2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tüm cümlelere katılıyorum keşke kendimize kötü tecrübeler yaşatmasaydık bu ay bende sanki çocuk istemiyormuşum korunmadan ilşki istiyormuşum gibi yaşayacağım poziyonmuş yarım sa beklemeymiş fln yok geldiği kadar gelir bulur nasipte varsa iki üç ay böyle takılıcam zaten ben eylül sonu tatile gideceğim o zamandan sonra dokora sorarım olmazsa

inşallah budur sevinelim birazcık hayırlı haber verde canım :)

inşallah ama karnım ağrıyo kırmızılar geliyo sanırım zaten yumurtlama dönemimde yalnızca bir kez ilişki oldu umudum yok evde test var ama çıkmıycandan emin olduğum için yapmıyorum

hatta ben burdakileri hergün sürekli okumanın bile stres yapacağını düşünüyorum tatlım
aslında bende böyle düşünüyorum ama buraya girmeden de yapamıyorum maalesef

hoş geldin aramızahakkında hayırlısı olur inşallah benim arkadasımında rahım yarası vardı bi dr yakmalıyız demıs diğer dr yakmaya gerek yok demiş ve ona güvenmiş bebek istiyosan bırak korunmayı demiş arkadaşım hapı bıraktığı ay hamiş kaldı suan 6aylık inşallah sende bi an önce hamiş olursun ilk bebek mi?

Aynen canım bebişim gelsin annesini bulsun ben sabırla bekliyor olacagım tüm kalbimle sevgimle kollarımı açtım bekliyorum gel anneciğim ne zaman istiyorsan

inşallah ama karnım ağrıyo kırmızılar geliyo sanırım zaten yumurtlama dönemimde yalnızca bir kez ilişki oldu umudum yok evde test var ama çıkmıycandan emin olduğum için yapmıyorum

İnşallah gelmez canım yok kuzum yapma test bekle bizim yaşadıgımız hayal kırıklıgını sen yasama

hatrımıza bi iki gün daha bekle bu kaçıncı deneme

bekliycem cnm zaten gebeliği erken öğrenmekde iyi değil sonra kalp atışını beklemek de var bu daha 3. denememiz ama tam anlamıylada günleri değerlendirdiğimiz de söylenemez bu ay 4 kere ilişki oldu biri yumurtlama öncesi biri yumurtlama dönemi biri sonrası bide gecen gün :) umut yok yani malum hem kpss hem de ramazan olunca anca bu kadar

Günaydın kızlar kaygılı tatlım önümüzdeki ay çalışmalara tam gaz büyük ihtimal stres havaların sıcaklığı bünyeni etkiledi melisa çayını aldin mı bakayım bende evlenmeden önce 52 kiloydum sonra evlendikten sonra 66 kilo oldum ki boyum 1.70 bacaklarım catladi resmen doğum kontrol hapı gerçekten hızlı kilo aldırıyor hızlı alincada çatır çatır baldırlar catladi :) ne diyim Allah sağlık versin şu minikler yumuşu bulsada rahatlasam stres yapmiim diyorum olmuyor yahu :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ikinci ayım bu 12 ay mı belli bir problemin varmı canım

en son 4 aydır korunmuyoken gitmiştim doktora güzelim ozaman ultrasonla falan baktı bişey yok demişti ama tabi hormon testi falan istemedi daha erken diye sanırım sonra 7-8 ay olmuştu ki benim babam çok rahatsızlandı kalbinden 3 ay falan hastanede yattı ameliyat oldu ölümlerden döndü diyebilirim o süreçte tekrar korunduk biz 3 ay falan sonra yine başladık 2-3 ay falan da böyle oldu, bakalım cnm ramazan sonu giderim inş. doktora çok kasmıyorum ben Allah henüz vermiyorsa vardır bi bildiği, o hastane süreçlerinde iyiki hamile kalmamışım Allah büyük diye düşündüm o yüzden tevekkül ediyorum biiznillah, O bizim için hayırlı olanı bilir, O nezaman istiyosa ozaman versin cicimm sen de stres yapma daha 2. ayın bak biliyorum insan başlarda daha heyecanlı oluyo hemen olacak zannediyor ama herrrşey nasippp

mogami ile totem yapmıştık birlikte hamiş olcaktık listede altaltayız ya ama o fire verdi sıra bana geldi :)

Sen fire verme canım bir tek ilişkiye bile kalan var umudunu yitirme inşallah kırmızılar gelmez senden uzak olsun sana kırmızı hiç yakışmıyor

ne diyosun ben cekp yaptırdm 3 ay ence herşey temiz smir felan hepsi bakıldı daha önce kötü 1 hamilelik geçirdim işimi şansa bırakmak istemedim herşey Allahtan yinede

veeeeeeeee ben ne yapıyorum çıkışta gidip nestle nesfit alıyorum bende bu sabah iki çilekli danone yoğurt yedim . yalnız lovely iyi reklam yaptık sakıncası var mı

canım danone yi hiç tavsiye etmem, çilekli milekli dediğine de bakma katkılı oluyolar, doğal beslenelim lütfeenn anne adaylarııı

veeeeeeeee ben ne yapıyorum çıkışta gidip nestle nesfit alıyorum bende bu sabah iki çilekli danone yoğurt yedim . yalnız lovely iyi reklam yaptık sakıncası var mı

canım danone yi hiç tavsiye etmem, çilekli milekli dediğine de bakma katkılı oluyolar, doğal beslenelim lütfeenn anne adaylarııı

olmuş ya ona bak ben diyorum olacağı varsa 4 kere çok bile inan o yüzden sen 4 kereden bi şey olmaz de kafan rahat olsun sonra bi sürpriz oluversin

dün akşam iş çıkışı unutmuşum bugün not kağıdına yazdım alıyorum çayımı

ne diyosun ben cekp yaptırdm 3 ay ence herşey temiz smir felan hepsi bakıldı daha önce kötü 1 hamilelik geçirdim işimi şansa bırakmak istemedim herşey Allahtan yinede

aaa anladım canım senin kötü tecrüben varmış ya ondan iyi yapmışsın ozaman kimyasal mıydı dış gebelik mi canım, düşük mü oldu?

yediğimiz her şey kötü malesef ben dikkat ediyorum köy peyniri tereyağı bulguru mümkünse kırmızı et balık tüketiyorum sebze bakliyat öyle zararlı şeylerim mümkün olduğunca yok meyve suyu kola sigara donmuş yiyecekler vs hiç tüketmem ama bu kadar dikkat edebiliyoruz şehirde malesef. asıl hamile kalırsam tüm gün pc karşısında geçen ömrümle bebeğimi radyasyondan nasıl uzak tutucam en önemli sorun bu bence gıdalar kadar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…