2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Beta h c g 0.85 yani ne demek şimdi bu referans ta 0,5 -5 araığından küçük olmalı diyo sanırım anlamadım

benim de 0,5 çıkmıştı kısmet balım

yeni bat söyle dicemde daha adetin gelmedi kuzum

Beta h c g 0.85 yani ne demek şimdi bu referans ta 0,5 -5 araığından küçük olmalı diyo sanırım anlamadım

malesef canım yok 5in altındaki değerler negatif diyorlar. rabbim sağlıkla bu ay nasip etsin inşallah

benim 2 ağustos arkadaşım yaşım 37 ikinci bebişi istiyorum bende
geçmiş olsun, rahim filmi çektirdikten sonra hemen gebe kalyan birçok arkadaşım var

bu arada bol çorba salata yedim 2 dilim ekmek yedim günlü hamur işi ve tatlıları haftada bi kez yedim sadece

anladım canım ben son iki haftır ekmeği tamamen kestim diyebilirim günde 1 dilimcik ama hiç faark yok galiba spor eksik

Kaygılı olsun bebeğim önümüzeki ay inş. Hem Mayıs doğum yapmak için Nisan'dan daha güzel bir ay. Ayrıca bir aç gün daha bekle eğer gene adet olmaz isen bir daha ver kan testini.

Mogami canım yerinde olsam ateş ölçmeyi ovülasyonu falan bırakırdım rahat bırak kendini ne zaman olursa

ovulasyon takibinde son 9 testim kaldı onu da bu ay yapayım ziyan olmasın kuzum sonra almayacağım bi daha

ateşi hamilelik için değil de yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamak için kullanıyorum malum ameliyatlı olduğumdan takip etmek istiyorum

başka da bişey yapmıyorum canım

senin ufaklık nasıl bakalım

Kaygılı olsun bebeğim önümüzeki ay inş. Hem Mayıs doğum yapmak için Nisan'dan daha güzel bir ay. Ayrıca bir aç gün daha bekle eğer gene adet olmaz isen bir daha ver kan testini.

mayıs iyidir benim içinde kısmet bi adet olsam yumurtlama günümde yok bu durumda offf artık bi ayda geçse bakmıyorum bekle bat gelsin

ne ameliyatı oldunuz arkadaşım geçmiş olsun

aa çoçukmusun hemende ağla ya dur bakalım ilk denemen daha sen şimdiden böyle yaparsan oooo kendini çok yıpratırsın hade gönder negayifleri gelsin pozitifler önümüzdeki aylara bakacaz artık

benim zaten hiç umudum olmadı sadece adet gecikince panik oldum biraz bugünde olmayınca iyice bu ne dedim ama stresss miş hadi bakalım kolay gelsin devam çalışmaya

2013 martta sağ overden 6 cm lik çikolata kisti ameliyatı kuzum

o sebepten 6. denemeden sonra doktor kontrolünde devam edeceğim

geçmiş olsun canım, sorunun ne olduğunu bilerek hareket etmek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…