arkadaşlar nasılsınız? ya reglime 10-12 gün kala adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti, kasığımda ağrılar var. adet belirtilerim için çok erken hamilelik de teorik olarak hemen bu belirtileri vermez zaten. dengem bünyem alt üst oldu neden böyle oldu anlamadım. adetim erken gelecek sanırım bu ayda bebiş yok
Aynen canım dengemiz bozuldu benimde vucudum farklı tepkiler veriyor artık hiç takma canım rahat ol
ay canım bilemedim ki neler oluyor :)):) belirti aramıyorum zaten geçen ay bütün belirtilerim vardı adetim de gecikti heveslendim bi baktım yokmuş.. Sanırım psikolojik olarak etkiledik vücudumuzu alt üst oldu hersey :)
ama inşallah erkenden olmaz reglim çünkü çok şükür düzenliydi 28 gün tam. Umarım bu ahenk bozulmaz
inşallah canım ama ben pek sanmıyorum bana 5. ayda olcakmış gibi geliyor çünkü annemde 5. ayda hamiş kalmış
senin BAT a az kaldı dimi ne durumdasın :)
[sıze=3]kızlar benim bata 9-10 gün var daha lakin bn hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü benim rahim aşağıya inmeye başlamış ki buda gebeliğin olmadığını reglinin olacagını gösteriyor.şimdi ben dr gidip hormon tahlilleri yaptırmak istiyorum.reglinin kaçıncı günü gitmeliyim doktora ve hangi tahlilleri yaptırmalıyım, bilgisi olan varmı?[/sıze]
umarım bozulmaz canım inş. Benim bozuldu ama olsun ben yine iki günde bir belki bugün yumurtladım deyip yapıyorum
kızlar benim bata 9-10 gün var daha lakin bn hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü benim rahim aşağıya inmeye başlamış ki buda gebeliğin olmadığını reglinin olacagını gösteriyor.şimdi ben dr gidip hormon tahlilleri yaptırmak istiyorum.reglinin kaçıncı günü gitmeliyim doktora ve hangi tahlilleri yaptırmalıyım, bilgisi olan varmı?
Evet canım 17 temmuz BAt dün kan testi yaptırdım sonuc negatıf canımdr çıkmayabılır dedi ama benim umdum yok olursa suprız olur
kızlar sımdık bıse soracam sıze bu bebsılerın cınsıyetını doktor soylemeden tahmın etmenın yolusu yokmudur merak etmeye basladım da
3. günü canım
bu arada bende dün adet olmadan önce rahim kontrolü yaptım ve rahmi çok kolayca farkettim sert ve aşağıdaydı oysa ki ovulasyon döneminde sonsuz bi boşluk
arkadaşlar nasılsınız? ya reglime 10-12 gün kala adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti, kasığımda ağrılar var. adet belirtilerim için çok erken hamilelik de teorik olarak hemen bu belirtileri vermez zaten. dengem bünyem alt üst oldu neden böyle oldu anlamadım. adetim erken gelecek sanırım bu ayda bebiş yok
çokta umutlanmamak gerek zaten sonrası üzücü oluyor. belkide küçüktür daha çıkmamış olabilir. ama olmasa bile hayırlısı canım daha yeni denemeler bunlar inş sonraki aylarda olur diye kendimizi teselli edelim :)
Canım ben gecen birşey duydum başına tuz serpiyorlarmış burnundan yukarısına elını götürürsen erkek aşaısı kızmısam ilk önce hangısını yaparsan ben duydum ama degısık geldi
canım nasıl anlıyorsunuz ya rahimin aşağıda olup olmadığını? kendimiz anlayabilir miyiz ? :44:
ıımıs debundan benım haberım olmaması lazı eheheh
gittim folik plus ve special k aldım kızlarBaşlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?