beklemede :/ ya buya da bu
aslında bende böyle düşünüyorum ama buraya girmeden de yapamıyorum maalesef
hoş geldin aramızahakkında hayırlısı olur inşallah benim arkadasımında rahım yarası vardı bi dr yakmalıyız demıs diğer dr yakmaya gerek yok demiş ve ona güvenmiş bebek istiyosan bırak korunmayı demiş arkadaşım hapı bıraktığı ay hamiş kaldı suan 6aylık inşallah sende bi an önce hamiş olursunilk bebek mi?
olmuş ya ona bak ben diyorum olacağı varsa 4 kere çok bile inan o yüzden sen 4 kereden bi şey olmaz de kafan rahat olsun sonra bi sürpriz oluversin
inşallah hamiş yazarım sana balım
hoşbulduk teşekkürler yardımın için ilk bebeğimizolacak inşallah
mogami ile totem yapmıştık birlikte hamiş olcaktık listede altaltayız ya ama o fire verdi sıra bana geldi :)
aaa anladım canım senin kötü tecrüben varmış ya ondan iyi yapmışsın ozamankimyasal mıydı dış gebelik mi canım, düşük mü oldu?
inşallah cnm bizim totem tutmadı yaaa
mol gebelik ti canım bu en kötüsü bu mol abartısız 4 kür kemoterapi gördüm tabi saç baş dökenden değil daha az dozu
aaa hiç haberim yoktu nasıl bişeymiş o geçmiş olsun gülüm
kızlar dün geceyi değerlendrdk ve ondan beridir karnımda koca bi kütle var gibi şiş hissedyrm bide ateşim ovulasynda bile 36.3 ü gecmezkn 37.4 çıktı üşüttm mü ki dün olanlarla ilgisi var mi
fikri olan yok mu kızlar yaa niyetliym bide ilac alamyrm aksamada misafr var kendmi çok kötü hissedyrm
evet olmuş gayet güzel
ff 3 gün bekleyip sonra koyuyo çizgiyi emin olmak için
hadi inşallah olacak bu ay senin minnoş
arkadaşlar nasılsınız? ya reglime 10-12 gün kala adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti, kasığımda ağrılar var. adet belirtilerim için çok erken hamilelik de teorik olarak hemen bu belirtileri vermez zaten. dengem bünyem alt üst oldu neden böyle oldu anlamadım. adetim erken gelecek sanırım bu ayda bebiş yok
bence mıdenı,belini usutmus olabılırsın. dılerım hasta olmassın
Benim 5 gün sonra gelir senin on gün önce neler oluyor bizeee :26:hamilelk belirtisi dersen sakın arama tarihini bekle yoksa stresten her şey değişiyo artık topicçe belirtilere karşıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?