eşime dedim zaten başka başka testlerden al diyeamaaaaaan bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım valla bi diyorum ki yok adet olacağım ben ama baş ağrım yok, sonra bi diyorum ki niye çıktı bu çizgi pöfffffffff kafam karıştı
inş ama afedersin akşam barsak bozmuştum onun devamı olabilir bu off off ne olacaksa olsun
merhaba konu açsammı bilemedim ama size soru sormak istiyorum, acaba bende hamilemidirim ki böle bi ihtimal varmıdır?son adet tarihim 28.06.2014 ve adetim bittiğinden beri bebek istediğimz için iki günde bir ilişki oldu 10.07.2014 sabahı idrar testi yaptım silik çizgi bariz şeklde gözüktü 11.07.2014 sabahı başka bir marka testle yaptım 2. çizgi yoktu fakat bende bikaç belirtilerde var şimdi benim hamile olasılığım varmıdır ki inşallah vardır
canım kafanın karışması cok normal burdan bizim bile kafamız karıstıbaşka test yaınca ne olcak bakalım
e tabi özelin doktorları bile özel oluyo verdiğin bilgiler için çok teşekkürler
Dikkat etmek mi kuzum ben bugün annem ve kuzenimle bütün evi temizledim yahucamlar mutfak dolapları kapılar fayanslar yerler uzanmaktan kova kaldırmaktan kasıklarım ve belim acıdı
Kız ne yaptın sen :what: canım şaka bi yana tedbirli olmak gerek dikkat et ya bebis varsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kırmızılar gelene kadr umut var ayrıca senin bat geçmedimi? En iyisi yap bi test kurtul
Yaptım vallaaaaŞimdide pırıl pırıl evimde serildim yatıyom
Açıkçası hamile olduğumu düşünmüyorum kuzum ondan bu kadar rahat davrandım
Hayirlisi bakalım benimde bat bugün henüz gelen yok ama her an gelecek gibi
Hayirlisi bakalım benimde bat bugün henüz gelen yok ama her an gelecek gibi
inş. gelemez o kırmızılar
Umuyorum gelmez canım iyi düşünelim iyi sonu bebiş olsun
canım eğer adetin 28 günde bir oluyorsa daha bu günlerde yumurtluyorsun demektir yüksek ihtimal.. benm de adetim 28 hazıranda geldi dün yumurtam oluştu muhtemelen bugun yarın çatlayacak 1 saate testle bakıcam durum ne diye.. benm de döngün 28 gündür benzer durum diye yazmak istedim tatlım
aslında en iyisi yapıp yaptıktan 10 dk sonra çöpe atmak
evet canım ya benim olay biraz karışık
3 gün önce rutin bi kan tahlili yaptırmıştım onda hcg ye de baktırdım negatifti
Dün akşam öyle kafama esti bi idrar testi yapayım dedim yaptım ama ilk 10 dk bişey çıkmadı bende daha bakmadım negatif diye ama bi saat sonra bi baktım ikinci bi çizgi var pembe renkli işte fotosunu falan paylaştım gerçi bayaa fluu bi fotydu ama kızlar gördü
Çizgi o kadar belli ki silik olmasına rağmen... uzaktan baktığımda bile görüyorum
Araştırdım bayaa ve bir çok kişinin başına gelmiş bu olay ve hamile çıkmışlar hatta bi arkadaşımın da başına geldi ve o da hamile
Velhasıl kelam olabilir de olmayabilir de bekliyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?