2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar nasılsınız :) bugun ben dayanamadım çıkmayacağını bile bile test yaptım tabi ki negatif çıktı 3 gün öncesinde döllenme olduysa bile daaha idrarda cıkması imkansız ama iyice kafayı bozdum bununla ben pazara gidicem bi yandan da elisada kaldı aklım mutlu haberini verse de gitsem

Evet benim çoğu tanıdığımda 3. ayında aldı haberi. Anca vücut daha önce bu kadar çalışma mı görmüş.

sizde hoşgeldiniz arkadaşım
bende oğlum 3 yaşına gelene kadar hep tek çocuk dedim
ama fikrim değişti yine rabbim bilir bakalım ikinci nasip olacakmı

Hayırlısı olsun hepimiz için canım inşallah sen ikincisini biz birincileri alırız kucaklara.

Opra hadi inşallah gidelim nisan annelerine.

Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))

Canım elisadan beklerken haberi sen verdin darısı şimdi elisanın başına. Çok çok çok tebrik ederim sağ salim al kucağına inş. Darısı bizlere olsun.

ooo maşallah darısı başımıza bu kaçıncı denemeydi sen yumurtlama günlerine dikkat ettin mi bize sırrını söyle :)))

Hahahhahahah sen beni öldürücennnn. İtiraf ediyorum aynı şey benimde aklımdan geçti ama.

Canim bu tablo mu duzenli degil sadece 2 kez 3 gunluk ara vermissin o da sperm omruu zaten 3 gun yani bebek icin bundan otesi olamaz gerisi Allahin takdiri. Eger olursa karsiligini almis olursunuz olmazsa da vakti saati gelmemistir dua et kuzum.

Ay güzel mi gerçekten nasıl mutlu oldum şuan.

2 kere 2 gün ara verdik canım 3 gün değil bu daha da umut verici sanırsam.

Ahh ahh test manyagi olduk valla ne zormus bebis isi valla hamile gorunce diyorum.nasil.oldu ki acaba diye sanki hic olnayacakmis gibi geliyo :/

Bende hamilelere mucize gibi bakmaya başladım doktorum kilo vermen gerekiyor demişti 60 kilodan 58 düştüm dün gördüğüm kadın belki 100 kilo vardı nasıl hamile kalmış diyorum yada yaşım 31 yaşla alakalı diyorum ama bazen belki 45 yaşında kadın görüyorum kucağında bebek ?? Psikolojim bozuldu iyice demekki henüz vakti gelmemiş yada bana nasip olmayacak annelik tek açıklama bu (

hoşgeldiniz inşallah fazla bekletmeden gelir

amin arkadaşım hepiniz birincimi istiyorsunuz

ne heyacanlı şimdi sizin için bu süreç

ohh sende bizdensin yap telaşı yap paniği ki olacağı da engelle yani afrodit zaten yumurtlama gününde yaptın işi garantiye aldın şimdi yok olmaz diye kendini kandır adet geçince hep beraber zaten panik olucaz hadi bakalım sende ağustos annesi olacaksın inşallah

tabiki aklın yolu bir bak ov testi yapmış senin de öbür ay bhcg tavan yapacak hadi iyiyiz inşallahhh ben seni öldürmem sadece hamiş yaparım

YAŞA TAKILMA ARKADAŞIM HAMİLELİK GERÇEKTEN MUCİZE VÜCUT ISIN YUMURTALARIN VE SPERMİN BULUŞMASINDA HERŞEY KUSURSUZ OLMASI GEREK VE BEBİŞ GELSİN

ZAMANA BIRAK 6 AY BEKLEDİN HALA GELMEMİŞSE BEBİŞ DR GÖRÜNÜN

ooo maşallah darısı başımıza bu kaçıncı denemeydi sen yumurtlama günlerine dikkat ettin mi bize sırrını söyle :)))

Tebrik ederim canım Darısı bizlere inşallh

Canlar çok sağolun dua edin hayırlısı ile devam etsin inşallah tez zamanda da sizin güzel haberlerinizi alırız :)

İnşallah canım bu ay garip hissiyatlar içindeyim ama hersey Allah tan gidelim biran once hayırlısıyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin inşallah sağlıkla atlatırsın bu süreci bebeğini hayırlısıyla kollarına alırsın ben ov testi kullanmıyorum bi iki ay sonra olmazsa kullanırım dedim [/QUOTE]

Ya zaten ovu testi bir vesile verecek olan Rabbim sen yapma yine bir kaç ay kafana takmayınca daha rahat olur belki bakarsın..

hoşgeldiniz inşallah fazla bekletmeden gelir

amin arkadaşım hepiniz birincimi istiyorsunuz

ne heyacanlı şimdi sizin için bu süreç

Bir çoğumuzun ilk olacak canım hemen hemen hepimizin. Ondan kaynıyor burası.

tabiki aklın yolu bir bak ov testi yapmış senin de öbür ay bhcg tavan yapacak hadi iyiyiz inşallahhh ben seni öldürmem sadece hamiş yaparım

Ay hadin olak artık belki de olmaya başlıyoruz bilmeyiz dimi.

Elisaaaaa nerdeeeeesssssiiiinnnnn ? Heyecandan yumurtlicaz cümleten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…