Kızlar müjde çok şükür beta hcg 67 çıktı :)))
keşke nedeni o olsa ama bedenimi tanıyorum malesef bugün yarın olur olmazsa zaten direk kan testi yaptırırımhepimizin güzel haberlerini alacağım bu topicte eminim . bi tanıdığımız 3 4 aya oluyo diyo az önce konuştuk yani ilk aydan beklemek bizim suçumuz
sizde hoşgeldiniz arkadaşım
bende oğlum 3 yaşına gelene kadar hep tek çocuk dedim
ama fikrim değişti yine rabbim bilir bakalım ikinci nasip olacakmı
İnşallah canım bu ay o ay olur benimde ateşim çıktı hapı bıraktığım günden beri hala devam ediyor bünyem hormonları düzenliyor sanırım kısmet hersey bakalım elisa yi bekliyorum heyecanla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo maşallahdarısı başımıza bu kaçıncı denemeydi sen yumurtlama günlerine dikkat ettin mi bize sırrını söyle :)))
Canim bu tablo mu duzenli degil sadece 2 kez 3 gunluk ara vermissin o da sperm omruu zaten 3 gun yani bebek icin bundan otesi olamaz gerisi Allahin takdiri. Eger olursa karsiligini almis olursunuz olmazsa da vakti saati gelmemistir dua et kuzum.
canım gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu
en son adet tarihiniz ne zamandı
Aminnn canım :) Sat 15 hazirandı bat 13 haziran
ooo maşallahdarısı başımıza bu kaçıncı denemeydi sen yumurtlama günlerine dikkat ettin mi bize sırrını söyle :)))
Canım ovu testi yaptım yumurtladığımdan da pek emin değildim ama çok şükür bir de 2. denemeydi :) inşallah darısı başınıza kuzum
Canımmmmm tebrik ederim çok sevindim inşallah tertemiz bir hamile geçirirsin kollarının arasına minik yavrunu alırsın :) Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için tez zamanda darısı başına inş. :)
Ahh ahh test manyagi olduk valla ne zormus bebis isi valla hamile gorunce diyorum.nasil.oldu ki acaba diye sanki hic olnayacakmis gibi geliyo :/
günaydın kızlar nasılsınız :) bugun ben dayanamadım çıkmayacağını bile bile test yaptım tabi ki negatif çıktı3 gün öncesinde döllenme olduysa bile daaha idrarda cıkması imkansız ama iyice kafayı bozdum bununla ben pazara gidicem bi yandan da elisada kaldı aklım mutlu haberini verse de gitsem
evet benim çoğu tanıdığımda 3. Ayında aldı haberi. Anca vücut daha önce bu kadar çalışma mı görmüş.
Hayırlısı olsun hepimiz için canım inşallah sen ikincisini biz birincileri alırız kucaklara.
Opra hadi inşallah gidelim nisan annelerine.
Canım elisadan beklerken haberi sen verdin darısı şimdi elisanın başına. çok çok çok tebrik ederim sağ salim al kucağına inş. Darısı bizlere olsun.
Hahahhahahah sen beni öldürücennnn.Itiraf ediyorum aynı şey benimde aklımdan geçti ama.
Ay güzel mi gerçekten nasıl mutlu oldum şuan.
2 kere 2 gün ara verdik canım 3 gün değil bu daha da umut verici sanırsam.
günaydın kızlar nasılsınız :) bugun ben dayanamadım çıkmayacağını bile bile test yaptım tabi ki negatif çıktı3 gün öncesinde döllenme olduysa bile daaha idrarda cıkması imkansız ama iyice kafayı bozdum bununla ben pazara gidicem bi yandan da elisada kaldı aklım mutlu haberini verse de gitsem
Evet benim çoğu tanıdığımda 3. ayında aldı haberi. Anca vücut daha önce bu kadar çalışma mı görmüş.
Hayırlısı olsun hepimiz için canım inşallah sen ikincisini biz birincileri alırız kucaklara.
Canım elisadan beklerken haberi sen verdin darısı şimdi elisanın başına. Çok çok çok tebrik ederim sağ salim al kucağına inş. Darısı bizlere olsun.
Hahahhahahah sen beni öldürücennnn.İtiraf ediyorum aynı şey benimde aklımdan geçti ama.
YAŞA TAKILMA ARKADAŞIM HAMİLELİK GERÇEKTEN MUCİZE VÜCUT ISIN YUMURTALARIN VE SPERMİN BULUŞMASINDA HERŞEY KUSURSUZ OLMASI GEREK VE BEBİŞ GELSİNBende hamilelere mucize gibi bakmaya başladım doktorum kilo vermen gerekiyor demişti 60 kilodan 58 düştüm dün gördüğüm kadın belki 100 kilo vardı nasıl hamile kalmış diyorum yada yaşım 31 yaşla alakalı diyorum ama bazen belki 45 yaşında kadın görüyorum kucağında bebek ?? Psikolojim bozuldu iyice demekki henüz vakti gelmemiş yada bana nasip olmayacak annelik tek açıklama bu(
Canım ovu testi yaptım yumurtladığımdan da pek emin değildim ama çok şükür bir de 2. denemeydi :) inşallah darısı başınıza kuzum
Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için tez zamanda darısı başına inş. :)
HADI BAKALIM NİSAN BEBEĞİ OLACAK ALLAH NASİP EDERSE DOĞUM İÇİN HARİKA BİR TARİH
Tebrik ederim canımDarısı bizlere inşallh
Evet benim çoğu tanıdığımda 3. ayında aldı haberi. Anca vücut daha önce bu kadar çalışma mı görmüş.
Canım elisadan beklerken haberi sen verdin darısı şimdi elisanın başına. Çok çok çok tebrik ederim sağ salim al kucağına inş. Darısı bizlere olsun.
Hahahhahahah sen beni öldürücennnn.İtiraf ediyorum aynı şey benimde aklımdan geçti ama.
amin inşallah sağlıkla atlatırsın bu süreci bebeğini hayırlısıyla kollarına alırsınben ov testi kullanmıyorum bi iki ay sonra olmazsa kullanırım dedim
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
hoşgeldiniz inşallah fazla bekletmeden gelir
amin arkadaşım hepiniz birincimi istiyorsunuz
ne heyacanlı şimdi sizin için bu süreç
tabiki aklın yolu birbak ov testi yapmış senin de öbür ay bhcg tavan yapacak hadi iyiyiz inşallahhh ben seni öldürmem sadece hamiş yaparım
amin inşallah sağlıkla atlatırsın bu süreci bebeğini hayırlısıyla kollarına alırsınBen ov testi kullanmıyorum bi iki ay sonra olmazsa kullanırım dedim
ben bu ay alsam mı yaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?