2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bir çoğumuzun ilk olacak canım hemen hemen hepimizin. Ondan kaynıyor burası.

Ay hadin olak artık belki de olmaya başlıyoruz bilmeyiz dimi.

Bilemeyizz beklemedeyizz bende heyecanla beklicem bi dahaki aya ama hala adet olmuyo çıldırıcam

yumurtlama zamanımda hiç heyecan panik telaş yoktu bu kadar kocişimin kollarında anın tadını cıkardım tatlım sonrası beni telaşa düşüren ya herşeye rağmen bi buluşma olamadıysa içerde diye yine de sakin kalmaya çalışıyorum baska şeylerle oyalanmaya çalışıyorum kitap diziler ev işi vs.. işin kötüsü de eşim benden çok merak ediyo sonucu eğer bebiş olmazsa benden cok o üzülecek hüsran yasayacak bu ay

yaa inşallah öyle olmayacak tabi allah kısmet ederse sağlığıyla hayırlısıyla bir evlat versin hayırlı zamanda ama inşallah bu hevesin çalışmanın sonunda güzel sonuçlar alırsınız inşallah

aminnnn canm benm sana da hepimize de aminnn

hoşbuldum arkadaşım siz nezamandır bebiş istiyorsunuz

eşim 2 yıldır ben de 2 aydır bebiş istiyoruz canım ilk bebeğimiz olacak inşallah cahillik işte hemen hamile kalırım sandım erken dedim korundum mart ayına kadar sonra bıraktım 2 ay da eşim korundu hapın etkisi kalmamıştır ama şu an için bi gelişme yok nasip

Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))

şimdi elisayı bekliyoruuuuuuuuuzzzz

Elisaaaaa nerdeeeeesssssiiiinnnnn ? Heyecandan yumurtlicaz cümleten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elisaaa gelmişsiinnn

Geldim kızlar ama ahyırlı haberlerle gelemedim malesef test sonucumda beta hcg komple 0.1 ama dr adetını bekle çıkmayabılır ovu tarıhınden 12 gün sonra falan cıkarsa cıkar demıstı ama akıllandım bundan sonra adetim geçmeden test yapmam

lovely cim bu ay ben de dikkat ettim akıntıma normalde sinir olurdum ne bu uzayıp geliyo böle bi sorunum mu var yoksa derdim,şimdi nedenini öğrendim ama bu ay da benm hiç öle bi akıntım olmadı az az kremsi bi şekilde oldu sadece

canım üzgünüm .batı bekleyelim bakalım bende mogami de sende artık öyle karar aldık öylesine yapıyoruz bebek beklemiyoruz işaret aramıyoruz ve batı en az 3 4 gün geçiriyoruz sanırım böyle ama hala umut var dur bakalım hayırlısı :13:

Bendede olmadı Bata 3 gun kala kan testı yaptırdım sonuc negatıf acaba bu ay ben yumurtlayamadım mıkı anlamadım ben bu ıslerı

Evet canım eğer adet olmazsam üstünden biraz zaman gecmesını en azından evde gebelık testınde cıkmasını bekler ondan sonra doktora giderim olurua bırakacagım bu ay bu kadar kasmamın sebebı esıme suprız yapmak ıstememdı amakısmet degılmı sanırım vardır bundada bır hayır bekleyelım daha adet olmadım ama olurum pek umudum kalmadı acıkcası

Bu ay olmaz ise önümüzdeki ay bende ovulasyon testini alıyorum ve başlıyorum yapmaya. Nursekbr bu arada çalışma günlerin aklında mı kuzum çizgiyi görür görmez mi yaptınız öncesinde çalışma olmuş muydu bir gün arayla mı yoksa çizgiyi gördükten sonra her gün mü denediniz???? Çok soru sordum ama bu ay olmaz ise önümüzdeki ay benimde bir şeyler yapmam lazım baktım o ayda olmadı saldım çayıra mevlam kayıra takılacağım.

Canım tebrik ederim sağlıkla kucagına almak nasip olur inşallah canım adetin geçmişmiydi.ben bata 3 kala bugun kan tetsı yaptırdım sonuc negatıf

Bendede olmadı Bata 3 gun kala kan testı yaptırdım sonuc negatıf acaba bu ay ben yumurtlayamadım mıkı anlamadım ben bu ıslerı

üzülme tatlım vardır bir hayır ben ovulasyon testi yapmasam ben de yumurtlamadım heralde derdim ama koyu çizgiyi gördüm yani nedenini yine de bilmiyorum canım herşeyin hayırlısıne dyelim

Benimde aynen dediğin gibi geliyor canım. Hayırlısı bakalım ben çoğunlukla tuvalette yakalardım o uzayan akıntıyı bu ay tık yok sürekli külotta yakalıyorum birşeyler hadi bakalım.

Son düzenleme:

Canım sakın moralini bozma biliyorum insan heyecanla bekliyor sonra üzülüyor ama Allahtan hayırlısı adetinin geçmesini bekle bakalım bide benimde bu ay akıntım olmadı oyle ince uzayan valla yumurta vardı catlar demisti doktorum ama kısmet ya kafayı yedim iyice aslında akışına bırakmak lazım bazen :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzülme tatlım vardır bir hayır ben ovulasyon testi yapmasam ben de yumurtlamadım heralde derdim ama koyu çizgiyi gördüm yani nedenini yine de bilmiyorum canım herşeyin hayırlısıne dyelim

Evet cannım hayırlısı hep hayırlısını diledim ama adet olursam eger bundan sonra kasmyacagım herseyı oluruna bırakacagım ama benım bır sorunum var bu son zamanlarda hi içimde durmuyor en ufak hareketimde dışına çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…