2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Slm arkadaşlar bugün bat günüm beklemedeyim heyecanla ama pek umudum yok çünkü her adetten önce sivilcelerim çıkar yine çıktı:18:

1sa sonra ama ben 11 gibi izin alıp gider alırım sanırım işteyim hastane yakında

Kesin hamilesin kuzucum sen. Bizim diğer topikten 5 günlük gecikmesi olan bir arkadaş daha vardı git test yap dedim yaptı silik 2. çizgi o gün dayanamayıp kan verdi ve hamiş şimdi.

arayayım bizimki getirsin akşama başlarım :) kilo aldırırmı acaba 7 kilo verdim hamilelik öncesi iiçin başlamadan geri almayalım

vitaminlerin etkisi olur illa ama sen dikkat ettikten sonra aldırmaz benim şahsi fikrim almayan almıyo bide 7 kilo mu harikasın keşke bende senin gibi kararlı olup versem

Bacım takan ne olsun artık

Sizleri takipteyim kendimi değil

ben ezelden beridir takmadım takmadan yaşarım hangi panik adetime sekte vuracakmış şaşarım ama al daha ilk aydan geciktik offff bu ay zerre beklenti yok söz sana bana tüm topiceee

Slm arkadaşlar bugün bat günüm beklemedeyim heyecanla ama pek umudum yok çünkü her adetten önce sivilcelerim çıkar yine çıktı:18:

Bana sorarsan hiç bekleme işini gücünü yap kafanı dağıt bekleyipte hamile kalamayınca üzülüyo insan

vitaminlerin etkisi olur illa ama sen dikkat ettikten sonra aldırmaz benim şahsi fikrim almayan almıyo bide 7 kilo mu harikasın keşke bende senin gibi kararlı olup versem
valla yemekten az kısarak kalori sayarak 2 ayda verdim 7 yi.. aslında 2 fazlam daha var 56 yım şu an ama yaz tatiline bebek yetiştirmem gerek

Kesin hamilesin kuzucum sen. Bizim diğer topikten 5 günlük gecikmesi olan bir arkadaş daha vardı git test yap dedim yaptı silik 2. çizgi o gün dayanamayıp kan verdi ve hamiş şimdi.

keşke inşallah ama gerçekten umudum yok çünkü benim hassas testte silik milik değil zerre çizgi yoktu stresten böyle oldu ben biliyorum baksana hastaneden işe geldim adet ağrım başladı işe bak

valla yemekten az kısarak kalori sayarak 2 ayda verdim 7 yi.. aslında 2 fazlam daha var 56 yım şu an ama yaz tatiline bebek yetiştirmem gerek

bende kısıyorum artık sabah nesfit öğlen yoğurt az badem fındık salata akşam biraz çorba yemek olur mu

keşke inşallah ama gerçekten umudum yok çünkü benim hassas testte silik milik değil zerre çizgi yoktu stresten böyle oldu ben biliyorum baksana hastaneden işe geldim adet ağrım başladı işe bak

stres de etki yapabilir bu ay çocuk istedik diye benim ağrılar bitmek bilmiyor zaten canım sen ferah tut kendini

bende kısıyorum artık sabah nesfit öğlen yoğurt az badem fındık salata akşam biraz çorba yemek olur mu

sen benden daha az yiyormuşsun tatlım benim künefe bile yediğim oldu tabi ben günde 1 saat spor yaptım yürüyüş yapabilirsen 1 haftada başlarsın kilo vermeye hamiş olursan da yürüyüşün zararı yok

rüyaların tersi çıkar tezi sende geçerli olsunnnn lütfeeennn bekliyoruz :26:

inşallah ama sanmam çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki oldu biri adetten 1 gün sonra baride adete 1 gün kala yani dün yumurtlama günlerini atladım umutlu değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…