 tl miş ben daha pahalı zannediyordum
Merhaba tatlım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsn :) ben dr tavsıyesıyle almadım canım herkes kullanıyor hamıle kalmadan en az 3 ay önceden baslamak gerekiyormuş ben de bugun eczaneden aldım başlayacagım bence dr kontrolune gerek yok bugun eczacıda söyledı hepsı aynı dedı ben fobiol aldım fiyatıda 3 tl miş ben daha pahalı zannediyordum
Hım doktorlar nasıl öneriyor acaba
yaşım 25 enerji çokta maşallah kariyere mi bebişe mi eşe mi işe mi eve mi neye harcasam bilemiyorum doğru karar vermek lazım kaderciyim ama bazı şeylerin kaderi de bize bırakılmış o yüzden bi öyle bi böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?