kız sen stresliysen biz ölelimmmmmsenin gibi rahatı var mı bu topikteee hey gidi heyyyyyyyy
Canım notmalde 27 günde bir olıyorumm bugünden başlarım herhalde çift cizgiyi görüncemi ilişki olmalı
Canım notmalde 27 günde bir olıyorumm bugünden başlarım herhalde çift cizgiyi görüncemi ilişki olmalı
bana da şeytan git bi test al yap belki üstüne gördün diyo ben deli değilim de neyim
Hah bana diyene bak millet adetten hemen sonra ya da adete yakında kalıyor, tek ilişkiyle kalanlarda var bilemezsin. Benim içimden senin hamiş olduğun geçiyor ya neyse sen bildiğini oku ve bekle ama gelmicek kırmızılar.
Amin kuzum amin inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz minicik minicik karıncaların yavruları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman ben kesin deliyim çünkü geçen hafta test yaptım negatifffff.
Eczacı kızda demez mi kaç gün geçti diye.
Nasıl diyim şimdi ben geçen ayki tek seferli şüpheli ilişkimden hamile kaldığımı düşünüyorum ama adet gördüm acaba üstüne mi gördüm diye.
Aslında gecikme yok daha ben biraz aceleciyim evde bulunsun diye alıyorum dedim.:26:
Bugün yapmayız diyordum ama eşim halı saha maçına gidiyormuş kondisyonu tam gelirmiş bir de benle yapacakmış maç.
geç döllenme nasıl oluyor ?
inşallah sen haklı çıkarsın canım ama benim döngüm yok yani tuttu da 35 gün oldu daha bat 2 gün gecikmiş olur ki bu benim bünyeme uygun bi gecikme arada oluyor o yüzden acele etmiyorum bak gecikti vardır gibilerinden bideeee doğru adet öncesi sonrası ne zaman olacağı belli değil ben 4 gündür hem bat bekliyorum hem çalışmaya devam
kızlar benim belimin sol tarafında yumurtalığımın tam arkası galiba hafif hafif sancı oluyo ve bazen ordan teee bacağıma hatta ayağıma kadar da sızlıyor dün gece enikonu bacak ağrısı yaşadım...yumurtlama belirtisi falan olabilir mi acaba bileniniz var mı:44::44::44:
hahaaaa helal olsun eşine maşallah barekallahbiz çok tembel ve nazlıyız yaaaa bi eşim hasta oluyo bi ben bebek gelip nerde bula biziiiiiiiiiiii adet bitti ertesi gün ilişki oldu daha 3 gündür yok
oooo bide o maç kötü geçerse tüm performans sende biter bu gece üçüzlerin temelini atabilirsiniz
adete yakın hamiş kalırsan test negatif çıkıyor gecikmeli öğreniyorsun
birde üstüne adet görerek gebe kalan kadınların bebişleri geç döllenmedir
Allah korusun. Isır ısır dilini ısır. Bize tek yeter de artar bikerem. Bende fındıkları fıstıkları yiyorum ofiste keseyim bari gözümü korkuttun.
Allah korusun. Isır ısır dilini ısır. Bize tek yeter de artar bikerem. Bende fındıkları fıstıkları yiyorum ofiste keseyim bari gözümü korkuttun.
hoşgeldin aramıza canım mübarek ayda olur diye çalışmaları daha sıkı tutmaya çalıştık topikce ama basarı oranı az sanırım
canım gözünüz aydın tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu
en son adet tarihiniz ne zamandı
hoşgelriniz arkadaşım aranıza yeni katıldım
ramazan olunca kimsede hal kalmıyor bebek yapmak için sanırım
bende iyiyim şükür inşallah hamiş haberini alırıziyiyiz blumm sen nasılsın mogami için bi talihsizliktir gitti sorma testlerde epey bekledikten sonra silik çıktı sonra hassas testlerden aldı bi şey çıkmadı dedi ama hala kırmızıları gelmedi öyle işte bi umut bi umutsuzluk gidip geldik bizde onunla
bebeğim predictor negatif ... adette olmadım
adete yakın hamiş kalırsan test negatif çıkıyor gecikmeli öğreniyorsun
birde üstüne adet görerek gebe kalan kadınların bebişleri geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?