son durumlardan haberin yok sanırım kuzum geç çıkan 2 tane pembe çizgim var ama 1 saat geç çıktı yani o yüzden başka marka testler alıp deneyeceğim açıkçası kafam karıştı adet belirtim hiç yok ki normalde baş ağrımın başlaması lazımdı o da yok bekliyorum batı bakalım bahtımıza ne çıkacak
Canim insallah hamilesindir teyzenin soyledikleri ciksin insallah icten soyluyorum sonucu haber ver olur mu
kuzum silik çıksın ama dilerim vaktinde çıkar benim ki gibi geç çıkmaz
internetim yoktu bakamadım bikaç gündür siteye canım.geç te olsa fark etmez bence sonuç pozitif.ben eczanede calısmıstım bır dönem. bir musteri gelmişti test için nasıl yapacagını bılmıyordu.kadına eczanede yardımcı olduk. testını yaptık negatıf cıkmıstı kadın gıttı.test bıraktıgımız yerde kalmıs akşama dogru elımıze gectı atacaktık cope derken ıkıncı cızgıyı gorduk.kadını bulduk haber verdık.çunku kadın test sonucuna göre doktorun verdıgı ilaca başlayacaktı.velhasıl kelam kadın hamıleydı :) silik diye saatler sonra cıktı dıye umutsuzluga kapılma.benım fıkrımce pozıtıf gözün aydın cok sevındım
Canim benimde adet belirtilerim yok esim bile farkinda normalde 1 hafta once baslar sancim hayirlisi olsun ne olacak bakalim
kızlar testlerim 15. gün pozitifti ilişki oldu, 16. gün öğlen ve akşam yaptığım iki test de aşagıdaki gibi silikleşmiş gibiydi ama yinede t bölgesindeki kırmızılık daha koyu gibi c bölgesinden.16. gün ilişki olmadı oyuzden emin olamadım çatladığına. 17. gün test silikleşmişti tamamen.17. günde ilişki oldu. acaba ben yumurtayı yakalamışmıyımdır bir fikriniz varmı?Eki Görüntüle 1186028 Eki Görüntüle 1186029
İnşallah tatlım çok teşekkür ederim inşallah senin kan sonucunda pozitif olur eşine sarılır o mutlulugu yaşarsınız tüm kalbimle söyluyorum haber veririm tabiki canım sende muhakkak haber ver
İnşallah canım ben testi yapıyordum baktım cıkmadı hemen atıyordum bu defa öyle yapmayacagım sen diğer testleri ne zaman yapacaksın ama sen hamilesin canım yoksa bosuna cıkmaz belkı deger yenı yenı yukseldıgı ıcın gec cıkmıstır
Tamam canim negatifte olsa haber veririm mutlaka[/
Bende canım olumlu olumsuz haberleşiriz temenniiz sevinçle dönmek inanıyorum sevinçle döneceğiz
dilerim bebiş yüzündendir canım benim Rabbim gönlümüze göre versin
silikleştiği gün yaptıysan yakalamışsındır kesinlikle canım çünkü pozitifi gördükten 24-36 saat sonra kesin ilişkiye girin diyorlar
diğer testi iki gün sonra sabah idrarıyla yaparım ama ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum yahubende keşke atsaydım diyorum
Amin canim aksam kan testi yaptiracagim bakalim ne olacak
ama sankı ben pozitifi 2 gün üst üste gördüm gibi oyuzden ilk gördüğüm günü degerlendırdım lakın sonrakı gunu degerlendıremedım.sadece sılıklestıgı 3. gun degerlendırdım bırde.acaba 16. gun catlamıs olabılırmı yumurta? oygunu degerlendırmedım cunku.16. gun yaptıgım öğlen ve aksam testlerimin ikiside belirgin kırmızıdaydı sankı 15. gunku kırmızılıga benzıyorlardı ben daha catlamadı dıye dusundum acaba yanıldımmı
çok teşekkür ederim canım benm adetimde hic sapmaz bşey sormak istiyorum dün yumurtam olustu demişsiniz nasıl anladınız ve bu çatlama olayı hemen gerçekleşiyormu
merakla bekliyorum
Sonucu bildiririm olumlu yada olumsuz canim aslinda bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama merakta ediyorum esim gitmeden ogrensin istiyorum
Allah eşinin de senin de bu akşam yüzünüzü güldürsün inşallah
Farzedelim ki 16. gün çatladı o vakit içerde zaten sperm var ve onlar döller yahutta sonraki gün girdiğin ilişki 24 saat yaşayan yumoşu yine döller her türlü döller yani içini ferah tut kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?