2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar nasılsınız? yokmu hamiş haberi bu ay tembel mi çıktık ne

mogamiden haber yok mu

Son düzenleme:
stres yaptığım için adet olamıyorum ne yapıcam stresi nasıl azaltıcaz :2:

az düşün bebeşi işini sana tavsiyemm

çalışmalar başlayınca denge değişiyor

Kesinlikle canım hani mesafelerin önemi kalmaz öyle bir yer eşim askerdi burda bekledim evlenecegimiz zaman burda bekledim hatta arkadaşligimizin ilerledigi kızlar oldu bu topikimizde ayni şekilde insana bazen bir merhaba yetiyor gerçekten girmeyince neden gelmedi acaba diye sorulmak kimseyle paylasmadigimiz konulari burda konuşuyoruz mesela benim bebek istediğimi sadece siz biliyorsunuz :) aileme süpriz pesindeyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))

canım gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu
en son adet tarihiniz ne zamandı

kızlar nasılsınız? Yokmu hamiş haberi bu ay tembel mi çıktık ne

Mogamiden haber yok mu

hoşgelriniz arkadaşım aranıza yeni katıldım
ramazan olunca kimsede hal kalmıyor bebek yapmak için sanırım

Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))

Canımmmmm tebrik ederim çok sevindim inşallah tertemiz bir hamile geçirirsin kollarının arasına minik yavrunu alırsın :) Allah tamamına erdirsin inşallah

evet ya ne güzel bende öyle bu kadar istediğimi ettiğimi tek burda söyledim ve ilk burda paylaştım şimdide bi iki kuzneim dışında kimselere demiyorum iyiki burası var sıkılıp stres yaptığım her şeyi atıp rahatlıyorum burda

mogamiden haber yok mu

Tatlım mogami test yaptı sabah sonuç negatif çıkmış ama idrar testlerinede çok güven olmuyor bazen inşallah test bozuktur

mogamiden haber yok mu

iyiyiz blumm sen nasılsın mogami için bi talihsizliktir gitti sorma testlerde epey bekledikten sonra silik çıktı sonra hassas testlerden aldı bi şey çıkmadı dedi ama hala kırmızıları gelmedi öyle işte bi umut bi umutsuzluk gidip geldik bizde onunla

Canim bu tablo mu duzenli degil sadece 2 kez 3 gunluk ara vermissin o da sperm omruu zaten 3 gun yani bebek icin bundan otesi olamaz gerisi Allahin takdiri. Eger olursa karsiligini almis olursunuz olmazsa da vakti saati gelmemistir dua et kuzum.

Kız dayanışmasının mükemmel örnekleriyiz :) bizde inşallah güzel haberler vericez canım cümleten bu topikimizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…