aynen ya benden iyi doktor bulamazsın soylim 4ay boyunca her hafta beta hcg baktırdım ayıptır söylemesi çok iyi anlarım
1sa sonra ama ben 11 gibi izin alıp gider alırım sanırım işteyim hastane yakında
arayayım bizimki getirsin akşama başlarım :) kilo aldırırmı acaba7 kilo verdim hamilelik öncesi iiçin başlamadan geri almayalım
Bizler geleceğiz daha o 5 kişinin arkasından. Yüzdeyi yükselteceğiz mogamicim.
arayayım bizimki getirsin akşama başlarım :) kilo aldırırmı acaba7 kilo verdim hamilelik öncesi iiçin başlamadan geri almayalım
testmi yaptırdın hadi bakalım inşallah bebiştendir gecikme
Bacım takan ne olsun artık
Sizleri takipteyim kendimi değil
sağolhem sevindim hem üzüldüm :2: bat ne zaman canım
Slm arkadaşlar bugün bat günüm beklemedeyim heyecanla ama pek umudum yok çünkü her adetten önce sivilcelerim çıkar yine çıktı:18:
valla yemekten az kısarak kalori sayarak 2 ayda verdim 7 yi.. aslında 2 fazlam daha var 56 yım şu an ama yaz tatiline bebek yetiştirmem gerekvitaminlerin etkisi olur illa ama sen dikkat ettikten sonra aldırmaz benim şahsi fikrim almayan almıyo bide 7 kilo mu harikasın keşke bende senin gibi kararlı olup versem
Kesin hamilesin kuzucum sen.Bizim diğer topikten 5 günlük gecikmesi olan bir arkadaş daha vardı git test yap dedim yaptı silik 2. çizgi o gün dayanamayıp kan verdi ve hamiş şimdi.
bat bügün ama ben gece rüyamda kırmızılar gelmişti diye gördüm
Hayır kilo aldırmıyor canım.
valla yemekten az kısarak kalori sayarak 2 ayda verdim 7 yi.. aslında 2 fazlam daha var 56 yım şu an ama yaz tatiline bebek yetiştirmem gerek
keşke inşallah ama gerçekten umudum yok çünkü benim hassas testte silik milik değil zerre çizgi yoktu stresten böyle oldu ben biliyorum baksana hastaneden işe geldim adet ağrım başladı işe bak
bende kısıyorum artık sabah nesfit öğlen yoğurt az badem fındık salata akşam biraz çorba yemek olur mu
rüyaların tersi çıkar tezi sende geçerli olsunnnn lütfeeennn bekliyoruz :26:
Bana sorarsan hiç bekleme işini gücünü yap kafanı dağıt bekleyipte hamile kalamayınca üzülüyo insan
süpermişşlovely bu ay ne durumdasın galiba yumurtlama günlerin seninde benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?