2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hey allaaaaam sen bana sabır ver bu kızla. Söyleye söyleye doğurtacak bana ikiz yahu dilini ısır.

Dün akşam çalışmadık bir günlük ara verdik bu kadar çalışmayla benim olmazsa kimsenin olmaz zaten ahahahahaha.

Ama bu akşam....

harika bende onlara bakıyım akşam netten valla olur yaparım onlardan

Merhaba,

2009/Ekim de evlendik. İlk defa korunmasız birlikteliğimiz oldu.
C.tesi günü doktora gittik sağ ve sol yumurtalığımda çatlamalar olduğunu söyledi.
Yarın birlikte olun, bir deneyin dedi. Biz de denedik, adet tarihim yakındı ama. yani bugun yarın olur gibiyim.
İçimde bir hamilelik şüphesi var ama bilemiyorum adet belirtileri gibi. ama 2 gündür adet ağrım olmasına rağmen olamadım henüz.
Test yaptırmak istiyorum ama daha çok erken. 5 yıllık evliliğin ardından çok istiyoruz artık bir bebek, İnşallah Allah'ım gönlümüze göre verir.

hamilelik olursa en iyisi spor tatlım yoksa allah korusun ters hareketler kötü yapar, pilates bence hamilelikte olmaz sen yaparsın bişeyler

Hamilelikte en güzeli yürüyüş canım ve hamiş yogası bazı özel hastanelerin bu konuda çalışmaları var. Nefes egzersizleri hamilelikte kolay doğum yapabilmek için çok önemli.

ben bilmiyorum tek bildiğim benim daha bi aylıkken çekilmiş olan fotoğraflarda annemin nerdeyse 36 bedenlik belinin oldğu doğumdan sonra çok zayıflamış inş bende ona benzerim sağlıklı şekilde tabi

ben daha öncede yaptım yüzme pilates arada fitness ama şimdi iş ev drken zaman kalmıyo vücut yorgunluğundan geçtim ama akşamları yarım sa da olsa yürümeye çalışacağım :2:

Evet ya ben İzmir'deyim Kordon'da çalışıyorum deniz karşımda, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, faytonlar ama bir gün yürüyebilmişliğim yok bu güzel atmosferde. Ev-iş-ev işi bu üçü arasında gidip geliyorum.

ben senin bebelere fındıkla fıstık derim canım allah o duyguyu yaşatsın ve ne olacaksa sağlıklısı hayırlısı olsun benim ilk ve tek dileğim

Hamilelikte en güzeli yürüyüş canım ve hamiş yogası bazı özel hastanelerin bu konuda çalışmaları var. Nefes egzersizleri hamilelikte kolay doğum yapabilmek için çok önemli.

Ewet canim keşke benim imkân im olsa ama küçük bi ilcedeyim yoksa koşa koşa giderdim yoga ya hamisi olursam

içim gitti içim hiç gitmedim izmire seneye kısmetse antalya fln değil izmire istiyorum çok. belki bebişle sen orda yapamıyorsan ben bu istanbulun sokak arasında tozu toğrağı trafiğinde hiç yapamam ama yürüyeceğim öyle ya da böyle

merhaba kayra zamanı geldi deyip başlamışsın inşallah hayırlısıyla kolaylıkla bi bebişiniz olur bence erken test yapma bak hepimiz tecrübe ettik insanı hayal kırıklığına uğratıyo bu işin sırrı rahat olmakta ve günün 4 5 gün geçtikten sonra stres yapıp şüpheye düşmekte

inşallah çok teşekkür ederim, ben bu konularda 5 yıllık evli olmama rağmen biraz cahil kaldım
acaba ilişkiye girdikten 4-5 gün sonramı baktırmak gerekir kan testine?

canım merhaba : inşallah hamilesindir. Test yaptıktan sonra bize de yaz sonucu bu arada /www.fertilityfriend.com/home bu site nedir açtım baktım ama hiç bir şey anlamadım

tatlım adet oldum kısmet önümüzdeki aylara inş.

ff çok güzel bi sitedir anlayabilmen için ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında arkadaş anlatmış oku istersen kuzum

ben senin bebelere fındıkla fıstık derim canım allah o duyguyu yaşatsın ve ne olacaksa sağlıklısı hayırlısı olsun benim ilk ve tek dileğim

Evet canım ben önceden kızcıydım ama şimdi hayırlısı diyorum.

Ewet canim keşke benim imkân im olsa ama küçük bi ilcedeyim yoksa koşa koşa giderdim yoga ya hamisi olursam

Benim gittiğim hastanede böyle bir imkan var diye duymuştum canım ama yoksa bende özel bir kursta sırf nefes için başlamayı düşünüyorum. Akşamları da arkadaşımla yürüyüş yapmayı düşünüyoruz.

Ahahah bebekim sen nerden çıktın yahu.

Aaaa İzmir'e gelinmez mi ben geçen ay İstanbuldaydım canım her seferinde gelip bayılırım ama bu sefer daha bir bayıldım çok güzel gezdim. Biz Bağdat caddesinde kaldık. Caddebostan sahiline bayıldım. Kalamış Divan'a gittim. Göztepe parkına bayıldım öyle güzel park görmedim ben. Sonra Büyükada çok otantikti orayı bizim Alaçatı'ya benzettim, dondurmacılar falan. Ortaköye bayıldım. İstinye Park'ta Masa diye bir mekana gittik oranında havasını çok sevdim. Bebek harikaydı. Orda Bodrum Mantı da çıtır mantı yedim. İstanbul'u çok seviyorum imkan olsa yaşamak isterim.

Son düzenleme:
tatlım adet oldum kısmet önümüzdeki aylara inş.

ff çok güzel bi sitedir anlayabilmen için ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında arkadaş anlatmış oku istersen kuzum

Mogami canım yerinde olsam ateş ölçmeyi ovülasyonu falan bırakırdım rahat bırak kendini ne zaman olursa

Takip ediliyorsunn!!!!!! ayrıca bende bu topiğe giriyordum 2 ay önce

inşallah canım ama tam da şu an bildiğin adet ağrısı geldi testi bekledi sanırım

ama sana birşey deyim mi ben oğlumda adet sancısı gibi ağrı çekerken test ile hamiş olduğumu öğrendim dur bakalım hemen ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…