Aaaa İzmir'e gelinmez mi ben geçen ay İstanbuldaydım canım her seferinde gelip bayılırım ama bu sefer daha bir bayıldım çok güzel gezdim. Biz Bağdat caddesinde kaldık. Caddebostan sahiline bayıldım. Kalamış Divan'a gittim. Göztepe parkına bayıldım öyle güzel park görmedim ben. Sonra Büyükada çok otantikti orayı bizim Alaçatı'ya benzettim, dondurmacılar falan. Ortaköye bayıldım. İstinye Park'ta Masa diye bir mekana gittik oranında havasını çok sevdim. Bebek harikaydı. Orda Bodrum Mantı da çıtır mantı yedim.İstanbul'u çok seviyorum imkan olsa yaşamak isterim.
Mogami canım yerinde olsam ateş ölçmeyi ovülasyonu falan bırakırdım rahat bırak kendini ne zaman olursa
inşallah ama sanmam çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki oldu biri adetten 1 gün sonra baride adete 1 gün kala yani dün yumurtlama günlerini atladım umutlu değilim yani
Takip ediliyorsunn!!!!!!ayrıca bende bu topiğe giriyordum 2 ay önce
Kesinlikle hepsi stres yapıyor.
Bacım senle yer değiştirelim o vakit al İstanbul senin olsun bende İzmir'e gideyim
Ama o 2 ay önceydi. Artık sen hamişsin.
Ve arkadaşımız ilk denemede hamiş kalmayı başaranlardan üstelik bizim gibi yorulmadan.
bende de aynı durum ama ben bi umut yarını bekliyorum yarın kırmızı kart yemezsem yine dahada umutlanacam 6 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı başta üzüldüm burdaki arkadaşlar benzer örnekler verdiler yani adet öncesinde yapılan testlerin negatifliğinin doğruluğunun kesin olmadığı ile ilgili ben yine umutlandım bu sefer bat ın geçmesini bekliyorum:) umarım hepimiz için hayırlısı olur kızlar.
Olur valla kuzum ben İstanbul'u burdan daha çok seviyorum valla yapacak öyle çok şey var ki her hafta başka bir yere gidebilirim gezmek için ama İzmir öyle mi... Bir süre sonra gidecek değişik yerler bulamıyorsun.
Beta h c g 0.85 yani ne demek şimdi bu referans ta 0,5 -5 araığından küçük olmalı diyo sanırım anlamadım
hatta ben burdakileri hergün sürekli okumanın bile stres yapacağını düşünüyorum tatlım
Süpriz yumurtaDur bakalım belki sende kalırsın daha adetin gelmedi ki
yok adetn günü geçktikten sonra mümkünse canıminşallah çok teşekkür ederim, ben bu konularda 5 yıllık evli olmama rağmen biraz cahil kaldım
Acaba ilişkiye girdikten 4-5 gün sonramı baktırmak gerekir kan testine?
Olur valla kuzum ben İstanbul'u burdan daha çok seviyorum valla yapacak öyle çok şey var ki her hafta başka bir yere gidebilirim gezmek için ama İzmir öyle mi... Bir süre sonra gidecek değişik yerler bulamıyorsun.
ama sana birşey deyim mi ben oğlumda adet sancısı gibi ağrı çekerken test ile hamiş olduğumu öğrendim dur bakalım hemen ağlama
canım ben sporu çok yaptım ama evde yaptım dışarı imkanım yok.. leslie sonsone ile yürüyüş var 4 mile, 4 kilometre kadar yürümüş gibi oluyorsun, yediklerimin kalorisini hesapladım günlük 1300 ü geçmedim ve sonra ip atladım, başka bi spor eşliğinde onu da bir ay yaptım pump it up var youtube da çıkar 54 dk yaptım onu da
Haklısın kuzum ben bu ay olmazsa Ağustos'a uzakalaşacağım zaten üzülerek maalesef. Sonra gelir hamiş haberimi veririm ama kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?