bencede istersen bi iki gün daha bekle sen nasıl dersen düzenli adet görüyor musun peki ?
Hamileyken de adet ağrısı gibi karın ağrısı olur mu benm bi gün geçti göğüs çevrem genişlemiş by durumlar var mıydı hamişler yardım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslına bakarsan çokta düzenli değil ama göğüs uclarımda hafif sancı sürekli uyuma isteği çabuk yorulma ve sık idrara çıkma var benide hamile olup olmamaya iten sebep bunlar.. ve iki kez düşük oldu ikisinde de mayıs ta kaldım haziran da öğrendim..belkide hurafe rastlantı ama ne biliyim umutlandım işte :44:
bencede istersen bi iki gün daha bekle sen nasıl dersen düzenli adet görüyor musun peki ?
Hamileyken de adet ağrısı gibi karın ağrısı olur mu benm bi gün geçti göğüs çevrem genişlemiş by durumlar var mıydı hamişler yardım
ilginç haklısın bu sebeplerden ötürü düşünmekte üçücüye dikkatli olman gerek sanırım o yüzden kan testi yaptırırsan çıkarsa doktor kontrolünde devam edersin inaşşalh bebeğin gelmiştir silip alır tüm hüsranları allah bu ayda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
aminnnn sabah sabah nasıl moralimi yerine getirdin çok teşekkür ederim 2 senedir burdayım ve çok mutluyum
shıntoyy un gelen vaargeliyo annesi telaşlı bebişinn kesesini düşünüyo bebiş gelmiş içine yerleşmiş çayını içiyo bizimki hala panik benim gelen yok dün kasıklarımda ağrı vardı bugün yok ama dün gece barsakları bozmuşum büyük ihtimal adet olucam arada böyle oluyo adet olmadan önce stresten olamıyorum sanırım bide bat günümüzde çalışma yaptık
İnşallah inşallah yrn bi gün yapcam :)
:) :) evet bebiş çayını içiyor çünkü ben içiyorum bırakamadımhadi bakalım artık hepinizden bekliyoruz müjdeli haberlerinizi...
genelde oluyor ve tatlı tatlı kasıktan ağrı vuruyor göğüs kenarları genişler ve ucları çok hassas olur :) test yap bence ne kaybedersin ki bende yarın yapıcam inşallah hamiş haberleriyle şenleniriz hepimiz
Verdi de ben negatif görmek istemiyorum pazar pztye kdr beklicem sanurım dayanabilirsem bi de bir iki gün önce tapışkan beyazsarı akıntım çoktu dünden beri kupkuruyum kötü sanırım adet mi olcam
offffffffffff kızlar beklemek ne zor bat günü gelmek bilmiyor ben hamile olduğumu düşünmüyorum ama yine de bir umut herşeyi hamilelik belirtisi sanıyorum yok akıntı yok kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet zaten bünlar her zaman yaşadığımız şeyler değilmi ama insan inanmak istiyor beklenti içinde heran düşünüyorum acaba hamilemiyim piskolojim bozuldu ya
öyle sabırsızlık yoook hanfendiIşin şakası o gerçekten beklemek zor haklsın ne zaman bat canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?