2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kız sen stresliysen biz ölelimmmmm senin gibi rahatı var mı bu topikteee hey gidi heyyyyyyyy

ben rahatım çok şükür allah istedikten sonra olur diyorum ne gün ne yumurtlama hiç birine bakmıyorum olur olur diyorum ama gelmeyince stres yaptım gelecek gibi de çok net belirtilerim oluyo iki ara bi derede gidiyorum iki günüm daha var

Canım notmalde 27 günde bir olıyorumm bugünden başlarım herhalde çift cizgiyi görüncemi ilişki olmalı

cnm çizt çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü mutlaka değerlendr diyolar dayanamadm bn de yaptm az önce ama ikinci cizgi çok koyu diil açık da diil anlamadm vallahi çünkü bn klomen kullanıyorm da 14.gün dr a gitcm dr a gitmedn çatlar mı ki

Canım notmalde 27 günde bir olıyorumm bugünden başlarım herhalde çift cizgiyi görüncemi ilişki olmalı

cnm çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü mutlaka değerlendr diyolar dayanamadm bn de yaptm az önce ama ikinci cizgi çok koyu diil açık da diil anlamadm vallahi çünkü bn klomen kullanıyorm da 14.gün dr a gitcm dr a gitmedn çatlar mı ki

bana da şeytan git bi test al yap belki üstüne gördün diyo ben deli değilim de neyim

O zaman ben kesin deliyim çünkü geçen hafta test yaptım negatifffff.

Eczacı kızda demez mi kaç gün geçti diye.

Nasıl diyim şimdi ben geçen ayki tek seferli şüpheli ilişkimden hamile kaldığımı düşünüyorum ama adet gördüm acaba üstüne mi gördüm diye.

Aslında gecikme yok daha ben biraz aceleciyim evde bulunsun diye alıyorum dedim.:26:

inşallah sen haklı çıkarsın canım ama benim döngüm yok yani tuttu da 35 gün oldu daha bat 2 gün gecikmiş olur ki bu benim bünyeme uygun bi gecikme arada oluyor o yüzden acele etmiyorum bak gecikti vardır gibilerinden bideeee doğru adet öncesi sonrası ne zaman olacağı belli değil ben 4 gündür hem bat bekliyorum hem çalışmaya devam

böyle azimli sistematik çalışan annelerin azimli çocuklarıda olsun inşallah canım

aaahaah bazen diyorum şu üstüne görmeyi bilmeyeydim keşke hiiiiiiiç

Çalışmayı bırakmak yok zaten hiç belli olmaz adete bir gün kala hamile kalanını duydum ben bu forumda.

Olurda gelirse kırmızılar ağustosta yoluma ovulasyon testiyle devam etmek istiyorum.

bizim işyerinde bi kız vardı kasıkları ve bacakları çok ağrıyodu ilaç alıyordu ağrıdan dedim kıza felç mi olacak ne oluyo bebekmiş

hahaaaa helal olsun eşine maşallah barekallah biz çok tembel ve nazlıyız yaaaa bi eşim hasta oluyo bi ben bebek gelip nerde bula biziiiiiiiiiiii adet bitti ertesi gün ilişki oldu daha 3 gündür yok

Canim zaten normali buymus doktora dedimgun asiri oneriyormussunuz sanirim ama biz cok yogun calisiyoruz haftada 2 ancak firsat oluyor dedim. Doktor haftada 3 4 u zorlayarak takintili hale getirmemis olursunuz boyle de hamilelik sansiniz yuksek dedi. Adam bana haftada 2 iliski ile %25 olan sansin gun asiri oldugunda %27 oldugunu ve her gun oldugunda ise degismedigini soyledi. Bende diyordum gun asiri yapamiyoruz yandik megersem cok kaybimiz yokmus Gerisi Allahin takdiri tabi.

oooo bide o maç kötü geçerse tüm performans sende biter bu gece üçüzlerin temelini atabilirsiniz

Allah korusun. Isır ısır dilini ısır. Bize tek yeter de artar bikerem. Bende fındıkları fıstıkları yiyorum ofiste keseyim bari gözümü korkuttun.

Son düzenleme:
Allah korusun. Isır ısır dilini ısır. Bize tek yeter de artar bikerem. Bende fındıkları fıstıkları yiyorum ofiste keseyim bari gözümü korkuttun.

iki memeyi üç çocuğa pay edebilmektir annelik iş yerinde gülmemek için kendimi çok zor tutuyorum ben birazdan çıkacağım sen fındık fıstık ye canım ama sadece hepsinden toplam bi avuç içi burda tek tek cevap nasıl veriyo bi ara öğretseniz bana herkese ayrı ayrı yazmak zor oluyor bi tablıda ayrı ayrı yazılara cevap verebilmeyi öğrenemedim daha bi de çocuk yapıcam tüüüü bana

hoşgeldin aramıza canım mübarek ayda olur diye çalışmaları daha sıkı tutmaya çalıştık topikce ama basarı oranı az sanırım
bende iyiyim şükür inşallah hamiş haberini alırız biraz önce annemle sohbet ederken adet düzenınden konusuyoduk benım 2 ay önce adetım 3 gün gec bu ayda 3 gun önce geldi dedım annem de eeee sen ozman hamile kalcan kızım dedi ayyyyy bi mutlu oldum sormayın
bebeğim predictor negatif ... adette olmadım

kuzum ateşin nasıl?

adete yakın hamiş kalırsan test negatif çıkıyor gecikmeli öğreniyorsun
birde üstüne adet görerek gebe kalan kadınların bebişleri geç döllenmedir

teşekkür ederim bilgiler için bu ay adetten önce ilişkiye giren biri olarak ağustosa kadar yerim kendimi artı k

kızlar yaa bnm akıntılarm devam ediyo daha 10.gündeyim ovulasyn testi yaptm çizgi çok koyu diil ama sanki dün koyuymus da bgn açılıyo rengi gibi klomen kullanıyorm yumjurtlarm erken büyüyüp kendi kendine çatlar mı ki bi de bişi daha sormak istiyorm

eşimle birlikte olurkn gecen aksam birliktelik sırasında spermler dışarı akmaya basladı hani sizler diyosunuz ya birliktelikten snr çıkıyo diye bizde eşim içimdeydi sizce çok boşaldığındn mı dışarı akmıştr yoksa tam birlikte mi olamadk yine öyle olur diye tereddt ediyorm :$

arkadaşlar selam nasılsınız... bi sorum var sizlere yine :26: benim BAT a 10 gün var ve son 3-4 gündür göğüslerim çok ağrıyor acıyor ve şişkin. adet dönemlerimde hep olurdu böyle göğüs hassasiyetim. ama bu sefer adetime çok uzun zaman olmasına rağmen yaşadım bu durumu. yumurtlama döneminde de böyle belirti olduğunu biliyordum ama yumurtlama dönemimde geçti zaten kadın günlüğü uygulaması kullanıyorum ona göre yumurtlama döneminden çıktım. acaba geç yumurtluyor olabilir miyim bu ay?? ya da adetim çok mu erken gelecek?? :44: :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…