2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence de devam et canm bakma sen ona bebek müjdesini ver bak nasıl dönüyo etrafında kilo milo aklına gelmez sen de doğumdan sonra hepsinden kurtulursun tatlım kadın azmetti mi elinden hiçbişe kurtulmaz

çok doğru diyorsun bebeğim için sağlıklı beslenirim ama bana kilo aldıran tek etken yine kocam olur çocuk için onu ye bunu ye der ama yok diyetisyene gidicem kısmet olur bebiş gelirse

sanmıyorum inşallah o bozuyodur sindirim sistemimi yaırn görürüz neyim var neyim yok

Kısmet bakalım bir mucizede seni bulmuştur belki yarın hayırlı haberlerini bekliyorum

Ayyyy tatlım ne güzel söyledin inşallah benimkide doğru tahmindir testmi yapsam ne

Kısmet bakalım bir mucizede seni bulmuştur belki yarın hayırlı haberlerini bekliyorum

Ayyyy tatlım ne güzel söyledin inşallah benimkide doğru tahmindir testmi yapsam ne

ben diyorum ben elisayı biliyorsam salıya kadar da ya na mazzzz şimdi tek oyla seçime girer testi alır erken diye üzüntüye girer ama içinden gelen zamanlarda yap belki başka çocuk yapmıcaz kısmet ilk hamilelik doya doya yaşa beklentilerini

Canim belki ikinci test bozuktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum eşimde aynı yorumda bulundu

Ya bu arada çok ilginç bi durum var 1 saat sonra yine aynı çizgi oluştu ama böyle hilal şekline yakın bi şekli var ve çizginin bi tarafı sarımsı bi beyaz bi tarafı beyaz ... bence bu çizgi gebelik yüzünden çıkmıyo yahu değişik bişey yani

:) Beni iyi tanımışsın canım dünde hamilesin dediklerinde diyorumki varsa böyle birey dışarıdan belli olyorsa testte de çıkar diye düşünüyorum :) akşam giderken bir test alıp yapsam mı ki sorular sorular ahh bu aklımdaki sorular.... belkide hamişim bebişim benimle

çok doğru diyorsun bebeğim için sağlıklı beslenirim ama bana kilo aldıran tek etken yine kocam olur çocuk için onu ye bunu ye der ama yok diyetisyene gidicem kısmet olur bebiş gelirse

sen her ye dediklerini yeme tabi tatlım nerede duracağını bilirsin zaten sonra bebiş doydu dersin kurtulursun doğumdan sonra zaten emzirirken ve doğum sırasında hemen hepsini veriyorsun biraz dikkat edip dediğin gibi diyetisyen yardımıyla da verirsin hepsini :)

batına kadar bekle derim canım ama sen bilirsin inşallah teyze doğru bilmiştir :)

yap aklında kalacağına madem hevesin var :13:

Mogami canim test early gebelik testi muydi degilse zaten cikmaz ki bence hemen bi early test alip denesen bak gozler sende ben de bekliyorum seni merakla ☺

değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk

batına kadar bekle derim canım ama sen bilirsin inşallah teyze doğru bilmiştir :)

İnşallah canım bende beklemek istiyorum ama kuşkuda içimi kemiriyor :)

yap aklında kalacağına madem hevesin var :13:

Dayanmayaca çalısacagım canım negatıfı grmek ıstemıyrum hem hamıleysem sevıncımden esıme bellı ederım suprızı yapamam

Canim gebelik olmasa durduk yere çıkmaz ya ben şimdiye kadar ikinci çizginin gölgesini bile görmedim sen dikkat et kendine bat i bekle bakalım hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın öyleyse direnelisa

değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk

mogami bi seviniyorum bi şaşırıyorum ama bende artık senin hamile olduğunu düşünüyorum kimseye umut vermek istemem ama varki oralar bozuluyo testler bozuk olsa c çizgileride bozulur diye düşünüyorum ama başka bir test alıp bak bakalım

Dikkat etmek mi kuzum ben bugün annem ve kuzenimle bütün evi temizledim yahu camlar mutfak dolapları kapılar fayanslar yerler uzanmaktan kova kaldırmaktan kasıklarım ve belim acıdı

valla canım hamileyken genişliyo kahverengi kısım onu biliyorum arkadaslarımın da ablamın da büyümüştü genişledi yani inşallah hamişsindir

eşime dedim zaten başka başka testlerden al diye amaaaaaan bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım valla bi diyorum ki yok adet olacağım ben ama baş ağrım yok, sonra bi diyorum ki niye çıktı bu çizgi pöfffffffff kafam karıştı

e tabi özelin doktorları bile özel oluyo verdiğin bilgiler için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…