2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Elisa üzülme kuzum hayırlısını diliyoruz öncelikle hepimiz allahtan. İnşallah önümüzdeki ay olur.

evet pasta sürprizini bizde bekledik ama ben dedim bu ay olmazsa öbür ay kısmet olur söylediğinde emin ol bu ay yapacağın doğum gününü de sollayacak bekledik ama oldu onunda tadı başkaymış diyeceksin sabrettik diyeceksin bi de sadece bi ay sabrettik daha baksana çok çabuk pes ediyoruz normali 3 4 ay beklemek az ihtimalle . umutsuzluk yok zaten istesende yapamazsın biz bu yola baş koyduk

İster istemez biraz buruklaştım heyecanım gitti canım ama ne yapalım kısmet artık hayırlısını diliyorum akıntım olmadı niye olmadı onuda bilmiyorum bende bundan sonra olurua bırakacagım ne zaman olursa yeterkı saglıklı sıhatllı hayırlı bır bebıs olsun evet canım topıkce akısına bırakalım

elisa bencede adetin geçmeden test yapma arkadaşım geç döllenmede çıkmaz hemen sonuç allah gönlüne göre versin

en doğru kararı vermişsiniz arkadaşım rabbim gönlünüze göre verin

Canim çok sasirdim hamile olmamana cidden inanasim gelmiyor benimde senin gibi cikmisti cunku ve hamileydim.sonu gelmedi ama.ne diyelim hayirlisi buymus demekki. Sikma canini allah vericegi zamani biliyor. Dedigin gibi herseyi oluruna birak. Ben 2 ay denemistim olmamisti. Sonra rshatsizligimdan dolayi ilaç kullanmaya baslamistim birakmistim denemeyi. Sonra reglin bitiminde hamile kalivermisim. Kactigini bile bile ertesi gün hapi ve benzerlerini kullanmamistim ne de olsa hamile kalmam diye. Sonuç husran oldu ama çok şey ogrendim. Herseyin bir zamani var belirlenen ve o zamani beklicez canim benim. Ve stres hamile kalamamanin en büyük dusmani oluruna birakmak lazim.

:) sagol canım benim evet pasta suprızım yok artık bende baska suprız dusunurum tatlım bkleyecegım yeterkı saglıklı sıhatlı hayırlı olsun hep hayırlısını dıledım kısmetı ne zamansa o zaman olsun kasmam artık ama kaygılıcım benım sorunum ıcımde hemen hemen hıc durmuyorum hareket ettıgım an dısına cıkmaya baslıyor nasıl yapacagım bılemedım :44:

Estağfurullah balım, çok sevindim işe girmene çok iyi olacak senin için, Allahıma bin şükür adetim hiç sekmez (bugün stresten gecikti) dediğin gibi daha biz çok yeniyiz bize de kısmet olur elbet

Amin canım benim aynen hayırlı vakitte sağlığıyla sıhhatiyle gelsin yavrularimiz elbet bir zamanı vardır ne yaparsak yapalım olacağı varsa olacaktır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ister istemez cıkıyo zaten ama gidenlerden bi tanesi bile yeterli oluyo zaten yeter ki buluşsunlar canlı olarak kasma bakalım bi ay da oluruna bırak

Benimde aynen dediğin gibi geliyor canım. Hayırlısı bakalım ben çoğunlukla tuvalette yakalardım o uzayan akıntıyı bu ay tık yok sürekli külotta yakalıyorum birşeyler hadi bakalım.

adetimi sabırsızlıkla bekliyorum canım son 13 gün o zaman görcez neymiş bunun anlamı :26:

Elisa üzülme kuzum hayırlısını diliyoruz öncelikle hepimiz allahtan. İnşallah önümüzdeki ay olur.

İnşallah canım benim oluruna bırakacagım artık

elisa bencede adetin geçmeden test yapma arkadaşım geç döllenmede çıkmaz hemen sonuç allah gönlüne göre versin

Evet canım dr da adetını bekle dedi bekleyecegım olursam bundan sonrada adetım gecmeden test yapmayacgım hayal kırıklıgı oluyor cunku amin canım benim hepimizin Allah gönlüne göre versin

en doğru kararı vermişsiniz arkadaşım rabbim gönlünüze göre verin

Amin en kısa zamanda RAbbim herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etisn

Aynen canım streste olumsuz etkiliyor çünkü

Ah bebeğim kervana sende mi katıldın inşallah geç döllenmedir ve geç çıkar diliyorum öyledir

bu ayı test mağdurları olarak kapatıyoruz sanırsam kızlar

geç döllenme nasıl oluyor ?

tatlım ben bilmiyorum ama fikir yürütürsek mesela ayda 2 kez yumurtlayanların adete yakın yumurtlamalarından olan yumurtası döllenirse ve de bi döllenmenin idrarda çıkması için gecmesi gereken sürenin 10 gün yaklaşık olduğunu düşünürsek budur heralde canım adet geçince yada adet gecikip damla damla felan gelir ondan şüphelenen öğrenir testle gibi gbi...

Ah bebeğim kervana sende mi katıldın inşallah geç döllenmedir ve geç çıkar diliyorum öyledir

Evet tatlım üzülerek sanırım bende katıldım bekleyelim bakalım ayın 17 sini olmazsam içime bir umud dolar inşallah öyledir canım benim geç döllenme olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…