2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen canım dengemiz bozuldu benimde vucudum farklı tepkiler veriyor artık hiç takma canım rahat ol

kızlar sımdık bıse soracam sıze bu bebsılerın cınsıyetını doktor soylemeden tahmın etmenın yolusu yokmudur merak etmeye basladım da

umarım bozulmaz canım inş. Benim bozuldu ama olsun ben yine iki günde bir belki bugün yumurtladım deyip yapıyorum

inşallah canım ama ben pek sanmıyorum bana 5. ayda olcakmış gibi geliyor çünkü annemde 5. ayda hamiş kalmış

kız niye öyle diyorsun annem bana ilk aydan hamile kalmış bide bana bak

benim bildiğim mesela prolaktin adetin 3. Günü yapılıyordu. Bence adet bitince git temiz temiz baksın ona göre sırayla yaptırırsın testleri nasıl olsa acelesi yok genel bir kontrol ddeğil mi

umarım bozulmaz canım inş. Benim bozuldu ama olsun ben yine iki günde bir belki bugün yumurtladım deyip yapıyorum

en iyisi zaten 2 günde bir. zaten düzenli cinsel hayatın varsa hafta da 3 4 gün gibi, ekstra yumurtlama günü denk getirmeye gerek yokmuş. böyle yazıyor çoğu kaynakta :)

3. günü canım

bu arada bende dün adet olmadan önce rahim kontrolü yaptım ve rahmi çok kolayca farkettim sert ve aşağıdaydı oysa ki ovulasyon döneminde sonsuz bi boşluk

Evet canım 17 temmuz BAt dün kan testi yaptırdım sonuc negatıf canım dr çıkmayabılır dedi ama benim umdum yok olursa suprız olur

çokta umutlanmamak gerek zaten sonrası üzücü oluyor. belkide küçüktür daha çıkmamış olabilir. ama olmasa bile hayırlısı canım daha yeni denemeler bunlar inş sonraki aylarda olur diye kendimizi teselli edelim :)

kızlar sımdık bıse soracam sıze bu bebsılerın cınsıyetını doktor soylemeden tahmın etmenın yolusu yokmudur merak etmeye basladım da

Canım ben gecen birşey duydum başına tuz serpiyorlarmış burnundan yukarısına elını götürürsen erkek aşaısı kızmıs am ilk önce hangısını yaparsan ben duydum ama degısık geldi

3. günü canım

bu arada bende dün adet olmadan önce rahim kontrolü yaptım ve rahmi çok kolayca farkettim sert ve aşağıdaydı oysa ki ovulasyon döneminde sonsuz bi boşluk

canım nasıl anlıyorsunuz ya rahimin aşağıda olup olmadığını? kendimiz anlayabilir miyiz ? :44:

asla kendini dinleme kuzum adette olsa hamilelikte olsa bekle sabırla kafanı meşgul edecek şeyler yap sonra güzel haberlerle gel inş

Aynen canım çok umutlanmıstım sonucta negatıfı gorunce hayal krııklıgına ugradım dıye bılırım oluruna bıraktım artık kısmet varsa bebısım benımle mutlu olurum yoksada sabırla beklerım hayırlısıyla gelsın zaten ılk defa bu ay korunmadık benım ılk denemem gıbı bırsey cunku oncekı ay sadece bır kere korunmamıstık çalısmalara devam :)

Canım ben gecen birşey duydum başına tuz serpiyorlarmış burnundan yukarısına elını götürürsen erkek aşaısı kızmıs am ilk önce hangısını yaparsan ben duydum ama degısık geldi

ıımıs debundan benım haberım olmaması lazı eheheh

canım nasıl anlıyorsunuz ya rahimin aşağıda olup olmadığını? kendimiz anlayabilir miyiz ? :44:

çok bariz anlaşılıyor canım

parmağını içeriye sok bayaa zaten prmağının ucuna hemen değiyor burnunun ucuna dokunduğun gibi bi his canım

ovulasyon döneminde ise yukarıda olduğundan parmağın yetişmiyo

kızlar günde kaç almalı folik asit, aceleden sormadım ve kaç kere aç mı tok karına mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…