ben mol gebelik geçirdim en büyük korkum tekrar yaşamak çünkü gerçekten çok zor bişi kemoterapi bile gördüm mol gebelik nedeninyle aklıma o günler geldikçe
Tekrarlama olasılığı olduğu için düzenli kontrole gideceksin zaten korkma benim yengemde de olmuştu 2. Gebeliği tamamen normaldi üzme kendini
allahım sağlıklı bir gebelik versin sana da inşallah bu ay
kontrollerim bitti 2 aydır canım yengen molden ne kadar sonra hamile kaldı bide tedaviylemi hamile kaldı doğal yollamı bilgi verirmisin lütfen
sağol canım ilgin için benim hcg sıfırlanalı 1 sene oldu artık bebek yapabilirsiniz dedi doktor canım bide yengen istediği aymı hamile kaldı yoksa birkaç ay uğraştımıÇok oldu benim yeğenim şimdi 20 yaşında Dr 2 yıl korunun demişti ama bir yıl sonra doğal yoldan hamile kalmıştı yengem tabi korkularını hatırlıyorum. Nedeni bilinmiyor sadece bazen hücre bölünürken ayrılamıyormuş fazla kromozom fazla Hcg artışına neden oluyor bu yüzden Hcg sıfırlanmadan hamile kalmasan iyi olur takip açısından
sağol canım ilgin için benim hcg sıfırlanalı 1 sene oldu artık bebek yapabilirsiniz dedi doktor canım bide yengen istediği aymı hamile kaldı yoksa birkaç ay uğraştımı
Onu bilmiyorum canım ben de küçüktüm bana söylememişlerdir :) ama mol gebe kalmaya engel bir hastalık değil bir fark yok normalle diye biliyorum
ayy allah senden razı olsun son soru bebeği var demi şimdi sağlıklımı
günaydın canım dün kaldığım yerden olan sayfaları okudumben adet olmadım gittim kan verdim sabah sonucu görüp artık rahatlayıp adet olmam gerekli ve tabloda bi ben sonuçsuz kalmışım o boşluğu doldurayım dedim şimdi kasıklarım adet olacak gibi o yüzden keşke testi boşuna yapmasaydım iki gün daha bekleseydim diyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun :) iyi çalışmalargunaydın kızlarrr, dun ov testıne okadar camur attımkı sormayın basıma geleni
sahura kalktık, kalkar kalkmaz su gibi bi ıslaklık basladı. lavaboya gıttım afadersınız damlıyo o derece.dur dedım benı kırdı ama bı daha yapım su testı dedım ve bırde ne goreyım pozitif. cok sevındım. bu sabahta atesım 36.2 ye tustu ve tablo degıstı tabıkı. artık bu aksamı ve yarınla ertesı gunu degerlendırmek ıcın esımle sozlestık soldakı eskı sagdakı yenı ates tablom. bu gece calısmayla gec kalmıs olmayız demı kızlar
Eki Görüntüle 1189297 Eki Görüntüle 1189298
nerden biliyorsun kuzum ov. testi mi -
benim zaten hiç umudum olmadı sadece adet gecikince panik oldum biraz bugünde olmayınca iyice bu ne dedim ama stresss mişhadi bakalım kolay gelsin devam çalışmaya
kızlar adetimden önce yaptırmış oldugum kan testinin negatifliğine güveniyorum adet olacagım hissediyorum artık kısmet ağustosa umutlar ağustosta toplanacak ama bu ay rahat olacagım ay su belırtım var suram söyle demeyecegımVe adetim gecmedende test yapmayacagım
canım sıkma canınıartık ağustosta inş. güzel haberleri birlikte alırız
beklemede :/ ya buya da bu
hele ben yumurtlama günü iyice şaşırmış biri olarak adet olıyım kafama göre ilişki yaşayacağım ağustos bat tarihi veremiyorum şu an o kadar kötü durumlar bat geçsede ben 1 ay beklicem daha test yapmam
beklemede :/ ya buya da bu
gerçektenmi ayy allah bağışlasın darısı başıma inşallah2 yeğenim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?