Rica ederim canım inallah bebişler yerlerine yerleşmişlerdir.
benm yumurtam daha dün çatladı tatlım olduysa dün olmuştur daha yerleşmez heralde demi :) ama inşallah seninki erken davranmıştır
Ederim inşallah canım hayırlı haberlerle gel sende benim için dua eder misin dün adet gününde gelmedi:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabikide ederim ben sürekli dua ediyorum rabbime ...
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin kucaklarımızı boş bırakmasın..(amin)
Yok canım daha erken umarım canım benim BAt yaklaştı işte yuvasına gıttıyse yavrucugum gitmiştiryoksa öbür aya kısmet ama inşallah gitmiştir eşimde bende çok umutluyuz dün eşime diyorum inşallah bu umutlarımız boşa çıkmaz diye :44:
Yok canım daha erken umarım canım İnşallah güzelim işte benim BAt yaklaştı yuvasına gıttıyse yavrucugum gitmiştiryoksa öbür aya kısmet ama inşallah gitmiştir eşimde bende çok umutluyuz dün eşime diyorum inşallah bu umutlarımız boşa çıkmaz diye :44:
inşallah canım yaa burada kimden haber alsam kendiminmiş gibi seviniyorum biz de vericez mutlu haberi bir gün biliyorum :) ben 4 ay önce hapı bıraktım sonraki ay eşim korundu ama bi seferinde bıraz içime gitmiş sperm fark edince telaş yaptım ve de 5 gün geçikti adetim ben öyle bi havaya girdim ki hamileyim diye, meğer hamilelik hissi harikaymış sonra adetim geldi üzüldüm ben çocuk istemiyodum güyaa :)
rabbim hiç birimizin umutlarını boşa çıkarmasın.. ben inanıyorum bu ay veya öbür ay hepimiz hamiş olucazbirazdan doktora gidicem sonucu öğrenmek için diliyorum pozitiftir bu sefer..eğer negatif olursa doktorum klomen vericekmiş kullanan varmı aramızda..
İnşallah canım bende kimden gelse haber seviniyorum heyecanlanıyorum çok mutlu oluyorum ve daha cok heveslenıyorum ben hıc hap kullanmadım esım korundu bu ay korunmayı bıraktık bebısımızı beklıyoruz ben cok ıstıyorum hamılelık hıssı cok guzel suan ben oyle hıssedıyorum suan bende böyle böyle oluyor dıyorum herkes belırtı dıyor daha cok umutlanıyorum istediğinin farkında deilmişsin demekki tatlım :) İnşallah bu ay bu duyuları bizde yaşayacagız bu ay topıgımız sennlenecek
İnşalla pozitifdir kullanmana gerek kalmaz canım ben kullanmadım tatlım sonucu muhakkak bıldır canım adetın gectımı peki
istiyordum aslında ama ben önce bi işe girip çalışmak istiyodum o yüzden erteliyordum bir de okulum vardı meğer bebek daha ağır basıyormuş öğrenmiş oldum allah belki de bunu görmemi istedi ondan sonra da korunmadık zaten :)
ben en son 30 mayıs da hastalandım.. ben daha önceden 2 kez düşük yaptım ikisinde de mayıs ta kaldım haziran da öğrendim şimdi dedim inşallah gene aynısıdır umudum var ne biliyim rabbim hayırlı kaderler yazsın..
Hım anladım canım hayırlısı olsun içini ferah tut iyi güzel olsun tüm güzellikler seninle olsun bebişini korusun Allahım sağlık sıhatle dogmayı kucagına olmayı nasıp etsn
inşallah şimdi birazdan çıkıcam ve hastaneye gidicem benim için hayır dualarınızı eksik etmeyin mutlu haberlerle gelmek nasip olsun (amin):18:
rahmetli babaannem hamilelerin duaları kabul olur derdi bizim için dua et :)
günaydın kızlar nasılsınız elisa kaygılıdan haber yokmu
Günaydın canım yok tatlım kaygılıdan haber pozıtıf cıktıda dr mı gıttı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?