2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnsallah canim bende cok dua ediyorum isteyen herkese :))

İnşallah canım benim :)

umutlu ol ama bu kadar hevesli olursan kendini üzersin sonuç alamazsak bak biraz umutsuz olalım olursa şaşkınlık sürpriz olsun

Evet ilk negatıfı gordgumde bıraz uzuluyorum ama sonra alısıyorum ben o cıft cızgıyı gordugum an ne yapacagımı bılmıyorum sanırım goz yaslarımı tutamam

İnsallah canim esim sende bi gariplik var test yaptiralim ben gitmeden dedi bende negatif cikarsa dedim olsun en azindan belirsizlikten iyidir dedi benim pek umudum yok ama hayirlisi artik

bende dedim yaptır eğer olumsuz olursa son bi çalışma yaparsın öyle gider diye inşallah güzel haberler olur canım

kendimizi 1 2 3 deyip burunlarını tutarak havuza atlayan çocuklar gibi hissettim öyle mutlu heyecanlı sanki oyun oynuyoruz

Aynen çocuklastık resmen ahhh ahh bu bebişler bir çocuk gıbı mutluluk heyecan var üzerimizde

İnsallah canim esim sende bi gariplik var test yaptiralim ben gitmeden dedi bende negatif cikarsa dedim olsun en azindan belirsizlikten iyidir dedi benim pek umudum yok ama hayirlisi artik

İnşallah canım benim eşimde ben büyük hissediyorum var var diyor

İnşallah canım benim :)

Evet ilk negatıfı gordgumde bıraz uzuluyorum ama sonra alısıyorum ben o cıft cızgıyı gordugum an ne yapacagımı bılmıyorum sanırım goz yaslarımı tutamam

çift çizgiyi görünce test bozuk der bi daha yapar kan testine koşarız tüm raporlar evet evet evet deyince inanırız sanırm

Canım ben yine de ümitlenmek istemiyorum ama umarım bende senin gibi hamile olmuş olurum

Dikkat ettiğim pek söylenemez bütün evi temizledim cam kapı fayans mutfak dolabı gibi

senın bata 2 gun kaldı sanırım merak ettım sonuc nedır canım :) varmı bır gelısme

son durumlardan haberin yok sanırım kuzum geç çıkan 2 tane pembe çizgim var ama 1 saat geç çıktı yani o yüzden başka marka testler alıp deneyeceğim açıkçası kafam karıştı adet belirtim hiç yok ki normalde baş ağrımın başlaması lazımdı o da yok bekliyorum batı bakalım bahtımıza ne çıkacak

Bende bugun aksam eve gidince yapacağım inşallah seninki gibi silikte çıksa razıyım çünkü BATa daha var

kuzum silik çıksın ama dilerim vaktinde çıkar benim ki gibi geç çıkmaz

Canim benimde adet belirtilerim yok esim bile farkinda normalde 1 hafta once baslar sancim hayirlisi olsun ne olacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…