2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

eikiniz birden çalışıyosunuz hadi bakalım ben bekliyorum senden çabucak bi bebiş kısmetse

inşallah canım valla 2 aylık oldu yeğenim ona baktıkça daha da sabırsızlanıyorum her kucağımda gören de ooo çok yakışıyo deyince gaza geliyorum

hehhh tam yerine düştün ben bu konularda pek iyi değilim ama adetten sonraki ilişkilerde tutsa bile ortaya çıkmaz o yüzden bence bunu şu an kimse bilemez tabi eğer sende üstüne görme olmadıysa onu da sen bilirsin

hmm hade bakalım güzel haberlerini bekliyorum bana mutlaka yaz meraktan çatlarım

saol canım çok rahatlattın çünkü bende parça falan alıyolar diye duydum adetim bitsin hemen gidip yaptırcam peki kamera acıtmıyormu?:18::18::18:

ben bi girdiğini hissettim bi de içini iyi görmek için oynatıyo sağa sola ama inan acımıyo tatlım hiç korkma kendini rahat bırak gerisi çok kolay hemen bitiyo :) ama tabi gideceğin doktoru iyi sec derim ben devletteki doktorun odasından cıkınca ağladım o kadar kötü davrandı ki kötü oldum özele gidince oh be dedim doktor dediğin böle olur ve ben ilk kez bi kadın doğum doktoruna gitmiştim gerginliğimde bunun da etkisi vardı o beni hiç anlamadı hamile kalırsam da yine özeldeki doktoruma gidicem ablama çok güzel bi doğum yaptırdı dikişsiz sorunsuz :)

Haklısınız belkide bu belirtiler yumurtladığından olabilirmi ? ve ben çalışmalara devam etmelimiyim :)

canım cunku benle aynısın benımde belim göguslerım ağrımaya başladı yumurtlama belırtılerım var ve gun aşırı dewam edıyorum bıızm calısmalar daha yenı baslıyo aslında

hayır üstüne görme olmadım şimdi adet tarihimi bekliyorum sadece ama insanın içi içini yiyor oyüzden sormadan duramadım peki ben bu durumda çalışmalara devam etmelimiyim :)

bak canım eşin nasıl gönlünü alacağını bilmiş işte ne güzel :) benim de duş alsam bile sabah kalkınca akıntı gibi gelir öle içerde kalan heralde canım :)

bildi sağolsun iş oraya gelince barışıyoruz neyse bat geçsin de çalışmalara devam madem eşimde razı

canım cunku benle aynısın benımde belim göguslerım ağrımaya başladı yumurtlama belırtılerım var ve gun aşırı dewam edıyorum bıızm calısmalar daha yenı baslıyo aslında

sağol canım devam ozaman bu gidişle olacak inşallah

hadi inşallah canım yaşlılar biliyor gercekten önceden gebelik testi mi varmış nurlar içinde yatsın babaannem de teyzemin ikizlere hamil olduğunu bilmişti oturup kalkmasından anlamış teyzemler gidince anneme kardeşin hamile bence dedi 2 hafta sonra da teyzemden müjdeyi aldık :)

hayır üstüne görme olmadım şimdi adet tarihimi bekliyorum sadece ama insanın içi içini yiyor oyüzden sormadan duramadım peki ben bu durumda çalışmalara devam etmelimiyim :)

tabiki etmelisin iki kere yumurtlayan var yumurtlama günü 12,14,21 olan varr o ay şaşırır farklı olan var varda var iki günde bir bat a kadar çalışman iyidir bence inşallah batında güzel haberler alırız

bildi sağolsun iş oraya gelince barışıyoruz neyse bat geçsin de çalışmalara devam madem eşimde razı

bence de devam et canm bakma sen ona bebek müjdesini ver bak nasıl dönüyo etrafında kilo milo aklına gelmez sen de doğumdan sonra hepsinden kurtulursun tatlım kadın azmetti mi elinden hiçbişe kurtulmaz

tabiki etmelisin iki kere yumurtlayan var yumurtlama günü 12,14,21 olan varr o ay şaşırır farklı olan var varda var iki günde bir bat a kadar çalışman iyidir bence inşallah batında güzel haberler alırız

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah güzel haberler olur sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…