2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende birazdan yapıcamm inşş çift çıkcagını sanmıyorum daha dün bitti adetim ama bakalım ben pek anlamıyorum bu işlerden ama bugünü değerlendir bence senin kaçıncı deneme

iyi yapıyorsun tabi ama en sana uzun uzun anlatma gereği duymadım canım benim inanç şeklim farklı okumamış bi insan değilim, eğitimciyim zaten.. benim inancıma göre de böyle işte

Minikler şu yolculuklarına varsınlar artık AAAaaaaaaaaa bu kadar uzun yolculukmu olur

canım o akanın %5 i sperm ki o da zaten 2-3 dk içinde ilerliyor .. akanlar başka madde ki akması lazım zaten diyor doktorlar

Yaramaz onlar yaramaz aklı beş karış havada miniklerin yolculuklari mutlu sonla bitsin inşallah tatlımmmmm :) aynen canım akması lazımmış bende okumuştum :) zaten kadın vajinası kendini en hızlı temizleyen organlardan birtanesiymis gözden sonra mükemmel yaratılmışız çok şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canım bazı kişilerde yumurtlama olsa bile ov testı tam koyu olmuyomuş acaba senınde öylemı oldu bu tabloya göre yumurtlamıssın sen
tablo ole dıyo ama ben ınanamıyorm + gormedımya. ates yanılmıs olamazmı yanı tablo yumurtladıgımı kesın gosterıyomu sence. bı de 10 umu dur sende tabloya gore yum tarıhı

Tabiki canım bu pozisyonda da hamile kalabilirsin engel olmaz peki doktora gittin mi hamile kalmayı düşündüğün zaman ???

iyi yapıyorsun tabi ama en sana uzun uzun anlatma gereği duymadım canım benim inanç şeklim farklı okumamış bi insan değilim, eğitimciyim zaten.. benim inancıma göre de böyle işte

anladım canım ama yeterince islamı okumadığın kanısına şurdan vardım orucu açın halinden anlamak için yapılan bi ibadet olarak nitelendirmişsin ki öyle değil demek ki islam konusunda bilgin az..
ayrıca açı doyurmak için sadaka zekat fitre gibi pek çok ibadet de mevcut zaten...
oku tatlıcımm tamamiyle oku vazgeçeceksen sonra vazgeç düşünsene batılılar oryantalistler bile islamı bir müslümandan iyi biliyor...müslüman isek Hz.Muhammed s.a.v in ümmeti isek neden okuyup araştırıp islamdan dinden ibadetten kulluktan maksat nedir tam olarak bilemeyelim cevap veremeyelim. Ben iyiyim iyilik yapıyorum kalbim temiz diyelim ibadete ne gerek var diyelim???

onca kitabı devirelim de neden Kuranın tefsirini okuyup da Rabbimiz bize ne mektup göndermiş bilmeyelim çok şükür inançlı insanlarız Allah diyoruz inşallah diyoruz dua ediyoruz ama seven sevdiğinin istediğini yapar onun istediği gibi olur oysa değil mi; ozaman Rabbimizin en sevdiği olan peygamberimizi neden örnek almayalım?

oku şekerim islamı oku hümanist bir insan islamı okuyamaz mı yani, oruç tutmasan da anlamaya çalışamaz mı, neden olmasın ki?

arkadaşım ben sana diyorum ki oruç şudur, şu değildir tanıtımını yapa-mam bak biliyormuşsun zaten .. neyi anlamıyorsun? ayrıca bulunduğun topik hamilelik isteyenlerinn topiği başka bişey için kullanmak istiyorsan git topik aç

kızlar herkesin inancı ibadeti kendine lütfen tartışmayın burası yeri değil..

ortada bir tartışma yok canım biz burda kardeş oluyoruz arkadaş oluyoruz birbirimize tavsiyede de mi bulunamayacağız,, bi iki kelam edip sustum zaten yasak değil öyle değil mi?

Tabiki canım bu pozisyonda da hamile kalabilirsin engel olmaz peki doktora gittin mi hamile kalmayı düşündüğün zaman ???

evet gittim ve pko olduğunu öğrendim.doktorum yumurtlamanda problem yok ilaç tedavisine bile gerek yok dedi ama olmuyor yine de.inşallah tez zamanda Allah bize de bu mutluluğu nasip eder.:26:

ya kızlar bıktınız benden biliyorum ama ben yumurtayı 13. günde yakaladım ve o günleri değerlendirdim. yumurtlama olmaz artık dedim ama elimde ovu test var daha diye adete kadar yapayım dedim 2 gündür de yapıyorum hala dün yaptım silikti tamam dedim bugun daha silik cıkar diye beklerken şok oldum yorum sizlerin kızlar :18:

valla bende 15 gundur + goremedım. ama 10.gun yumurtlamıs gorunuyorum ates tablosuna gore. artık ov. testıne de inancım kalmadı. 2 gunde bır calışma yapıp adete kadar, cekılcem kenara.ates takıbıde yaptıkmı tamam. bu ne yaaaa strese sokuyrz kendımızı test dıye.

sen de doğru diyosun da canım işte umut fakirin ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…