2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bacım senle yer değiştirelim o vakit al İstanbul senin olsun bende İzmir'e gideyim

kızlar ben oğlumda hamileliğimde 27 kilo aldım bunu doğumu takip eden 15 gün içinde 17 kgsi gitti
2 yıl içinde de geri kalan 10 kg gitti şimdi ben rahatlık batınca oğlan bezden kurtulup uykusu düzene girince tekrar 7 kilo aldım malesef

kiloya takılmayın hayırlısı ile hamiş kalalım verilir azimle emzirme döneminde zaten kilo veriliyor

inşallah ama sanmam çünkü bu ay sadece 2 kere ilişki oldu biri adetten 1 gün sonra baride adete 1 gün kala yani dün yumurtlama günlerini atladım umutlu değilim yani

bende de aynı durum ama ben bi umut yarını bekliyorum yarın kırmızı kart yemezsem yine dahada umutlanacam 6 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı başta üzüldüm burdaki arkadaşlar benzer örnekler verdiler yani adet öncesinde yapılan testlerin negatifliğinin doğruluğunun kesin olmadığı ile ilgili ben yine umutlandım bu sefer bat ın geçmesini bekliyorum:) umarım hepimiz için hayırlısı olur kızlar.

Bacım senle yer değiştirelim o vakit al İstanbul senin olsun bende İzmir'e gideyim

Olur valla kuzum ben İstanbul'u burdan daha çok seviyorum valla yapacak öyle çok şey var ki her hafta başka bir yere gidebilirim gezmek için ama İzmir öyle mi... Bir süre sonra gidecek değişik yerler bulamıyorsun.

Beta h c g 0.85 yani ne demek şimdi bu referans ta 0,5 -5 araığından küçük olmalı diyo sanırım anlamadım

önceden test yapmak doğru değil insan beklenti içinde kendi kendini yiyip bitiriyor benim bat bügün hayırlısı bakalım:44::44:

katılıyorum canım :13::13::13: ben ankarayı yaşamak için çok seviyorum havası falan çok güzeldi ama gezmek tozmak göz güzelliği için İstanbul u tek geçerim :13:

selamlar kızlar bende aranıza katılmak isterim bat 9 ağustos rabbim dilerim herkesin dualarına cevap verir. Benim yaşım 36 geçen ay rahim ağızı yarası çıktı doktorum yakmaya karar verdi ayrıca iltahap olduğundan sol yumurtalıkta yapışıklık oluşmuş yani çok fazla umudum yok açıkcası yinede Allah büyük diyorum. doktorum bir süre deneyin dedi eğer olmazsa rahim filmi çekilecek. yumurtalığında yapışıklık olmasına rağmen hamile kalan olmuşmu acaba kafamda deli sorular.

İstanbul gezmek tozmak için on numara ama yaşamak için çok kötü bi tercih bebem elimde fırsatım olsa bi dk durmam burda

ayy sağol bende yapacam ama en büyük sorunum göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…