2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

stres etkili kesinlikle ben bunları yemiyorum artık böyle besleneceğim yarından itibaren diyorum daha öncede çok yemiyordum ama arada bi gün çok kaçırıp tüm hafta verdiğimi alıyordum resmen! artık dikkat ediyorum . benim tek eksiğim yürüyüş hiç yapamıyorum çok zararlı . yürüyecek düzgün yer yok bende üstüm başım spor kıyafeti olmadan spor sonrası duş alıp dinlenmeyeceksem başka türlü yapmam yürüyüşü bir de ben yüzme seviyorum kaprisliyim bu konuda sonrada böyle şişerim bir de hamile kalınca kısmet olursa hamilelik boyu diyetisyene gidicem

inşallah ama sanmam çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki oldu biri adetten 1 gün sonra baride adete 1 gün kala yani dün yumurtlama günlerini atladım umutlu değilim yani

belli olmazzzzzz hep diyorum umut etme ama olmaz diye yapmamazlık yapma hep çalış bence

süpermişş lovely bu ay ne durumdasın galiba yumurtlama günlerin seninde benim gibi

Canım çalışmalar devam ediyor ama bu ay çok umutlu olup sonra üzülmek istemediğimden belirti falan aramıyorum hiç zaten belki içten içe stres yaptığım içinde bu ay uzayan akıntım gelmedi. Şuan daha ovulasyon günlerimin bitmesine 2 gün var. Sonrada kesinlikle belirti aramıcam.

Bugün sabah bende evde doğum yaptığımı gördüm çok kolay bir şekilde doğum yaptım kayınvalidemler falanda vardı şaşırdılar bu rüyayı sabaha karşı uyanmadan biraz önce gördüm ne anlama geliyor bakacağım.

Kuzum ben 4 sene önce işe başladığımda 49 kiloydum. Evlendiğimde 54 kiloydum ki 1.75 boyum var iyiydi kilom ama evlendikten sonra 62 kiloya çıktım çünkü doğum kontrol hapı çok aldırdı. Şimdi 58'e falan düşüp hamile kalmayı planladığımdan dikkat ediyorum. Allah izin verirse isteğim normal doğum ama allah korusun yapamaz isem çeşitli sebeplerden sezeryan ile daha zor veriliyor amacım doğumdan sonra yine 55-58 o civarlara düşmek.

ilginç hayırlara yoralım hayır olsun çok kolay doğurdun ama o ilkiydi senin tek olmuyo ki en az 2

seninki harika tamam artık doğumdan sonra yağ tulumu gibi ortalıkta dolaşmak istemiyorum bende dikkat edeceğim bebeğime ne olursa olsun allah kısmet ederse fit bir anne olacağım sözzz

ilginç hayırlara yoralım hayır olsun çok kolay doğurdun ama o ilkiydi senin tek olmuyo ki en az 2

Senin dilini eşşek arıları soksun dicem ama kıyamam ki.

Tek istiyorum ben tek tek tek. Çalışan bayana tek çocuk iyidir hayır olacaksa da aralarında biraz yaş farkı olsun vallah bilah bakamam ben iki çocuğa birden.

Bu arada rüyama baktım kolay doğum mutluluğa işaretmiş.

aynen canım bende iyi bir diyetisyene giderim olursa, kilo almak istemiyorum çok fazla.. spor şart canım yaa yoksa aç kalarak zayıflarsın ama vücut sarkar.. sıkılaştırması açısından.. terletmeyen incelten sporlar da var pilates mesela kilo verdirmez ama zayıfladıkça sıkılaştırır

seninki harika tamam artık doğumdan sonra yağ tulumu gibi ortalıkta dolaşmak istemiyorum bende dikkat edeceğim bebeğime ne olursa olsun allah kısmet ederse fit bir anne olacağım sözzz

Bunun için ne yapıyoruz sağlıklı ve kolay doğum yapabilmek için bol bol yürüyoruz.

nasıl verdin kiloları tavsiyelerini bekliyorum canım bende gün gün kilo alıyorum ne yapmam lazım

canım ben sporu çok yaptım ama evde yaptım dışarı imkanım yok.. leslie sonsone ile yürüyüş var 4 mile, 4 kilometre kadar yürümüş gibi oluyorsun, yediklerimin kalorisini hesapladım günlük 1300 ü geçmedim ve sonra ip atladım, başka bi spor eşliğinde onu da bir ay yaptım pump it up var youtube da çıkar 54 dk yaptım onu da

Anneleriniz kaç kilo almış kızlar sorun.

Bizimkisi bende 12 kilo, kardeşimde 17 kilo almış.

Bu arada doktor 12 kiloyu tavsiye ediyor. Arkadaşım 6.5 ayında ve 8 kilo almış durumda ki 4 aya kadar kustu iki ayda aldı bu kiloyu. Doktor diyete başla demiş gebelik zehirlenmesi diye bir şey varmış daha fazla kilo almaması gerektiğini söylemiş doğuma kadar 4-5 kilo daha hakkım var diyor ve şuan diyete girdi.

aynı günlerimiz hayırlısı lovely ikimiz içinde bakalım benim 3 gün sonra bitiyor

canım merhaba : inşallah hamilesindir. Test yaptıktan sonra bize de yaz sonucu bu arada /www.fertilityfriend.com/home bu site nedir açtım baktım ama hiç bir şey anlamadım

çok mutlu olun öyleyse ben tek çocuğum o yüzden çift nasıl bilemem ama senin hararetli çalışmalar fındık fıstık bi kız bi oğlan ikiz çıkarır yerim ben onları birinin pipisi var yüzüne çişini yapar öbürü pıtışa krem sürer hadi bakalım annesi hem hiç kilo aldırmazlar bol bol hareket edersin

tamam ucundan tutup ama akşam ama öyle böyle yapıcam spor

Bunun için ne yapıyoruz sağlıklı ve kolay doğum yapabilmek için bol bol yürüyoruz.

ben daha öncede yaptım yüzme pilates arada fitness ama şimdi iş ev drken zaman kalmıyo vücut yorgunluğundan geçtim ama akşamları yarım sa da olsa yürümeye çalışacağım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…