2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

batta ateş çıkar mı benim akşamları ateşim var gündüz klimadan üşüyorum ondan sanırım ama şu anda da göğüslerim çok sıcak sanki :26:

bencede istersen bi iki gün daha bekle sen nasıl dersen düzenli adet görüyor musun peki ?

aslına bakarsan çokta düzenli değil ama göğüs uclarımda hafif sancı sürekli uyuma isteği çabuk yorulma ve sık idrara çıkma var benide hamile olup olmamaya iten sebep bunlar.. ve iki kez düşük oldu ikisinde de mayıs ta kaldım haziran da öğrendim.. belkide hurafe rastlantı ama ne biliyim umutlandım işte :44:

Hamileyken de adet ağrısı gibi karın ağrısı olur mu benm bi gün geçti göğüs çevrem genişlemiş by durumlar var mıydı hamişler yardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olabiliyormuş canım test yapsana gününde geçmiş bugun senin hamiş haberinle şenlenir toğımız inşallah

ilginç haklısın bu sebeplerden ötürü düşünmekte üçücüye dikkatli olman gerek sanırım o yüzden kan testi yaptırırsan çıkarsa doktor kontrolünde devam edersin inaşşalh bebeğin gelmiştir silip alır tüm hüsranları allah bu ayda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

bencede istersen bi iki gün daha bekle sen nasıl dersen düzenli adet görüyor musun peki ?

genelde oluyor ve tatlı tatlı kasıktan ağrı vuruyor göğüs kenarları genişler ve ucları çok hassas olur :) test yap bence ne kaybedersin ki bende yarın yapıcam inşallah hamiş haberleriyle şenleniriz hepimiz

aminnnn sabah sabah nasıl moralimi yerine getirdin çok teşekkür ederim 2 senedir burdayım ve çok mutluyum

Ya korkuyorum negatif görmek mıralimi bozar diye bekliycem sanırım bikaç gün gelmezse yapıcam göğüs cevresiyle ilgli duydunuz mu hç belirti sanırım

:) :) evet bebiş çayını içiyor çünkü ben içiyorum bırakamadım hadi bakalım artık hepinizden bekliyoruz müjdeli haberlerinizi...

:) :) evet bebiş çayını içiyor çünkü ben içiyorum bırakamadım hadi bakalım artık hepinizden bekliyoruz müjdeli haberlerinizi...

gerçekten mi olsn açık çay çok zararlı olmaz zaten yediğimiz içtiğimiz hormon yazık bu bebişlere size analı bebişli afiyet olsun

Verdi de ben negatif görmek istemiyorum pazar pztye kdr beklicem sanurım dayanabilirsem bi de bir iki gün önce tapışkan beyazsarı akıntım çoktu dünden beri kupkuruyum kötü sanırım adet mi olcam

kötü düşünme bende adet oldum olucam vücut sinyal veriyo ama ne yapıyım kırmızıya kadar iyi düşünelim kaldı ki senin çalışman var

offffffffffff kızlar beklemek ne zor bat günü gelmek bilmiyor ben hamile olduğumu düşünmüyorum ama yine de bir umut herşeyi hamilelik belirtisi sanıyorum yok akıntı yok kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet zaten bünlar her zaman yaşadığımız şeyler değilmi ama insan inanmak istiyor beklenti içinde heran düşünüyorum acaba hamilemiyim piskolojim bozuldu ya

öyle sabırsızlık yoook hanfendi Işin şakası o gerçekten beklemek zor haklsın ne zaman bat canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…