2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

peki kaç gün sürdü canım kanaman adete yakın mıydı yoğunluğu?

canım benim oruçlu iken ilişki yasak biliyorsun değil miiiii

peki kaç gün sürdü canım kanaman adete yakın mıydı yoğunluğu?

normal adet aralığım gibi 7-8 gün sürdü
ilk günler çok koyu bordo renkti normal adet kanamam gibi yoğun değildi
sonraları lekelenme şeklinde kahverengi renk alarak bitti x
dr progestran hap verdi

normal adet aralığım gibi 7-8 gün sürdü
ilk günler çok koyu bordo renkti normal adet kanamam gibi yoğun değildi
sonraları lekelenme şeklinde kahverengi renk alarak bitti x
dr progestran hap verdi

peki tam adet gününde mi oldu canım? açıkçası benim hamilelik şüpem vardı geçen ay fakat bata 2 kala kan testi negatifti tam günümde de adet oldum ama biraz azdı sanki ama aynen 6 gün sürdü, ne bileyim şeytan şüpe atıyo içime üstüne görme olmasın diye, oyüzden sorup duruyorum...

Rabbinizden bebiş isterken onun emrini yerine getirmenin hazzını yaşamanızı tavsiye ederim canımmm...Onun istediği gibi olmazsak ondan istemeye nasıl yüzümüz olur........

herkes istediği gibi yaşar canım sen merak etme benim inancım namaz oruçla değil ben hümanistik yaklaşıyorum ve iyilik yapıyorum oruç tutmak açın halinden anlamaktır ve ben para yardımı yapıyorum aç insanların doyması tüm gün aç kalmamdan daha iyi

Kızlar akıyor gidiyor kalkınca direk konuya zipladim ama ben 1 saat yatayim kalkınca bacaklarimdan akmaya başlıyor öyle böyle akıyor yani giden gitmiştir yolculuğa çıkan miniklere başarılar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Minikler şu yolculuklarına varsınlar artık AAAaaaaaaaaa bu kadar uzun yolculukmu olur

canım o akanın %5 i sperm ki o da zaten 2-3 dk içinde ilerliyor .. akanlar başka madde ki akması lazım zaten diyor doktorlar

ay ne karışık yazmışım öle gerçekten merak ettim ben bu olayı da bir araştırayım bakayım bir ağustos olsun sağlıkla olsun canım boşver

ya kızlar ov. testınde bı turlu + yakalayamadım 15. gun bugun ama tık yok. ff 10. gun yumurtladıgımı soluyo ama o gun de ov testı negatıf. yaw bı akıl verın noluyo bole.

Son düzenleme:

ramazan falan deme canım acılsın uykun bak yumurtlama gunlerınde gelmş degerlendır boş geçme

yanlış anlayıp tavır yapma hemen gülüm ben de bildiğimi anlatmakla yükümlüyüm tavsiye ediyorum, kulluğa çağırıyorum hepsi bu...
din iyilik yapmak değildir bitanem Rabbimiz kitapp göndermiş, örnek Peygamber (s.a.v) göndermiş böyle yaşarsanız sizin için hayırlıdır, şunlardan şunlardan uzak durun demiş, bilenler bilmeyenlere anlatsın, dine davet etsin demiş...

Hem oruç tutmanın pek çok hikmeti var açın halinden anlamak değilki bütün mesele...Nefsi en güzel dizgine vuran şey onu aç bırakmaktır, yemekse onu en kolay azdıran şeydir...orucun başlıca hikmeti budur işte.

Biz evvele Allah emretmiş diye yapıyoruz elbette fakat yaptığımız şeyin hikmetlerini bildiğimiz takdirde bilerek şuurla yapmış oluyoruz..

canım kardeşim dikkat edersen ben sana oruç tut günah nasıl tutmazsın gibi saçma yaklaşımlarda bulunmadım. hümanizm vs bunları da okuyup araştırman güzel hepimiz okuyup araştırmakla yükümlüyüz sadece sana tavsiyem yarın kalk oruç tut değil elbette şudur ki; lütfen bütün yaklaşım ve görüşlerle birlikte islamı da oku araştır o günahmış bu ibadetmiş nedenleriyle hikmetleriyle oku sor araştır yine de ikna olmasan da hiç değilse son derece bilgi sahibi olduktan sonra vazgeçmiş olursun...

hiçbirşey körü körüne olmamalı dindarlıkta tabiii...benim eşim yazardır ve emin ol her konuda kitabı vardır onaylamadığı görüşleri de okumuştur yani...

okumaktan araştırmaktan hiçbirşey kaybetmezsin canımın içi, islama da Kuran a da bi şans ver olmaz mııı

ya kızlar ov. testınde bı turlu + yakalayamadım 15. gun bugun ama tık yok. ff 10. gun yumurtladıgımı soluyo ama o gun de ov testı negatıf. yaw bı akıl verın noluyo bole.
Eki Görüntüle 1188908

canım bazı kişilerde yumurtlama olsa bile ov testı tam koyu olmuyomuş acaba senınde öylemı oldu bu tabloya göre yumurtlamıssın sen

sizlere birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Bende 6 aydır korunmuyorum ama olmuyor benimde.vajinismusu da 6 ay önce yendim zaten.ama tek pozisyonda ilişkiye girebiliyorum. yüz üstü yatıp altıma yastık alarak. (umarım anlatabilmişimdir) bu pozisyonda penisin ne kadar girdiğini göremiyoruz.ama eşim içime boşalıyor.yataktan kuru kalkıyorum ve meni akıntı gibi 2-3 günde dışarı çıkıyor.bu durumda penis yeterince girmiş midir? spermler gitmesi gereken yere gitti diyebilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…