bekleme bata 10 gün varmış gibi davran
Aynen canım kadın takvımıne gore benım yumurtlamam 3 temmuzdu bekledıgım akıntı gelmedı 17 temmuz adet olmam gerek ama erken olacak gibi hissediyorum 31 temmuz dıger yumurtlama gunum oarak gorunuyor ama benım metabolızme sasırdı gıbı hıc kasmyacagım kendımı ne zaman hayırlıysa o zaman olsunn tadını cıkarmaya bakacagımzaten daha yenı evlıyız ve korunmayı daha bu ay bıraktık ve kesınlıkle adetım gecmeden test yapmayacagım ve evde ıdrar testınde cıft cızgıyı gormeden doktora gıtmeyecegım
inşallahbudur sevinelim birazcık hayırlı haber verde canım :)
karnımm a ağrılar giriyo zaten test var evde ama bakmıyorum... gayet rahatım dermişim :)
aslında bende böyle düşünüyorum ama buraya girmeden de yapamıyorum maalesefhatta ben burdakileri hergün sürekli okumanın bile stres yapacağını düşünüyorum tatlım
selamlarkızlar bende aranıza katılmak isterim bat 9 ağustos rabbim dilerim herkesin dualarına cevap verir . Benim yaşım 36 geçen ay rahim ağızı yarası çıktı doktorum yakmaya karar verdi ayrıca iltahap olduğundan sol yumurtalıkta yapışıklık oluşmuş yani çok fazla umudum yok açıkcası yinede Allah büyük diyorum. doktorum bir süre deneyin dedi eğer olmazsa rahim filmi çekilecek. yumurtalığında yapışıklık olmasına rağmen hamile kalan olmuşmu acaba kafamda deli sorular.
tüm cümlelere katılıyorum keşke kendimize kötü tecrübeler yaşatmasaydık bu aybende sanki çocuk istemiyormuşum korunmadan ilşki istiyormuşum gibi yaşayacağım poziyonmuş yarım sa beklemeymiş fln yok geldiği kadar gelir bulur nasipte varsa iki üç ay böyle takılıcam zaten ben eylül sonu tatile gideceğim o zamandan sonra dokora sorarım olmazsa
inşallah ama karnım ağrıyo kırmızılar geliyo sanırım zaten yumurtlama dönemimde yalnızca bir kez ilişki oldu umudum yok evde test var ama çıkmıycandan emin olduğum için yapmıyorum
hatrımıza bi iki gün daha bekle bu kaçıncı deneme
İnşallah gelmez canım yok kuzum yapma test bekle bizim yaşadıgımız hayal kırıklıgını sen yasama
benim ikinci ayım bu 12 ay mı belli bir problemin varmı canım
mogami ile totem yapmıştık birlikte hamiş olcaktık listede altaltayız ya ama o fire verdi sıra bana geldi :)
en son 4 aydır korunmuyoken gitmiştim doktora güzelim ozaman ultrasonla falan baktı bişey yok demişti ama tabi hormon testi falan istemedi daha erken diye sanırım sonra 7-8 ay olmuştu ki benim babam çok rahatsızlandı kalbinden 3 ay falan hastanede yattı ameliyat oldu ölümlerden döndü diyebilirim o süreçte tekrar korunduk biz 3 ay falan sonra yine başladık 2-3 ay falan da böyle oldu, bakalım cnm ramazan sonu giderim inş. doktora çok kasmıyorum ben Allah henüz vermiyorsa vardır bi bildiği, o hastane süreçlerinde iyiki hamile kalmamışım Allah büyük diye düşündüm o yüzden tevekkül ediyorum biiznillah, O bizim için hayırlı olanı bilir, O nezaman istiyosa ozaman versin cicimmsen de stres yapma daha 2. ayın bak biliyorum insan başlarda daha heyecanlı oluyo hemen olacak zannediyor ama herrrşey nasippp
veeeeeeeee ben ne yapıyorum çıkışta gidip nestle nesfit alıyorumbende bu sabah iki çilekli danone yoğurt yedim . yalnız lovely iyi reklam yaptık sakıncası var mı
veeeeeeeee ben ne yapıyorum çıkışta gidip nestle nesfit alıyorumbende bu sabah iki çilekli danone yoğurt yedim . yalnız lovely iyi reklam yaptık sakıncası var mı
bekliycem cnm zaten gebeliği erken öğrenmekde iyi değil sonra kalp atışını beklemek de var bu daha 3. denememiz ama tam anlamıylada günleri değerlendirdiğimiz de söylenemez bu ay 4 kere ilişki oldu biri yumurtlama öncesi biri yumurtlama dönemi biri sonrası bide gecen gün :) umut yok yani malum hem kpss hem de ramazan olunca anca bu kadar
Günaydın kızlar kaygılı tatlım önümüzdeki ay çalışmalara tam gaz büyük ihtimal stres havaların sıcaklığı bünyeni etkiledi melisa çayını aldin mı bakayımbende evlenmeden önce 52 kiloydum sonra evlendikten sonra 66 kilo oldum ki boyum 1.70 bacaklarım catladi resmen doğum kontrol hapı gerçekten hızlı kilo aldırıyor hızlı alincada çatır çatır baldırlar catladi :) ne diyim Allah sağlık versin şu minikler yumuşu bulsada rahatlasam stres yapmiim diyorum olmuyor yahu :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne diyosun ben cekp yaptırdm 3 ay ence herşey temiz smir felan hepsi bakıldı daha önce kötü 1 hamilelik geçirdim işimi şansa bırakmak istemedim herşey Allahtan yinede
canım danone yi hiç tavsiye etmem, çilekli milekli dediğine de bakma katkılı oluyolar, doğal beslenelim lütfeenn anne adaylarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?