2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kaygılı şekerim yok ben dayanamayacagım aksam test alacagım evde yapacagım belki mogamininki gibi silikte olsa çıkar ona bile razıyım

Kaygılı şekerim yok ben dayanamayacagım aksam test alacagım evde yapacagım belki mogamininki gibi silikte olsa çıkar ona bile razıyım

mogami hamile eminim :))) sen psikolojik hamilesin şimdi fizyolojik hamileliğinide doğrula ve bize gel tatlımmmm sevinçle bekliyorum

mogami hamile eminim :))) sen psikolojik hamilesin şimdi fizyolojik hamileliğinide doğrula ve bize gel tatlımmmm sevinçle bekliyorum

:) Tamam tatlım inşalah benim bebiimde silikte olsa kendini gösterir heyecanımı sızıne paylasırım dua et benım ıcın negatıfı gormek ıstemıyorum sılekte olsa razıyım ikinci çizgiyi görmeye

bebişi bilmiyorum ama senin ne kadar istediğini biliyorum inşallah hayırlı zamandır ve sağlığıyla bebişin gelir böyle demek istemem ama eğer yoksa bi dahaki ay bilemiyorum demicem var dicem sana inşallah bak görürsün :13: bende bu akşam mı yapsam bilemedim akıntı yok pembelik olurdu hiçteyse bi kaç gün önceden

İnşallah canım benim gel biz bu akşam yapalım seninle birbirimizle mutlu haber verelim

Kizlar bende aksam yaptiracagim kan testi esim gitmeden ogrensin istiyorum var yada yok belirsizlikten iyidir

Selam kızlar nasılsınız????

Teşekkürler tatlım iyiym heyecan dorukta bekliyorum sen nasılsın. dünde eşimi teyzesi sen hamilesin annelik yüzüne vurmuş deyince benım keyfım yerıme geldı ve bu gazla aksam test yapmaya karar verdim

Kizlar bende aksam yaptiracagim kan testi esim gitmeden ogrensin istiyorum var yada yok belirsizlikten iyidir

Evet tatlım yaptır umarım en gec yarın hayırlı haberlerı verırız çok dua ediyorum Allah'ım duysun bızlerı yarın kulube byuk bır sevıncle gırmeyı nasıp etsın

Evet tatlım yaptır umarım en gec yarın hayırlı haberlerı verırız çok dua ediyorum Allah'ım duysun bızlerı yarın kulube byuk bır sevıncle gırmeyı nasıp etsın

İnsallah canim bende cok dua ediyorum isteyen herkese :))

kendimizi 1 2 3 deyip burunlarını tutarak havuza atlayan çocuklar gibi hissettim öyle mutlu heyecanlı sanki oyun oynuyoruz

hep beraber gaza geldik bakalım ne olacak halimiz Inşallah iyi haberler verirsin eşine de bize de

İnsallah canim esim sende bi gariplik var test yaptiralim ben gitmeden dedi bende negatif cikarsa dedim olsun en azindan belirsizlikten iyidir dedi benim pek umudum yok ama hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…