canım benim öyle oldu vücut kendini adet görmeye hazırlar iken hamiş kalıyorsun o arada lekelenme az kanaman oluyor ilk haftanda ben hamile olduğumu öğrendim arkasından kanama ve kahverengi lekelenmelerim oldu
ramazanda zor oluyor bebek için çalışmak canım yaa benim gözüm uykudan açılmıyorki çalışalım benimde yarından itibaren özel günler başlıyor
ne demek hayırlısı arkadaşım
yumurtlama günüm olabilir diye eşim çalışıyor dedim ki gel 5 dk lık işin var koşa koşa geldi adam kamyon çarpmışa dönüp çıktıee çalışmaysa bu da çaılşma ara vermek aksatmak olmaz ama gülmekten koptum yaaa koşa koşa işe gitti
peki kaç gün sürdü canım kanaman adete yakın mıydı yoğunluğu?
hoşgeldiniz güldürdünüz vallahi allahta sizi güldürsün
inşallah bebişiniz gelmiştir
Millet rahatlamıştır artık. Yazıyı buldum paylaştım bende rahatladım valla. En çok sorulan sorulardan biriydi bu çünkü.
normal adet aralığım gibi 7-8 gün sürdü
ilk günler çok koyu bordo renkti normal adet kanamam gibi yoğun değildi
sonraları lekelenme şeklinde kahverengi renk alarak bitti x
dr progestran hap verdi
canım benim oruçlu iken ilişki yasak biliyorsun değil miiiii
oruç tutmuyoruz ki
Rabbinizden bebiş isterken onun emrini yerine getirmenin hazzını yaşamanızı tavsiye ederim canımmm...Onun istediği gibi olmazsak ondan istemeye nasıl yüzümüz olur........
Benimde 27'sinde canım az kaldı ama çalışmalara devam.
Kızlar akıyor gidiyor kalkınca direk konuya zipladim ama ben 1 saat yatayim kalkınca bacaklarimdan akmaya başlıyor öyle böyle akıyor yani giden gitmiştir yolculuğa çıkan miniklere başarılar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar akıyor gidiyor kalkınca direk konuya zipladim ama ben 1 saat yatayim kalkınca bacaklarimdan akmaya başlıyor öyle böyle akıyor yani giden gitmiştir yolculuğa çıkan miniklere başarılar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben şimdi adet olursam geç mi döllendim derim bi de bu çıktıyok yok demem döllenme fln yok polenleri saldım çayıra hangi sperm kayıra daha ağustos bat ını beklicem ama tarihim çıkmadı bakalım bu ay da böyle geçti
canım benim öyle oldu vücut kendini adet görmeye hazırlar iken hamiş kalıyorsun o arada lekelenme az kanaman oluyor ilk haftanda ben hamile olduğumu öğrendim arkasından kanama ve kahverengi lekelenmelerim oldu
ramazanda zor oluyor bebek için çalışmak canım yaa benim gözüm uykudan açılmıyorki çalışalım benimde yarından itibaren özel günler başlıyor
ne demek hayırlısı arkadaşım
herkes istediği gibi yaşar canım sen merak etme benim inancım namaz oruçla değil ben hümanistik yaklaşıyorum ve iyilik yapıyorum oruç tutmak açın halinden anlamaktır ve ben para yardımı yapıyorum aç insanların doyması tüm gün aç kalmamdan daha iyi
ya kızlar ov. testınde bı turlu + yakalayamadım 15. gun bugun ama tık yok. ff 10. gun yumurtladıgımı soluyo ama o gun de ov testı negatıf. yaw bı akıl verın noluyo bole.
Eki Görüntüle 1188908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?