Beta h c g 0.85 yani ne demek şimdi bu referans ta 0,5 -5 araığından küçük olmalı diyo sanırım anlamadım
Beta h c g 0.85 yani ne demek şimdi bu referans ta 0,5 -5 araığından küçük olmalı diyo sanırım anlamadım
selamlarkızlar bende aranıza katılmak isterim bat 9 ağustos rabbim dilerim herkesin dualarına cevap verir . Benim yaşım 36 geçen ay rahim ağızı yarası çıktı doktorum yakmaya karar verdi ayrıca iltahap olduğundan sol yumurtalıkta yapışıklık oluşmuş yani çok fazla umudum yok açıkcası yinede Allah büyük diyorum. doktorum bir süre deneyin dedi eğer olmazsa rahim filmi çekilecek. yumurtalığında yapışıklık olmasına rağmen hamile kalan olmuşmu acaba kafamda deli sorular.
Daha adete çok var ki ben şuan gıt gıt gıdak günlerimdeyim.
İstanbul gezmek tozmak için on numara ama yaşamak için çok kötü bi tercih bebem elimde fırsatım olsa bi dk durmam burda
bu arada bol çorba salata yedim 2 dilim ekmek yedim günlü hamur işi ve tatlıları haftada bi kez yedim sadece
malesef 0,85
benim de 0,5 çıkmıştı kısmet balım
yeni bat söyle dicemde daha adetin gelmedi kuzum
canım yeni başladın bebiş işine rabbim sağlıkla hayırlısı ile aratmadan göndersin meleğini
artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Mogami canım yerinde olsam ateş ölçmeyi ovülasyonu falan bırakırdım rahat bırak kendini ne zaman olursa
malesef 0,85
Kaygılı olsun bebeğim önümüzeki ay inş. Hem Mayıs doğum yapmak için Nisan'dan daha güzel bir ay. Ayrıca bir aç gün daha bekle eğer gene adet olmaz isen bir daha ver kan testini.
ovulasyon takibinde son 9 testim kaldı onu da bu ay yapayım ziyan olmasın kuzum sonra almayacağım bi daha
ateşi hamilelik için değil de yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlamak için kullanıyorum malum ameliyatlı olduğumdan takip etmek istiyorum
başka da bişey yapmıyorum canım
senin ufaklık nasıl bakalım
aa çoçukmusun hemende ağla ya dur bakalım ilk denemen daha sen şimdiden böyle yaparsan oooo kendini çok yıpratırsın hade gönder negayifleri gelsin pozitifler önümüzdeki aylara bakacaz artık
merhaba sekerler yenı haberler varmı mogamı adet oldunmu
ne ameliyatı oldunuz arkadaşım geçmiş olsun
2013 martta sağ overden 6 cm lik çikolata kisti ameliyatı kuzum
o sebepten 6. denemeden sonra doktor kontrolünde devam edeceğim
merhaba sekerler yenı haberler varmı mogamı adet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?