bence de devam et canm bakma sen ona bebek müjdesini ver bak nasıl dönüyo etrafında kilo milo aklına gelmez sen de doğumdan sonra hepsinden kurtulursun tatlım kadın azmetti mi elinden hiçbişe kurtulmaz
sanmıyorum inşallah o bozuyodur sindirim sistemimi yaırn görürüz neyim var neyim yok
hadi inşallah canım yaşlılar biliyor gercekten önceden gebelik testi mi varmış nurlar içinde yatsın babaannem de teyzemin ikizlere hamil olduğunu bilmişti oturup kalkmasından anlamış teyzemler gidince anneme kardeşin hamile bence dedi 2 hafta sonra da teyzemden müjdeyi aldık :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah güzel haberler olur sonunda
Kısmet bakalım bir mucizede seni bulmuştur belki yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
Ayyyy tatlım ne güzel söyledin inşallah benimkide doğru tahmindir testmi yapsam ne
Canim belki ikinci test bozuktur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben diyorum ben elisayı biliyorsam salıya kadar da ya na mazzzzşimdi tek oyla seçime girer testi alır erken diye üzüntüye girer ama içinden gelen zamanlarda yap belki başka çocuk yapmıcaz kısmet ilk hamilelik doya doya yaşa beklentilerini
çok doğru diyorsun bebeğim için sağlıklı beslenirim ama bana kilo aldıran tek etken yine kocam olur çocuk için onu ye bunu ye der ama yok diyetisyene gidicem kısmet olur bebiş gelirse
ben sizden ilk batta müjdeyi bekliyorumbu ay çalışanlardan çok umutluyum
Kısmet bakalım bir mucizede seni bulmuştur belki yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
Ayyyy tatlım ne güzel söyledin inşallah benimkide doğru tahmindir testmi yapsam ne
:) Beni iyi tanımışsın canım dünde hamilesin dediklerinde diyorumki varsa böyle birey dışarıdan belli olyorsa testte de çıkar diye düşünüyorum :) akşam giderken bir test alıp yapsam mı ki sorular sorular ahh bu aklımdaki sorular....belkide hamişim bebişim benimle
Mogami canim test early gebelik testi muydi degilse zaten cikmaz ki bence hemen bi early test alip denesen bak gozler sende ben de bekliyorum seni merakla ☺
batına kadar bekle derim canım ama sen bilirsin inşallah teyze doğru bilmiştir :)
yap aklında kalacağına madem hevesin var :13:
kuzum eşimde aynı yorumda bulundu
Ya bu arada çok ilginç bi durum var 1 saat sonra yine aynı çizgi oluştu ama böyle hilal şekline yakın bi şekli var ve çizginin bi tarafı sarımsı bi beyaz bi tarafı beyaz ... bence bu çizgi gebelik yüzünden çıkmıyo yahu değişik bişey yani
İnşallah canım bende beklemek istiyorum ama kuşkuda içimi kemiriyor :)
Dayanmayaca çalısacagım canım negatıfı grmek ıstemıyrum hem hamıleysem sevıncımden esıme bellı ederım suprızı yapamam
değil canı ama eşime başka bi marka test aldırıcam bu sabah yaptığım testte bi saat sonra hilal şeklinde bi pembe çizgi çıktı sanırım bu testler bozuk
Canim gebelik olmasa durduk yere çıkmaz ya ben şimdiye kadar ikinci çizginin gölgesini bile görmedim sen dikkat et kendine bat i bekle bakalım hayırlısı olsun
Ya korkuyorum negatif görmek mıralimi bozar diye bekliycem sanırım bikaç gün gelmezse yapıcam göğüs cevresiyle ilgli duydunuz mu hç belirti sanırım
haklısın öyleyse direnelisa
mogami bi seviniyorum bi şaşırıyorum ama bende artık senin hamile olduğunu düşünüyorum kimseye umut vermek istemem ama varki oralar bozuluyo testler bozuk olsa c çizgileride bozulur diye düşünüyorum ama başka bir test alıp bak bakalım
ben bi girdiğini hissettim bi de içini iyi görmek için oynatıyo sağa sola ama inan acımıyo tatlım hiç korkma kendini rahat bırak gerisi çok kolay hemen bitiyo :) ama tabi gideceğin doktoru iyi sec derim ben devletteki doktorun odasından cıkınca ağladım o kadar kötü davrandı ki kötü oldum özele gidince oh be dedim doktor dediğin böle olur ve ben ilk kez bi kadın doğum doktoruna gitmiştim gerginliğimde bunun da etkisi vardı o beni hiç anlamadı hamile kalırsam da yine özeldeki doktoruma gidicem ablama çok güzel bi doğum yaptırdı dikişsiz sorunsuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?