Evet canım eğer adet olmazsam üstünden biraz zaman gecmesını en azından evde gebelık testınde cıkmasını bekler ondan sonra doktora giderim olurua bırakacagım bu ay bu kadar kasmamın sebebı esıme suprız yapmak ıstememdı amakısmet degılmı sanırım vardır bundada bır hayır bekleyelım daha adet olmadım ama olurum pek umudum kalmadı acıkcası
Canım sakın moralini bozma biliyorum insan heyecanla bekliyor sonra üzülüyor ama Allahtan hayırlısı adetinin geçmesini bekle bakalım bide benimde bu ay akıntım olmadı oyle ince uzayan valla yumurta vardı catlar demisti doktorum ama kısmet ya kafayı yedim iyice aslında akışına bırakmak lazım bazen :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ister istemez biraz buruklaştım heyecanım gitti canım ama ne yapalım kısmet artık hayırlısını diliyorum akıntım olmadı niye olmadı onuda bilmiyorum bende bundan sonra olurua bırakacagım ne zaman olursa yeterkı saglıklı sıhatllı hayırlı bır bebıs olsun evet canım topıkce akısına bırakalım
Ben bu konuda çok kararlıyım artık ya cidden bikaç aydır salaklaştım iyice (sözüm meclisten dışarı) aklım fikrim bebekte.... Artık iyice farkına vardım bu saçmalayla devam edersem her ay psikolojim bozulacak ... ne gereği var... bebek yüzünden kendimi strese sokamam
evet pasta sürprizini bizde bekledik ama ben dedim bu ay olmazsa öbür ay kısmet olur söylediğinde emin ol bu ay yapacağın doğum gününü de sollayacak bekledik ama oldu onunda tadı başkaymış diyeceksin sabrettik diyeceksin bi de sadece bi ay sabrettik daha baksana çok çabuk pes ediyoruz normali 3 4 ay beklemek az ihtimalle . umutsuzluk yok zaten istesende yapamazsın biz bu yola baş koyduk
cnm benım sakın uzulme kendınıde bebek olayına sartlama şartlayınca olmuyo bu sen gayet ıyı bılıyosun farkındasın akısına bırak hatta mumkunse yumurtlama gunlerını de takıp etme kafanı meskul edecek bıseylerle ugras bunu ben cok yasadım allahım bızede nasıp edecek bırgun demekkı zamanı var arkadasım benım sımdı esımın test sonucu cıkmıs cuma randevum var cumya kadar nasıl dayanıam bılmıyorum gıdıp almak ıstıyorum sonucu ama cok uzak bana marmara arastırma ıns bızey cıkmaz test sonucunda korkuyorum bıde ben ıse baslıyorum benım ıcın cok ıyı olacak ıns kafamı sureklı mesgul olacak takmıcam artık gecen hafta salı gunu test sonucunu yanlıs okudum nette bı arastırayım dedım neler var mogamı kac senedır bebek hasretı cekenler halımıze bınlerce kez şükürler olsun ki en azından her aya adet oluyoruz duzenlı sekılde hamıle kalabılecegımızı bılıyoruz ...kafanı şişrdim cnm kusura bakma
İster istemez biraz buruklaştım heyecanım gitti canım ama ne yapalım kısmet artık hayırlısını diliyorum akıntım olmadı niye olmadı onuda bilmiyorum bende bundan sonra olurua bırakacagım ne zaman olursa yeterkı saglıklı sıhatllı hayırlı bır bebıs olsun evet canım topıkce akısına bırakalım
Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))
Evet cannım hayırlısı hep hayırlısını diledim ama adet olursam eger bundan sonra kasmyacagım herseyı oluruna bırakacagım ama benım bır sorunum var bu son zamanlarda hi içimde durmuyor en ufak hareketimde dışına çıkıyor
kızlar nasılsınız? yokmu hamiş haberi bu ay tembel mi çıktık ne
mogamiden haber yok mu
Benimde aynen dediğin gibi geliyor canım. Hayırlısı bakalım ben çoğunlukla tuvalette yakalardım o uzayan akıntıyı bu ay tık yok sürekli külotta yakalıyorum birşeyler hadi bakalım.
Elisa üzülme kuzum hayırlısını diliyoruz öncelikle hepimiz allahtan. İnşallah önümüzdeki ay olur.
elisa bencede adetin geçmeden test yapma arkadaşım geç döllenmede çıkmaz hemen sonuç allah gönlüne göre versin
en doğru kararı vermişsiniz arkadaşım rabbim gönlünüze göre verin
elisa bencede adetin geçmeden test yapma arkadaşım geç döllenmede çıkmaz hemen sonuç allah gönlüne göre versin
Amin canım benim aynen hayırlı vakitte sağlığıyla sıhhatiyle gelsin yavrularimiz elbet bir zamanı vardır ne yaparsak yapalım olacağı varsa olacaktır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geldim kızlar ama ahyırlı haberlerle gelemedim malesef test sonucumda beta hcg komple 0.1ama dr adetını bekle çıkmayabılır ovu tarıhınden 12 gün sonra falan cıkarsa cıkar demıstı ama akıllandım bundan sonra adetim geçmeden test yapmam
canım üzgünüm . batı bekleyelim bakalım bende mogami de sende artık öyle karar aldık öylesine yapıyoruz bebek beklemiyoruz işaret aramıyoruz ve batı en az 3 4 gün geçiriyoruz sanırım böyle ama hala umut var dur bakalım hayırlısı :13:
geç döllenme nasıl oluyor ?
Ah bebeğim kervana sende mi katıldıninşallah geç döllenmedir ve geç çıkar diliyorum öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?