2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kırmızlar gelmiş hemde zamanında çok güzel çünkü düzenli adet candır o canda yumurtlama gününde gelip annesinin rahmine yayılacaktır sen hiççççççç düşünme bu ay bırak ben senin yerine ağustosu beklerim

yahu bu temmuz ayı cok bereketsız gectı 22 kişi negatifi görmüş daha ayın yarısı. 5 kişi muradına ermiş.insanı umutsuzluğa itiyor resmen piyango

yaklaşık %20 lik bi başarı var kuzum (sweetamber sağolsun bu yüzde olayını o soktu aklıma ) ama dediğin gibi çok az topu topu 5 kişi

Kısmet bakalım artar inşallah

Canım eczaneden alabilirsin 2-3 lira birşey. Folbiol alabilirsin içinde 50 adet var.

yarın yükselir ateşin canım bana sorarsan bugünü boş geç ve yarın yap sadece

yaklaşık %20 lik bi başarı var kuzum (sweetamber sağolsun bu yüzde olayını o soktu aklıma ) ama dediğin gibi çok az topu topu 5 kişi

Kısmet bakalım artar inşallah

Bizler geleceğiz daha o 5 kişinin arkasından. Yüzdeyi yükselteceğiz mogamicim.

vay beee ben nasıl duymamışım bunu acilen almalı baya etkisi var bizim burda bi arkadaş eşime o yzden bebek kaybettiğini söylemiş.. teşekkürler lovely başlayalım o zaman:44:

folic asit için para hiçç sorun değil yeterki bebiş gelsin yararlansın ona neyim varsa feda allah sağlık versin hepimize yeterki eczaneden rahatlıkla alabilirsin burda arkadaşlar folbiol ve folic plus kullanıyorlar . ben eczaneye girdim folic plus verdi ek vitaminlerde var onda eczacı hamilelik öncesi içinse bu iyidir dedi ama folbiol içinde içerikleri aynı deniyorr o yüzden ikisinden birini alabilirsin

süper o zaman başlayalım hemen

vay beee ben nasıl duymamışım bunu acilen almalı baya etkisi var bizim burda bi arkadaş eşime o yzden bebek kaybettiğini söylemiş.. teşekkürler lovely başlayalım o zaman:44:

Bir kişiye daha faydalı olabildiysek ne mutlu canım. Hemen bugün alıp başlamalısın.

zaten kadın dedi bu negatif pozitif değil değer olarak çıkıyo dedim farketmez benim doktorlarım çoook burda

aynen ya benden iyi doktor bulamazsın soylim 4ay boyunca her hafta beta hcg baktırdım ayıptır söylemesi çok iyi anlarım

arayayım bizimki getirsin akşama başlarım :) kilo aldırırmı acaba 7 kilo verdim hamilelik öncesi iiçin başlamadan geri almayalım

Bacım takan ne olsun artık

Sizleri takipteyim kendimi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…