Canim gecikme olunca umutlandim gelecek ayı da değerlendirme imkanı yk o yüzden inşallah yakın zamanda kavuşursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su ısıtmak falan lazım tam rezalet yani neyse galiba ben biraz bu bebek fikrine ara vermek istiyorum şu an gerçekten kötüyüm hayırlısı olsun inşallah senden güzel haber gelir canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar kaygılıdan haber varmı
Kızlar yumurtlama zamanı kasik ağrıniz oluyor mu? Benim iki aydır kasiklarim çok ağrıyor ve ilişki olursa daha da artıyor ağrı. Sizde oluyor mu?
Topiğimize hoşgeldin canım
Rahim kalınlaşması her bayanda olur ve eğer döllenme olmazsa zaten parçalanıp adetle gider kuzum
Korunmadığına göre elbette her an olabilir ama ilk aylarda olmayadabilir kendini bu şekilde hazırla
ekliyorum canım
Dilerim öyledir
tatlım oncelıkle hayırlısı olsun. gonlune gore versın Allah. rahım kalınlasmasına gelince; regl oncesı rahım, dollenme olursa bebısın tutnması ve beslenmesı ıcın kendını kalınlastırır damarlarla salgılarla vs. ancak dollenme olmaz ıse regl ıle bu duvar dışarı atılır. yanı sadece gebelık belırtısı degıldır rahım kalınlasması. normal fızyolojık, her ay kadınlarda olan bır durumdur tatlım.
benim çok çok hafif oluyor kuzum o da dikkat edersem farkediyorum o kadar hafif
yumurtalıkların temiz değil mi
Hosbulduk tatlimm artık nasip kısmet ne zamana ise :)
Merhaba beenide eklermisiniz bat 12 agustos 6. Denememiz olcak bu ay. Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallh
Benim iki aydır çok oluyor canim bugün 15. Gün adetin dün ilişki oldu bugün sabahtan beri çok agrım var. Doktor kis falan yok demişti canim 3 ay falan oldu doktora gideli
İnşallah yumoş çatlamıştır da ondan olmuştur canım
canım hoşgeldin eklerim tabi
Kızlar sonuç isterim ona göre listeye eklenip kaçıp gitmek yok
canım afrodit26 yıda listede negatif olarak değiştir.coktan reglısı bıttı bu aykı yumurtaları yakalamaya calısıyor :) sanırım unuttu haber vermeyıKızlar sonuç isterim ona göre listeye eklenip kaçıp gitmek yok
Günaydın bacılar
Ateşimde ani bi düşüş bekliyordum geçen tablo da olduğu gibi ama olmadı
Baş ağrımda yok
Yarın adet tarihi bakalım ya olacak ya olmayacak :44:
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
selam canım bu kez 14. günde yumurtlamış olabilirsin geçen ay bende hiç akıntı yakalayamadım belli olmuyo bazen dün ov.testine göre yumurtladım ve çalışma yapmadan önce bi akıntımı kontrol edeyım dedım baktım uzuyoooKızlar selamlar...
Benim bu ay uzayan akıntım gelmedi ama bir kaç gündür bir sağ tarafıma geçen bir sol tarafıma geçen ağrım var. Biraz öncede külodumda bir ıslaklık hssettim bugün tam 14.gün akıntı gelmiş ama hepsi külodumda duruyordu bu sefer tuvalette yakalamadım yani öyle uzayan şekilde sizce bu da yumurtanın çatlaması mıdır yoksa bu akıntı başka mıdır??? Her ay 12. gün uzayan şekilde görüyordum ben ya bu ay noldu anlamadım.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlar selamlar...
Benim bu ay uzayan akıntım gelmedi ama bir kaç gündür bir sağ tarafıma geçen bir sol tarafıma geçen ağrım var. Biraz öncede külodumda bir ıslaklık hssettim bugün tam 14.gün akıntı gelmiş ama hepsi külodumda duruyordu bu sefer tuvalette yakalamadım yani öyle uzayan şekilde sizce bu da yumurtanın çatlaması mıdır yoksa bu akıntı başka mıdır??? Her ay 12. gün uzayan şekilde görüyordum ben ya bu ay noldu anlamadım.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?