sen benden daha az yiyormuşsun tatlım benim künefe bile yediğim oldutabi ben günde 1 saat spor yaptım yürüyüş yapabilirsen 1 haftada başlarsın kilo vermeye hamiş olursan da yürüyüşün zararı yok
inşallah ama sanmam çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki oldu biri adetten 1 gün sonra baride adete 1 gün kala yani dün yumurtlama günlerini atladım umutlu değilim yani
süpermişşlovely bu ay ne durumdasın galiba yumurtlama günlerin seninde benim gibi
hayırlısı artık ne zaman olursabelli olmazzzzzz hep diyorum umut etme ama olmaz diye yapmamazlık yapma hep çalış bence
stres etkili kesinlikleben bunları yemiyorum artık böyle besleneceğim yarından itibaren diyorum daha öncede çok yemiyordum ama arada bi gün çok kaçırıp tüm hafta verdiğimi alıyordum resmen! artık dikkat ediyorum . benim tek eksiğim yürüyüş hiç yapamıyorum çok zararlı . yürüyecek düzgün yer yok bende üstüm başım spor kıyafeti olmadan spor sonrası duş alıp dinlenmeyeceksem başka türlü yapmam yürüyüşü bir de ben yüzme seviyorum kaprisliyim bu konuda sonrada böyle şişerim bir de hamile kalınca kısmet olursa hamilelik boyu diyetisyene gidicem
Bugün sabah bende evde doğum yaptığımı gördüm çok kolay bir şekilde doğum yaptım kayınvalidemler falanda vardı şaşırdılar bu rüyayı sabaha karşı uyanmadan biraz önce gördüm ne anlama geliyor bakacağım.
Kuzum ben 4 sene önce işe başladığımda 49 kiloydum. Evlendiğimde 54 kiloydum ki 1.75 boyum var iyiydi kilom ama evlendikten sonra 62 kiloya çıktım çünkü doğum kontrol hapı çok aldırdı. Şimdi 58'e falan düşüp hamile kalmayı planladığımdan dikkat ediyorum. Allah izin verirse isteğim normal doğum ama allah korusun yapamaz isem çeşitli sebeplerden sezeryan ile daha zor veriliyor amacım doğumdan sonra yine 55-58 o civarlara düşmek.
ilginç hayırlara yoralım hayır olsun çok kolay doğurdun ama o ilkiydi senin tek olmuyo ki en az 2
stres etkili kesinlikleben bunları yemiyorum artık böyle besleneceğim yarından itibaren diyorum daha öncede çok yemiyordum ama arada bi gün çok kaçırıp tüm hafta verdiğimi alıyordum resmen! artık dikkat ediyorum . benim tek eksiğim yürüyüş hiç yapamıyorum çok zararlı . yürüyecek düzgün yer yok bende üstüm başım spor kıyafeti olmadan spor sonrası duş alıp dinlenmeyeceksem başka türlü yapmam yürüyüşü bir de ben yüzme seviyorum kaprisliyim bu konuda sonrada böyle şişerim bir de hamile kalınca kısmet olursa hamilelik boyu diyetisyene gidicem
seninki harikatamam artık doğumdan sonra yağ tulumu gibi ortalıkta dolaşmak istemiyorum bende dikkat edeceğim bebeğime ne olursa olsun allah kısmet ederse fit bir anne olacağım sözzz
nasıl verdin kiloları tavsiyelerini bekliyorum canım bende gün gün kilo alıyorum ne yapmam lazım
Canım çalışmalar devam ediyor ama bu ay çok umutlu olup sonra üzülmek istemediğimden belirti falan aramıyorum hiç zaten belki içten içe stres yaptığım içinde bu ay uzayan akıntım gelmedi. Şuan daha ovulasyon günlerimin bitmesine 2 gün var. Sonrada kesinlikle belirti aramıcam.
Bacılar bugün adet olmam gerek velakin olmadım muhtemelen bugün olmayacağım çünkü ateş görüldüğü üzere henüz 36,4 te... Adet olmam için 36,2 yada 36,1 e düşmeli... niye böyle oldu pek anlam veremedim en iyisi ben bi predictor yapayım dimi
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
aynı günlerimiz hayırlısı lovely ikimiz içindebakalım benim 3 gün sonra bitiyor
Senin dilini eşşek arıları soksun dicem ama kıyamam ki.
Tek istiyorum ben tek tek tek. Çalışan bayana tek çocuk iyidir hayır olacaksa da aralarında biraz yaş farkı olsun vallah bilah bakamam ben iki çocuğa birden.
Bu arada rüyama baktım kolay doğum mutluluğa işaretmiş.
aynen canım bende iyi bir diyetisyene giderim olursa, kilo almak istemiyorum çok fazla.. spor şart canım yaa yoksa aç kalarak zayıflarsın ama vücut sarkar.. sıkılaştırması açısından.. terletmeyen incelten sporlar da var pilates mesela kilo verdirmez ama zayıfladıkça sıkılaştırır
nasıl verdin kiloları tavsiyelerini bekliyorum canım bende gün gün kilo alıyorum ne yapmam lazım
Bunun için ne yapıyoruz sağlıklı ve kolay doğum yapabilmek için bol bol yürüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?