Bir çoğumuzun ilk olacak canım hemen hemen hepimizin. Ondan kaynıyor burası.
Ay hadin olak artık belki de olmaya başlıyoruz bilmeyiz dimi.
hoşgeldiniz inşallah fazla bekletmeden gelir
amin arkadaşım hepiniz birincimi istiyorsunuz
ne heyacanlı şimdi sizin için bu süreç
canım gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu
en son adet tarihiniz ne zamandı
Aminnn canım :) Sat 15 hazirandı bat 13 haziran
Canım ovu testi yaptım yumurtladığımdan da pek emin değildim ama çok şükür bir de 2. denemeydi :) inşallah darısı başınıza kuzum
Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için tez zamanda darısı başına inş. :)
Ne guzel haber hayırlı olsun canım şeker tadında bayram geçir insallah
ohh sende bizdensin yap telaşı yap paniği ki olacağı da engelleyani afrodit zaten yumurtlama gününde yaptın işi garantiye aldın şimdi yok olmaz diye kendini kandır adet geçince hep beraber zaten panik olucaz hadi bakalım sende ağustos annesi olacaksın inşallah
yumurtlama zamanımda hiç heyecan panik telaş yoktu bu kadar kocişimin kollarında anın tadını cıkardım tatlım sonrası beni telaşa düşüren ya herşeye rağmen bi buluşma olamadıysa içerde diyeyine de sakin kalmaya çalışıyorum baska şeylerle oyalanmaya çalışıyorum kitap diziler ev işi vs.. işin kötüsü de eşim benden çok merak ediyo sonucu eğer bebiş olmazsa benden cok o üzülecek hüsran yasayacak bu ay
sen de hoşgeldin canım topiğimize amin inşallah:)
yaa inşallah öyle olmayacak tabi allah kısmet ederse sağlığıyla hayırlısıyla bir evlat versin hayırlı zamanda ama inşallah bu hevesin çalışmanın sonunda güzel sonuçlar alırsınız inşallah
hoşbuldum arkadaşım siz nezamandır bebiş istiyorsunuz
Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))
şimdi elisayı bekliyoruuuuuuuuuzzzz
Nerdesiinnn
Elisaaaaa nerdeeeeesssssiiiinnnnn ? Heyecandan yumurtlicaz cümleten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elisaaa gelmişsiinnn
Bilmiyorum valla kuzum ya bende şaşkınım her ay düzenli gelen akıntımdan bu ay eser yok, elisanında gelmemişti bu ay bildiğim kadarıyla neden acaba böyle oldu tamda deneme yaptığımız ay.
Hadi inş.
Canım hoşgeldin. Ben tek düşünüyorum ve ilk olacak çok heyecanlı ve istekliyim ama bu ay ilk deneme ve umutsuzumda.
Geldim kızlar ama ahyırlı haberlerle gelemedim malesef test sonucumda beta hcg komple 0.1ama dr adetını bekle çıkmayabılır ovu tarıhınden 12 gün sonra falan cıkarsa cıkar demıstı ama akıllandım bundan sonra adetim geçmeden test yapmam
lovely cim bu ay ben de dikkat ettim akıntıma normalde sinir olurdum ne bu uzayıp geliyo böle bi sorunum mu var yoksa derdim,şimdi nedenini öğrendim ama bu ay da benm hiç öle bi akıntım olmadı az az kremsi bi şekilde oldu sadece
canım üzgünüm . batı bekleyelim bakalım bende mogami de sende artık öyle karar aldık öylesine yapıyoruz bebek beklemiyoruz işaret aramıyoruz ve batı en az 3 4 gün geçiriyoruz sanırım böyle ama hala umut var dur bakalım hayırlısı :13:
Bendede olmadı Bata 3 gun kala kan testı yaptırdım sonuc negatıf acaba bu ay ben yumurtlayamadım mıkı anlamadım ben bu ıslerı
lovely cim bu ay ben de dikkat ettim akıntıma normalde sinir olurdum ne bu uzayıp geliyo böle bi sorunum mu var yoksa derdim,şimdi nedenini öğrendim ama bu ay da benm hiç öle bi akıntım olmadı az az kremsi bi şekilde oldu sadece
Geldim kızlar ama ahyırlı haberlerle gelemedim malesef test sonucumda beta hcg komple 0.1ama dr adetını bekle çıkmayabılır ovu tarıhınden 12 gün sonra falan cıkarsa cıkar demıstı ama akıllandım bundan sonra adetim geçmeden test yapmam
üzülme tatlım vardır bir hayırben ovulasyon testi yapmasam ben de yumurtlamadım heralde derdim ama koyu çizgiyi gördüm yani nedenini yine de bilmiyorum canım herşeyin hayırlısıne dyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?