Aynısını ben yazicaktim tatlım gerçekten 4 gün geçmiş kaygılı canım güzel bir gecikme aslında bakarsın sen bizi senlendirirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 gün gecikmen var git test yap kaybol.
yok ben arkadaşlarımı bırakmambende adet ağrısı var . ağustosta kısmetse hep beraber üstüste haberler vericez her gün bi hamiş :13:
Aynısını ben yazicaktim tatlım gerçekten 4 gün geçmiş kaygılı canım güzel bir gecikme aslında bakarsın sen bizi senlendirirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 gün gecikmen var git test yap kaybol.
:) Sen bu konuda bizi yanlız bıraksanda olur canım ama yinede sen bilirsin inşallah dediğin gibi olur ağustosda ağustos böceği gibi hamiş diye öteriz
kız kaygılı var yaaa adet olcam diye geçinip duruyon herkesin hamile olmasını bekliyon bence sen hamiş çıkacaksın bu gidişleee
cuma günü idrardaa negatifi gördüm ayrıca öne atma bende olan bi şey ve bu ay 35 günde bir olacağını farzedersek 2 gün geciktim ve kasıklarımda adet sancısı var yani oldum olucam strestende gelmiyo bu kadar eğer 2 gün daha geçerse kanda test yaparım yoksa böyle rahat oturabilir miyim bi şey olduğunu düşünsem :2:
Sen git beni nisan topikinde bekle.:13:
inşallah bu ay ki hayal kırıklıkları ümitler derken ağustosta yüzümüz güler biz karıncalarınnn
kız kaygılı var yaaa adet olcam diye geçinip duruyon herkesin hamile olmasını bekliyon bence sen hamiş çıkacaksın bu gidişleee
Aslında kan testini senin yaptırman lazımmış ben yaptırdım :) ve sonuc olumsuz en güzeli senin gibi beklemek Kaygılı sen ilişkiden sonra nasıl duruyorsun ben hareket ettim mi dışına çıkıyor :44:
yok canım keşke öyle olsa tabi tek dileğim ama demin yazdığım nedenler var bi de ben sadece en olmadık zamanlarda 3 kere korunmasız ilişki yaşadım ihtimalim düşük stres bittiği an kırmızılar gelecek
yok canım keşke öyle olsa tabi tek dileğim ama demin yazdığım nedenler var bi de ben sadece en olmadık zamanlarda 3 kere korunmasız ilişki yaşadım ihtimalim düşük stres bittiği an kırmızılar gelecek
inşallah bu ay ki hayal kırıklıkları ümitler derken ağustosta yüzümüz güler biz karıncalarınnn
Aslında kan testini senin yaptırman lazımmış ben yaptırdım :) ve sonuc olumsuz en güzeli senin gibi beklemek Kaygılı sen ilişkiden sonra nasıl duruyorsun ben hareket ettim mi dışına çıkıyor :44:
elisa benim bi duruşum yokçokk afedersin bizim pozisyon belli olmuyo üstteysem ne kaldıysa onunla normal şekle geçip on dk bekliyorum ya da normal geldiyse öyle 15 dk duruyorum bazen sırf çıkmasın diye ysatık alıyorum yani henüz bi kere yaptı ama dışarı çıkanlar oluyor sorun değil bence giden gider kalan sağlar bizimdir
Bugün yapmayız diyordum ama eşim halı saha maçına gidiyormuş kondisyonu tam gelirmiş bir de benle yapacakmış maç.
kızlar benim belimin sol tarafında yumurtalığımın tam arkası galiba hafif hafif sancı oluyo ve bazen ordan teee bacağıma hatta ayağıma kadar da sızlıyor dün gece enikonu bacak ağrısı yaşadım...yumurtlama belirtisi falan olabilir mi acaba bileniniz var mı:44::44::44:
Ben geçen ay o pozisyonla tek sefer için acaba dedim. Delü müyüm neyüm.
hahaaaa helal olsun eşine maşallah barekallahbiz çok tembel ve nazlıyız yaaaa bi eşim hasta oluyo bi ben bebek gelip nerde bula biziiiiiiiiiiii adet bitti ertesi gün ilişki oldu daha 3 gündür yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?