Kaygılı şekerim yok ben dayanamayacagım aksam test alacagım evde yapacagımbelki mogamininki gibi silikte olsa çıkar ona bile razıyım
mogami hamile eminim :))) sen psikolojik hamilesin şimdi fizyolojik hamileliğinide doğrula ve bize gel tatlımmmm sevinçle bekliyorum
:) Tamam tatlım inşalah benim bebiimde silikte olsa kendini gösterir heyecanımı sızıne paylasırımdua et benım ıcın negatıfı gormek ıstemıyorum sılekte olsa razıyım ikinci çizgiyi görmeye
bebişi bilmiyorum ama senin ne kadar istediğini biliyorum inşallah hayırlı zamandır ve sağlığıyla bebişin gelirböyle demek istemem ama eğer yoksa bi dahaki ay bilemiyorum demicem var dicem sana inşallah bak görürsün :13: bende bu akşam mı yapsam bilemedim akıntı yok pembelik olurdu hiçteyse bi kaç gün önceden
İnşallah canım benim gel biz bu akşam yapalım seninle birbirimizle mutlu haber verelim
tamam ama nete girebilir miyim bilmiyorum girmeye çalışıcam
Tamam bende gırmeye calısacagım buyuk ıhtımal gırerım hemen en gec yarın sabah verelım mujdeyı
Selam kızlar nasılsınız????
Kizlar bende aksam yaptiracagim kan testi esim gitmeden ogrensin istiyorum var yada yok belirsizlikten iyidir
kizlar bende aksam yaptiracagim kan testi esim gitmeden ogrensin istiyorum var yada yok belirsizlikten iyidir
Evet tatlım yaptır umarım en gec yarın hayırlı haberlerı verırız çok dua ediyorum Allah'ım duysun bızlerı yarın kulube byuk bır sevıncle gırmeyı nasıp etsın
Tamam canım bende girmeye çalısacagım inşallah en gec yarın sabah müjdeyi verelim
Evet tatlım yaptır umarım en gec yarın hayırlı haberlerı verırız çok dua ediyorum Allah'ım duysun bızlerı yarın kulube byuk bır sevıncle gırmeyı nasıp etsın
hep beraber gaza geldik bakalım ne olacak halimizInşallah iyi haberler verirsin eşine de bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?