stres yaptığım için adet olamıyorum ne yapıcam stresi nasıl azaltıcaz:2:
canım ben 1 haziranda bıraktım hapı. Haziranda geldi uzayan akıntım ama bebek istemiyorduk o ay sadece bir kere korunmasız ilişkimiz oldu, adetim de 3 gün erken geldi 25 günde adet olmuş oldum. Bu ay da akıntım gelmedi aksi gibi biri olsa diğeri şaşıyor yahu.
Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))
tamam canım benimde öyle. elisa yı bekliyorum heyecanla burda saate baka baka . işten hiç bu kadar kaytarmadım hayatımda bu topicteki herkesi sevdim haftasonu ben yokken beni merk etmeleri öyle güzel bi duygu ki sağolsun herkes burası hayatımda istediğim en güzel amacıma giden yolda bana arkadaş olan gerçekten beni anlayan insanların olduğu yer kopamıyorum heyecanlı bir roman gibi okuyorum sabahları kaçırdığım yazıları
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına
tebrikler canım inşallah kat kat yükselsin
kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))
kızlar nasılsınız? Yokmu hamiş haberi bu ay tembel mi çıktık ne
Mogamiden haber yok mu
Kesinlikle canım hani mesafelerin önemi kalmaz öyle bir yer eşim askerdi burda bekledim evlenecegimiz zaman burda bekledim hatta arkadaşligimizin ilerledigi kızlar oldu bu topikimizde ayni şekilde insana bazen bir merhaba yetiyor gerçekten girmeyince neden gelmedi acaba diye sorulmak kimseyle paylasmadigimiz konulari burda konuşuyoruz mesela benim bebek istediğimi sadece siz biliyorsunuz :) aileme süpriz pesindeyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar nasılsınız? yokmu hamiş haberi bu ay tembel mi çıktık ne
mogamiden haber yok mu
kızlar nasılsınız? yokmu hamiş haberi bu ay tembel mi çıktık ne
mogamiden haber yok mu
Hahahah kaygılı ya nasıl bu kadar emin olabiliyorsun bak paylaşayım senle ilişki günlerini hiç düzenli olmadı.
3-5 - 8-9 - 12-13 bu akşamı atlayacağız 15-16'da olur muhtemelen sonra da canımız ne zaman isterse şeklinde takılacağız sence bu çalışma umut verici mi?
6-7 boş geçmişiz, 10-11 boş geçmişiz.
az düşün bebeşi işini sana tavsiyemm
çalışmalar başlayınca denge değişiyor
evet ya ne güzel bende öyle bu kadar istediğimi ettiğimi tek burda söyledim ve ilk burda paylaştım şimdide bi iki kuzneim dışında kimselere demiyorumiyiki burası var sıkılıp stres yaptığım her şeyi atıp rahatlıyorum burda
Kız dayanışmasının mükemmel örnekleriyiz :) bizde inşallah güzel haberler vericez canım cümleten bu topikimizde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım dua edin hayırlısı ile devam etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?