2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

internetim yoktu bakamadım bikaç gündür siteye canım.geç te olsa fark etmez bence sonuç pozitif.ben eczanede calısmıstım bır dönem. bir musteri gelmişti test için nasıl yapacagını bılmıyordu.kadına eczanede yardımcı olduk. testını yaptık negatıf cıkmıstı kadın gıttı.test bıraktıgımız yerde kalmıs akşama dogru elımıze gectı atacaktık cope derken ıkıncı cızgıyı gorduk.kadını bulduk haber verdık.çunku kadın test sonucuna göre doktorun verdıgı ilaca başlayacaktı.velhasıl kelam kadın hamıleydı :) silik diye saatler sonra cıktı dıye umutsuzluga kapılma.benım fıkrımce pozıtıf gözün aydın cok sevındım

Canim insallah hamilesindir teyzenin soyledikleri ciksin insallah icten soyluyorum sonucu haber ver olur mu

İnşallah tatlım çok teşekkür ederim inşallah senin kan sonucunda pozitif olur eşine sarılır o mutlulugu yaşarsınız tüm kalbimle söyluyorum haber veririm tabiki canım sende muhakkak haber ver

kızlar testlerim 15. gün pozitifti ilişki oldu, 16. gün öğlen ve akşam yaptığım iki test de aşagıdaki gibi silikleşmiş gibiydi ama yinede t bölgesindeki kırmızılık daha koyu gibi c bölgesinden.16. gün ilişki olmadı oyuzden emin olamadım çatladığına. 17. gün test silikleşmişti tamamen.17. günde ilişki oldu. acaba ben yumurtayı yakalamışmıyımdır bir fikriniz varmı?Eki Görüntüle 1186028 Eki Görüntüle 1186029

kuzum silik çıksın ama dilerim vaktinde çıkar benim ki gibi geç çıkmaz

İnşallah canım ben testi yapıyordum baktım cıkmadı hemen atıyordum bu defa öyle yapmayacagım sen diğer testleri ne zaman yapacaksın ama sen hamilesin canım yoksa bosuna cıkmaz belkı deger yenı yenı yukseldıgı ıcın gec cıkmıstır

İnşallah bende böyle bir sonuç alırım canım yine de şu bat günü adet olmazsan daha da emin olucam

Canim benimde adet belirtilerim yok esim bile farkinda normalde 1 hafta once baslar sancim hayirlisi olsun ne olacak bakalim

dilerim bebiş yüzündendir canım benim Rabbim gönlümüze göre versin

silikleştiği gün yaptıysan yakalamışsındır kesinlikle canım çünkü pozitifi gördükten 24-36 saat sonra kesin ilişkiye girin diyorlar

İnşallah tatlım çok teşekkür ederim inşallah senin kan sonucunda pozitif olur eşine sarılır o mutlulugu yaşarsınız tüm kalbimle söyluyorum haber veririm tabiki canım sende muhakkak haber ver

Tamam canim negatifte olsa haber veririm mutlaka

diğer testi iki gün sonra sabah idrarıyla yaparım ama ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum yahu bende keşke atsaydım diyorum

Son düzenleme:
silikleştiği gün yaptıysan yakalamışsındır kesinlikle canım çünkü pozitifi gördükten 24-36 saat sonra kesin ilişkiye girin diyorlar

ama sankı ben pozitifi 2 gün üst üste gördüm gibi oyuzden ilk gördüğüm günü degerlendırdım lakın sonrakı gunu degerlendıremedım.sadece sılıklestıgı 3. gun degerlendırdım bırde.acaba 16. gun catlamıs olabılırmı yumurta? oygunu degerlendırmedım cunku.16. gun yaptıgım öğlen ve aksam testlerimin ikiside belirgin kırmızıdaydı sankı 15. gunku kırmızılıga benzıyorlardı ben daha catlamadı dıye dusundum acaba yanıldımmı

Farzedelim ki 16. gün çatladı o vakit içerde zaten sperm var ve onlar döller yahutta sonraki gün girdiğin ilişki 24 saat yaşayan yumoşu yine döller her türlü döller yani içini ferah tut kuzum

çok teşekkür ederim canım benm adetimde hic sapmaz bşey sormak istiyorum dün yumurtam olustu demişsiniz nasıl anladınız ve bu çatlama olayı hemen gerçekleşiyormu

tatlım bu ay adetim biter bitmez ovulasyon testi yapmaya basladım ben dün de test çizgisi control çizgisinden daha koyu renkti ordan anladım yumurta oluştuğunu az önce de test yaptım yine biraz silikleşmiş bu da çatladığını gösteriyo diye biliyorrum birazdan yüklicem fotosunu canım

Sonucu bildiririm olumlu yada olumsuz canim aslinda bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama merakta ediyorum esim gitmeden ogrensin istiyorum

Allah eşinin de senin de bu akşam yüzünüzü güldürsün inşallah

Farzedelim ki 16. gün çatladı o vakit içerde zaten sperm var ve onlar döller yahutta sonraki gün girdiğin ilişki 24 saat yaşayan yumoşu yine döller her türlü döller yani içini ferah tut kuzum

vallaha öldük öldük dirildik bu döngüde bu ay zaten hep gün aşırı ilişki olmasına özen gösterdik.eşim cok yorgun gelıyor eve malum oruçta zorluyor. evelsi gecede sahur için birşeyler hazırlayayım dedim hamur kızartacaktım bol yağda, hamurlar patladı yağın içinde ve ben hep yandım gece acile gittik.yüzüm sağ kolum ve belimde var yanık.kolumdakiler cok fena su toladılar hep.kolum bilekten dirseğe kadar koyu kahve rengini aldı.yüzüm ise çiçek hastalığı gibi benek benek dolaşıyorum bu durumda bile bu ayı es geçmeyelim diye dün gece ilişki olsun die uğraştık.sanırım eşimde stres yaptı cok bu yuzden gece 12 de başlayıp 2 bucukta sonucu zor aldık valla kafayı yedim resmen bu halde bile canımın derdini geçtim bebek derdine düştüm.Mevlam boşa cıkartmaz inş,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…