eğer yarn da ağrı sızı olmazsa yaparım
hmm ben bilemiyorum da aklıma bi şey geldi bu sürdüğümüz kullandığımız şeylere dikkat edelim mesela sen hamişsen zararı olmasın cilt üstüne sürülecek kimyasalın nasıl saç boyası yasak
eğer yarn da ağrı sızı olmazsa yaparım
10 tem demiştim bakalım belki bugüne kaymıştır heves etmek istemiyorum
yapıyım 7 gün önce negatifi gördüm 1saate kadar ağustos olmadan test yapmıcam demiştim ama tutarsızlık böyle bi şey
evet bugün daha bekle canım. Ama şanslisin söyliyim bu enerji ve pozitiflikle sen hamile kalırsın insss))
yapıyım yarın ne oldu oldu iyi ya da kötü zaten beklentim çok yüksek değil artı k o yüzden en azından stresim gider adet olurum belki
inşallah hamilesindir canım ya ama fazlada beklentiye girme sonra benim gigi hayal kırıklığı yaşarsan geçen ay bende kesin hamileyim diyordum olmadı hakkımızda hayırlısı başka bebiş yok demi
ahahahaacayip güldüm harikasınız siz eşinle yaaa bilgili eşin hali de başka tabi bravo bilinçli seni de destekliyo
canım bendede var o tutarszlık günüm geçmeden test yapmıca dıyorum yapıyorum ov. testlerım bu ay bıtsın bı daha almıcam dedım bakalım bu ay tutturamazsak diğer ay alacakmıyım
aynen canım aynen bundan 3-4 ay öncesinde o istemesine rağmen ben geçiştiriyordum daha zamanı var diye ama kendime çok şaşırıyorum bu forumdan ayrılamaz oldum henüz 2. denemem ama hemen olsun istiyorum o da bu fırsatı kaçırmak istemiyo sanırsam
inşallah almazsın artık daha onları gerek kalmazzz bakalım yeteri kadar çalışmış mısın seni gidi çalışkan karınca yoksa benim gibi ağustos böceği gibi yattın mı
gün aşırı çalışıyorum kuzum ov. testınde koyuyu yakalayım üstüste çalışıcam inşallah tekrar gün aşırıya dönerım
Işyerinde pantolonmun düğmesini açtım öyle şişti karnım bi patlama yaşanıcak sanırım
canım smear teti çok acı veriyomuş ama öyle diyolar benim canım çok tatlıdır nası dayancam
merhaba konu açsammı bilemedim ama size soru sormak istiyorum, acaba bende hamilemidirim ki böle bi ihtimal varmıdır?son adet tarihim 28.06.2014 ve adetim bittiğinden beri bebek istediğimz için iki günde bir ilişki oldu 10.07.2014 sabahı idrar testi yaptım silik çizgi bariz şeklde gözüktü 11.07.2014 sabahı başka bir marka testle yaptım 2. çizgi yoktu fakat bende bikaç belirtilerde var şimdi benim hamile olasılığım varmıdır ki inşallah vardır
hayır canım öyle şeyler okuyup da korkutma kendini ben ki canım bana baldan tatlıdırgttim devlet hastanesinde korka korka simir testi yaptırmaya etrafımdakilere sordum parça alıyolar falan dedi iyice korktum devletteki doktor da öküz gibiydi afedersin gergin olduğumu göre göre kötü davrandı bana acıklama bile yapmadan yatırmaya çalıştı ben iyice tırstım sonra medline de bi doktora gidiyodu ablam haileydi onu tavsiye etti gittim kadın genç bi de tatlı dillydi oturdu beni yarım saat dinledi parça mı alcaksınız deyince gülümsedi hiç olur mu her yıl yapılır bu test her yıl senden parça alsak senden bişi kalmaz geri dedi sadece çubuğu sürüp içerden örnek sıvı alcam dedi yatırdı beni sabırla bekledi hazırım deyince geldi hiç hissetmedim o örneği almış da bitmiş bile sonra bir de kamera sokcam şimdi kendini serbest bırak o da acımıcak dedi ve sadece ben girişini hissettim o kadar hiç korkma canım etraftakiler bilse de konusuyo bilmese de rahat ol sen
bana göre bat ın ikinci günü bugün . ve dün böyle mi hamile kalacaksın diyen eşim ilk defa gece beni uyandırıp yapacağını yaptı hemde korunmasız artık sormuyo korunalım mı diyebide gece 10 dk bekledim sonra duş aldım ama sabah peçeteyle sildiğimde sanki içimde bi şeyler kalmış gibi akıntı geldi siz de de öyle oluyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?