2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım çok geldiyse dışarı çıkmış olabilir benimde öyle oldu bir kaç sefer.. ama içeri girenlerde illaki vardır öyle diyorlar yani

Yerim böyle şansı valla. Ne kadar zormuş yahu bebek yapmak bende okumuştum bunu sağlıklı bir çiftin bebeği tutturma yüzdesi bu. Hani olurda ilk denemede tuttursam bile kolay demeyeceğim. Bu sinir stres beni mahfetti. Eşimde diyor niye sıkıyor üzüyorsun kendini bu kadar daha 10 aylık evliyiz ve bu ay ilk defa deniyoruz diye kızıyor haklı daha yaşım 26 bir kaç ay daha da bekleyebiliriz kaldı ki ben ağustos ya da eylülde düşünüyordum zaten. Hani burası olmasa çalışmalara ağustosta başlıcaktım burası beni heyecanlandırdı ve erkene çektik ucunda ölüm yok ya diğer ay kesinlikle kasmayacağım. Ovulasyon alırım 10. günden itibaren her gün yapar çizgi çıkınca o günü ve ertesi günü değerlendirir bırakırım.

canım çok geldiyse dışarı çıkmış olabilir benimde öyle oldu bir kaç sefer.. ama içeri girenlerde illaki vardır öyle diyorlar yani

inş içeri de gidiyolardr:)) cünkü içime gidiyo gibi hissederkn birden akmaya başladılar:$

Çok boşaldığından çıkıyor canım bizde denemeye ilk başladığımız akşam sana nasıl aktığını anlatamam bayağı uzun bir süre yanardağ patlıyor gibi belimi dikmeme rağmen pıt pıt attı dışarı kendisini sevgili yavrularımız. İşte o gün için eşim bak ben hiç bir zaman kesin konuşmam %100 hamilesin dedi ama aksi gibi ovulasyonum başlamamıştı tam daha hesaplayıcalar bebek için belki diye gösteriyordu.

Aslında kan testini senin yaptırman lazımmış ben yaptırdım :) ve sonuc olumsuz en güzeli senin gibi beklemek Kaygılı sen ilişkiden sonra nasıl duruyorsun ben hareket ettim mi dışına çıkıyor :44:

canım doktor söyledi çıkması normal yani 2-3 dk da spermlerin çoğunluğu ilerliyor .. boaşanılanların %5 i sperm sadece geriye kalanların atılmasıı gerekiyormuş

inş içeri de gidiyolardr:)) cünkü içime gidiyo gibi hissederkn birden akmaya başladılar:$

aynısı oldu benimde .. zaten çok afedersin ilişkiden hemen sonra da eşim bırakmadı bekledi ve buna rağmen çıktı.. illa ki içeri gidenlerde olur cnm.. iyice uzmanlaştık yalnız her bir hücreyi değerlendirmek için çabalıyoruz

Canım size şu spermlerle ilgili yazıyı bulursam paylaşacağım içiniz rahat etsin spermler bir süre sonra yoğun halini bırakıp sıvılaşıyorlarmış o nedenlede dışarı çıkıyormuş çok boşalma olduysa daha fazla akıyor.

sanırım dediğin gibi oldu cnm yani içime olduğunu hissettm ama snr dışarı aktıklarını hissednce moralm bozuldu hepsi dışarı aktı sandm boşa giitti diye, eşimde oldu işte filan dedi inş bu ay tutar:))

Spermlerin dışarı akmasıyla ilgili yazıyı buldum paylaşıyorum kızlar iyi okuyun.

Cinsel ilişki ile erkeğin boşalması sonucunda çıkan sıvıya meni veya semen ismi verilir. Semen sıvısı ortalama 3-5 cc kadardır. Erkek kadının içerisine boşaldığında bu sıvı vajina ile rahim ağzı (serviks) arasında bulunan girintili bölgede (posterior forniks) toplanır. Bu sıvı içerisinde milyonlarca sperm bulunur ancak spermler sıvının sadece %5'lik kısmını oluştururlar. Meni sıvısının %95'i sperm dışındaki maddelerden oluşur. Vajinaya erkeğin bıraktığı sıvıda yaklaşık 50-100 milyon kadar sperm bulunur ancak bu spermlerden sadece bir kaç tanesi rahim ağzından geçerek rahim içerisine ve tüp organına doğru ilerler ve sadece 1 sperm yumurta ile birleşerek döllenme meydana getirir, bunun neticesinde gebelik oluşur. (bkz: gebeliğin oluşumu) (bkz: sperm ve yumurtanın birleşmesi) Yani erkeğin boşalması ile vajinaya dökülen sıvının %95'lik kısmı zaten sperm dışındaki maddelerdir ve bunlar rahim içerisine ilerlemez, dolayısıyla dışarı atılacaktır, bununla birlikte rahim içerisine ilerlemeyen spermler de dışarı atılır.

Son düzenleme:
yumurtlama günüm olabilir diye eşim çalışıyor dedim ki gel 5 dk lık işin var koşa koşa geldi adam kamyon çarpmışa dönüp çıktı ee çalışmaysa bu da çaılşma ara vermek aksatmak olmaz ama gülmekten koptum yaaa koşa koşa işe gitti

haklısın cnm bebek düşünmedn önce bişi bilmiyomusuz şimdi neler neler öğreniyorz:)

aynen bu yazıyı okumuştum kızlar rahat olun üstelik 2-3 dk içinde spermler çoktan yerleşmiş oluyormuş.. 3 gn en fazla yaşıyorlarmış

Aynen canim benimde bu ay 2.ayim yil sonu dusunuyoduk allahin izniyle. Ama heyecandan one aldik. Daha 3 aylik folik asitlerim bile 2.kutu bitmedi. Ama stres insani hakkaten zorluyo. Benimde 30 olan dongum 35 oldu gecen ay. Bugun adetin 7.gunu kasiklarim agriyor 2 kere mi yumurtliycam diye dusunmeye basladim. Hadi hayirlisi diyip geciyorum bu ay.

kesin çok boşalma olmuştr oı zmn cnm :) adetim yeni bitmişti bitti adettn 4-5 gün öncesinde de yum günleri bitti bişi olduysa zarar vermeyelm diye bnmki birlikte olmadı 10 gün aradn snr patlama yasadı demek:$$$$

aaaaaaaa gerçekten miiiiiiiiiiii ikinci söylediğini biraz daha açıklar mısın canımmmm

canım benim öyle oldu vücut kendini adet görmeye hazırlar iken hamiş kalıyorsun o arada lekelenme az kanaman oluyor ilk haftanda ben hamile olduğumu öğrendim arkasından kanama ve kahverengi lekelenmelerim oldu

ramazanda zor oluyor bebek için çalışmak canım yaa benim gözüm uykudan açılmıyorki çalışalım benimde yarından itibaren özel günler başlıyor

teşekkür ederim bilgiler için bu ay adetten önce ilişkiye giren biri olarak ağustosa kadar yerim kendimi artı k

ne demek hayırlısı arkadaşım

hoşgeldiniz güldürdünüz vallahi allahta sizi güldürsün

inşallah bebişiniz gelmiştir

aynen bu yazıyı okumuştum kızlar rahat olun üstelik 2-3 dk içinde spermler çoktan yerleşmiş oluyormuş.. 3 gn en fazla yaşıyorlarmış

Millet rahatlamıştır artık. Yazıyı buldum paylaştım bende rahatladım valla. En çok sorulan sorulardan biriydi bu çünkü.

kesin çok boşalma olmuştr oı zmn cnm :) adetim yeni bitmişti bitti adettn 4-5 gün öncesinde de yum günleri bitti bişi olduysa zarar vermeyelm diye bnmki birlikte olmadı 10 gün aradn snr patlama yasadı demek:$$$$

Çok okumak yaramıyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…