cnm çizt çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü mutlaka değerlendr diyolar dayanamadm bn de yaptm az önce ama ikinci cizgi çok koyu diil açık da diil anlamadm vallahi çünkü bn klomen kullanıyorm da 14.gün dr a gitcm dr a gitmedn çatlar mı ki
yanlış anlayıp tavır yapma hemen gülüm ben de bildiğimi anlatmakla yükümlüyüm tavsiye ediyorum, kulluğa çağırıyorum hepsi bu...
din iyilik yapmak değildir bitanem Rabbimiz kitapp göndermiş, örnek Peygamber (s.a.v) göndermiş böyle yaşarsanız sizin için hayırlıdır, şunlardan şunlardan uzak durun demiş, bilenler bilmeyenlere anlatsın, dine davet etsin demiş...
Hem oruç tutmanın pek çok hikmeti var açın halinden anlamak değilki bütün mesele...Nefsi en güzel dizgine vuran şey onu aç bırakmaktır, yemekse onu en kolay azdıran şeydir...orucun başlıca hikmeti budur işte.
Biz evvele Allah emretmiş diye yapıyoruz elbette fakat yaptığımız şeyin hikmetlerini bildiğimiz takdirde bilerek şuurla yapmış oluyoruz..
canım kardeşim dikkat edersen ben sana oruç tut günah nasıl tutmazsın gibi saçma yaklaşımlarda bulunmadım. hümanizm vs bunları da okuyup araştırman güzel hepimiz okuyup araştırmakla yükümlüyüz sadece sana tavsiyem yarın kalk oruç tut değil elbetteşudur ki; lütfen bütün yaklaşım ve görüşlerle birlikte islamı da oku araştır o günahmış bu ibadetmiş nedenleriyle hikmetleriyle oku sor araştır yine de ikna olmasan da hiç değilse son derece bilgi sahibi olduktan sonra vazgeçmiş olursun...
hiçbirşey körü körüne olmamalı dindarlıkta tabiii...benim eşim yazardır ve emin ol her konuda kitabı vardır onaylamadığı görüşleri de okumuştur yani...
okumaktan araştırmaktan hiçbirşey kaybetmezsin canımın içi, islama da Kuran a da bi şans ver olmaz mııı
Minikler şu yolculuklarına varsınlar artık AAAaaaaaaaaa bu kadar uzun yolculukmu olur
canım o akanın %5 i sperm ki o da zaten 2-3 dk içinde ilerliyor .. akanlar başka madde ki akması lazım zaten diyor doktorlar
tablo ole dıyo ama ben ınanamıyorm + gormedımya. ates yanılmıs olamazmı yanı tablo yumurtladıgımı kesın gosterıyomu sence. bı de 10 umu dur sende tabloya gore yum tarıhıcanım bazı kişilerde yumurtlama olsa bile ov testı tam koyu olmuyomuş acaba senınde öylemı oldu bu tabloya göre yumurtlamıssın sen
sizlere birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Bende 6 aydır korunmuyorum ama olmuyor benimde.vajinismusu da 6 ay önce yendim zaten.ama tek pozisyonda ilişkiye girebiliyorum. yüz üstü yatıp altıma yastık alarak. (umarım anlatabilmişimdir) bu pozisyonda penisin ne kadar girdiğini göremiyoruz.ama eşim içime boşalıyor.yataktan kuru kalkıyorum ve meni akıntı gibi 2-3 günde dışarı çıkıyor.bu durumda penis yeterince girmiş midir? spermler gitmesi gereken yere gitti diyebilir miyiz ?
bebeğim predictor negatif ... adette olmadım
iyi yapıyorsun tabi ama en sana uzun uzun anlatma gereği duymadım canım benim inanç şeklim farklı okumamış bi insan değilim, eğitimciyim zaten.. benim inancıma göre de böyle işte
anladım canım ama yeterince islamı okumadığın kanısına şurdan vardım orucu açın halinden anlamak için yapılan bi ibadet olarak nitelendirmişsin ki öyle değil demek ki islam konusunda bilgin az..
ayrıca açı doyurmak için sadaka zekat fitre gibi pek çok ibadet de mevcut zaten...
oku tatlıcımm tamamiyle oku vazgeçeceksen sonra vazgeç düşünsene batılılar oryantalistler bile islamı bir müslümandan iyi biliyor...müslüman isek Hz.Muhammed s.a.v in ümmeti isek neden okuyup araştırıp islamdan dinden ibadetten kulluktan maksat nedir tam olarak bilemeyelim cevap veremeyelim. Ben iyiyim iyilik yapıyorum kalbim temiz diyelim ibadete ne gerek var diyelim???
onca kitabı devirelim de neden Kuranın tefsirini okuyup da Rabbimiz bize ne mektup göndermiş bilmeyelimçok şükür inançlı insanlarız Allah diyoruz inşallah diyoruz dua ediyoruz ama seven sevdiğinin istediğini yapar onun istediği gibi olur oysa değil mi; ozaman Rabbimizin en sevdiği olan peygamberimizi neden örnek almayalım?
oku şekerim islamı oku hümanist bir insan islamı okuyamaz mı yani, oruç tutmasan da anlamaya çalışamaz mı, neden olmasın ki?
benm de 26 sı canım aynen çalışmalar tam gaz
arkadaşım ben sana diyorum ki oruç şudur, şu değildir tanıtımını yapa-mam bak biliyormuşsun zaten .. neyi anlamıyorsun? ayrıca bulunduğun topik hamilelik isteyenlerinn topiği başka bişey için kullanmak istiyorsan git topik aç[/QUO
ne dediysem Allah için dedim, tersleneceğimi bile bile...
evet hamilelik topiği ama aynı zamanda "kardeşlik" topiği de...
elbette herkes gebelik konuşurken konuyu uzatmicam...
maksadım farkındalık oluşturmaktı, balın tadına varan isterki ondan herkes yesin...
saygılar kardeşim, Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.
kızlar herkesin inancı ibadeti kendine lütfen tartışmayın burası yeri değil..
Benimde 25 Temmuz da desenize ardarda sonuçları ogrenicez kızlaaaarrrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar herkesin inancı ibadeti kendine lütfen tartışmayın burası yeri değil..
bencede canım konuyu kapatıyorum gene bişey yazıyor herkes senin gibi düşünse keşkeee
Tabiki canım bu pozisyonda da hamile kalabilirsin engel olmaz peki doktora gittin mi hamile kalmayı düşündüğün zaman ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bende 15 gundur + goremedım. ama 10.gun yumurtlamıs gorunuyorum ates tablosuna gore. artık ov. testıne de inancım kalmadı. 2 gunde bır calışma yapıp adete kadar, cekılcem kenara.ates takıbıde yaptıkmı tamam. bu ne yaaaa strese sokuyrz kendımızı test dıye.ya kızlar bıktınız benden biliyorum ama ben yumurtayı 13. günde yakaladım ve o günleri değerlendirdim. yumurtlama olmaz artık dedim ama elimde ovu test var daha diye adete kadar yapayım dedim 2 gündür de yapıyorum hala dün yaptım silikti tamam dedim bugun daha silik cıkar diye beklerken şok oldum yorum sizlerin kızlar :18:
Eki Görüntüle 1188932
valla bende 15 gundur + goremedım. ama 10.gun yumurtlamıs gorunuyorum ates tablosuna gore. artık ov. testıne de inancım kalmadı. 2 gunde bır calışma yapıp adete kadar, cekılcem kenara.ates takıbıde yaptıkmı tamam. bu ne yaaaa strese sokuyrz kendımızı test dıye.
Ne guzel haber hayırlı olsun canım şeker tadında bayram geçir insallah
Hepimiz güzel bir bayram geçirelim dualarım sizinle kızlar..
Geldim kızlar ama ahyırlı haberlerle gelemedim malesef test sonucumda beta hcg komple 0.1ama dr adetını bekle çıkmayabılır ovu tarıhınden 12 gün sonra falan cıkarsa cıkar demıstı ama akıllandım bundan sonra adetim geçmeden test yapmam
Canım acele etme bekle benimde dün battı dr daha çok yeni dedi belli olmayabilir yani sıkma canını..
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inş
Aminn sağol canım benim senden de tez zamanda alırız inş böyle güzel haberler umutsuzluk yok moral bozmak yok bize hep moral veren sensin ben inanıyorum tez zamanda alacağız hayırlı haberleri senden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?