- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Işyerinde pantolonmun düğmesini açtım öyle şişti karnım bi patlama yaşanıcak sanırım
benimde sat 27 haziraz çok erken erken değil mi test için daha yeni yumurtluyor olabilirsin:44:
eikiniz birden çalışıyosunuz hadi bakalım ben bekliyorum senden çabucak bi bebiş kısmetse
Işyerinde pantolonmun düğmesini açtım öyle şişti karnım bi patlama yaşanıcak sanırım
merhaba konu açsammı bilemedim ama size soru sormak istiyorum, acaba bende hamilemidirim ki böle bi ihtimal varmıdır?son adet tarihim 28.06.2014 ve adetim bittiğinden beri bebek istediğimz için iki günde bir ilişki oldu 10.07.2014 sabahı idrar testi yaptım silik çizgi bariz şeklde gözüktü 11.07.2014 sabahı başka bir marka testle yaptım 2. çizgi yoktu fakat bende bikaç belirtilerde var şimdi benim hamile olasılığım varmıdır ki inşallah vardır
yok yok ne beklentisi diyorum ya 3 kere korunmadık 3ündede yumurtlama tarihinin dışını isabet ettirdik ucundan bile geçmedihamile kalmamak için uğraşsam anca bu kadar olur o yüzden ben rahatım adet bekliyorum. 7 gün önce heves ettim negatifi gördüm ama bu işler öyle hemen olmuyo onu anladım o yüzden artık hayal kırıklığı yapmam
saol canım çok rahatlattın çünkü bende parça falan alıyolar diye duydum adetim bitsin hemen gidip yaptırcam peki kamera acıtmıyormu?:18::18::18:
Haklısınız belkide bu belirtiler yumurtladığından olabilirmi ? ve ben çalışmalara devam etmelimiyim :)
hehhh tam yerine düştünben bu konularda pek iyi değilim ama adetten sonraki ilişkilerde tutsa bile ortaya çıkmaz o yüzden bence bunu şu an kimse bilemez tabi eğer sende üstüne görme olmadıysa onu da sen bilirsin
bak canım eşin nasıl gönlünü alacağını bilmiş işte ne güzel :) benim de duş alsam bile sabah kalkınca akıntı gibi gelir öle içerde kalan heralde canım :)
inş. bebiştendir
canım cunku benle aynısın benımde belim göguslerım ağrımaya başladı yumurtlama belırtılerım var ve gun aşırı dewam edıyorum bıızm calısmalar daha yenı baslıyo aslında
Bebişin yeri dar geliyor geniş yer istiyor annesi
Kızlar merhaba nasılsınız dün misafirliğe gittik eşimin teyzesine , orda eşimin büyük teyzesi bana sen hamilesin dedi bende niye teyze gecen görüdgünüzde öyle birşey demediniz nerden o kanıya vardınız dedim annelik yuzune vurmus hamılesın bak gorursun dedı kayınvalıdemede torun geliyor dediçok değişik hissettiim
sağol canım devam ozaman bu gidişle olacak inşallah
hayır üstüne görme olmadım şimdi adet tarihimi bekliyorum sadece ama insanın içi içini yiyor oyüzden sormadan duramadım peki ben bu durumda çalışmalara devam etmelimiyim :)
bildi sağolsun iş oraya gelince barışıyoruzneyse bat geçsin de çalışmalara devam madem eşimde razı
tabiki etmelisin iki kere yumurtlayan var yumurtlama günü 12,14,21 olan varr o ay şaşırır farklı olan var varda var iki günde bir bat a kadar çalışman iyidir bence inşallah batında güzel haberler alırız
inşallah canım valla 2 aylık oldu yeğenim ona baktıkça daha da sabırsızlanıyorum her kucağımda gören de ooo çok yakışıyo deyince gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?