İnsallah canim bende cok dua ediyorum isteyen herkese :))
umutlu ol ama bu kadar hevesli olursan kendini üzersin sonuç alamazsak bak biraz umutsuz olalım olursa şaşkınlık sürpriz olsun
İnsallah canim esim sende bi gariplik var test yaptiralim ben gitmeden dedi bende negatif cikarsa dedim olsun en azindan belirsizlikten iyidir dedi benim pek umudum yok ama hayirlisi artik
kendimizi 1 2 3 deyip burunlarını tutarak havuza atlayan çocuklar gibi hissettim öyle mutlu heyecanlı sanki oyun oynuyoruz
benimde 6 gün hatta 5 kaldı diyebiliriz inşallah gerek kalmaz canım
İnsallah canim esim sende bi gariplik var test yaptiralim ben gitmeden dedi bende negatif cikarsa dedim olsun en azindan belirsizlikten iyidir dedi benim pek umudum yok ama hayirlisi artik
İnşallah canım benim :)
Evet ilk negatıfı gordgumde bıraz uzuluyorum ama sonra alısıyorum ben o cıft cızgıyı gordugum an ne yapacagımı bılmıyorum sanırım goz yaslarımı tutamam
ama canım bende test yaptığımda bi gun sonra bile baktım hiç çizgi yoktu
çift çizgiyi görünce test bozuk der bi daha yapar kan testine koşarız tüm raporlar evet evet evet deyince inanırız sanırm
canım hamılesın tebrık ederım. bende de aynı olmustu. kuzenım eczacı onunla konusmustum. sılılk bıle olsa çıktıysa hamılesın demıstı. ıcın rahat olsun canım sımdıden kendıne dıkkat etmeye basla bebıs gelıyo
bende dedim yaptır eğer olumsuz olursa son bi çalışma yaparsın öyle gider diyeinşallah güzel haberler olur canım
Mogami canım sen testi akşam mı yapmıştın
mogami hamile eminim :))) sen psikolojik hamilesin şimdi fizyolojik hamileliğinide doğrula ve bize gel tatlımmmm sevinçle bekliyorum
akşam 9 10 falandı yaptığımda kuzum
İnşallah canım benim eşimde ben büyük hissediyorum var var diyor
İnsallah yanilmiyorlardir canim :))
bacım bi ben emin değilim yahu
senın bata 2 gun kaldı sanırım merak ettım sonuc nedır canım :) varmı bır gelısme
İnşallah canım eşim çok komık su oluyor dıyorum bakk bu bır belırtı bılıyormusun dıyor
Bende bugun aksam eve gidince yapacağım inşallah seninki gibi silikte çıksa razıyım çünkü BATa daha var
son durumlardan haberin yok sanırım kuzum geç çıkan 2 tane pembe çizgim var ama 1 saat geç çıktı yani o yüzden başka marka testler alıp deneyeceğim açıkçası kafam karıştı adet belirtim hiç yok ki normalde baş ağrımın başlaması lazımdı o da yok bekliyorum batı bakalım bahtımıza ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?