kocama doğum gününde telefon aldım aylar önce oyun oynuyo şimdi diyorum keşke kendime alsaydım kk ya giremiyorumBurası bana bağımlılık yaptı resmen ilk defa telefonumdan girdim haftasonu on saat bekleyerek açılmasını
İnşallah tatlım valla belirti aramak istemiyorum bende ama ister istemez vücudumdaki değişiklikler beni etkiliyor belkide doktorumdan kaynaklandı çok emindi konuşurken umarım bebis yüzünden almisizdir bu kilolari 1 hafta 1, 5 kilo dün cok şaşırdım kala kaldım tartida minikleri dünde kabul ettim odaya :) zaten son gunler artik başladı bende tatlı bir heyecan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben nesfit kırmızı meyveler aldım beğendim seviyorum zaten ben onlarıBenim işe konsantrasyonum sıfır hep bebek düşünüyorum bebekle kafayı bozmadım ama dinlenmek çocuğa hazırlanmak yürüyüş yapmak istiyorum hamiş olursam o heyecanla nasıl çalışıcam bilmiyorum:26:
ilk ayın heyecanı gerçekten başka ama olsun ne olursa olsun ihtimali hissetmek güzel
aynen açılmıyor bide ekranı küçük sinir bozucu sabah gözümü cıyorum buraya giriyorumO yüzden bana acil akıllı bi elefon bi de ekranı büük olacak
aynen canım çalışma sıfır oldu eşime diyorum beni görsen bir dk işe bakıyorsam 3 dk kulubteyım dıyorum aklımız bebegımızde calısacagız canım
ahh ahh aklı bi karış havada anne adayları
Hım hadi bakalım canım miniklere kapımız sonuna kadar açıkbendeki değişikliklerde canım kasıklarımda ağrılarım vardı goguslerımde dolgunluk sık idrara cıkma kasıklarımdakı agrı gectı ama dolgunluk arttı pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf doktor yaparkende cıkmayabılrı dedı sonra sonuclara bakı gulerek negatıf adetı bekle dedı anlamadım ama annem ve babannem ısrarla hamılesın dıyr canım bende test yaptırdım degılım dıyorum yok hamılesın daha cıkmaz bekle diyorlar benim bat yarın bekliyorum bakalım zaman azaldıkca heyecan artıyor
merhaba ben ilk defa yaziyorum cok kaygiliym cumartesi aşılama yaptirdim acaba hamile kalirmiyim asilamadan sonra hamile kalan biri bana belirti lerini yazabilirmi ?
ben nesfit kırmızı meyveler aldım beğendim seviyorum zaten ben onlarıBenim işe konsantrasyonum sıfır hep bebek düşünüyorum bebekle kafayı bozmadım ama dinlenmek çocuğa hazırlanmak yürüyüş yapmak istiyorum hamiş olursam o heyecanla nasıl çalışıcam bilmiyorum:26:
Aynı belirtiler bendede var canım birde rahmimde hafif bir sertleşme var hissedilir şekilde.Büyükler söylüyorsa vardır bir bildikleri elbet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl bir duygu bizi böylesine heyecanlandırıyor ayakalrımızı yerden kesiyor heyecandan uçuyoruz resmen
bende kırmızı meyveli olana bayılıyorum şimdi ağzımın suyu aktı
olmazsa iftarda ondan mı yesem karnıyarık dururken
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, kızkardeşim aşılama yaptırdığı için biliyorum
aşılama sonrasında da ilişki yaşayın
inşallah meleğiniz sizledir
Ayyyy çok özür dilerim canını çektirmek istemedim kimsenin ki ben
birçoğunuzun ilk bebek heyacınıza ilişkin satırlarınızı okuyorumda ne güzel heyacanlar
bunları 6-7 yıl önce bende yaşadım şimdi ikinciyi istiyorum ama aynı heyacağını hissedemiyorum
çok ilginç tabiki çok istiyorum ikincinin gelmesini ama ilki gibi olmuyor bu kesin
tadını çıkarın her anın ben ilk testimi saklarım hala
veee günlüğüm vardır hamileliğim döneminde tuttuğum
darısı sizlere olsun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelik ve sonucunda o meleği kucağına almak eşsiz duygu
cok tesekkur ederim sağolun. Fakat benim merak ettigim asilamadan sonra gebelik belirtisi nelerdir onu ogrenmek istemistim benim bir kac belirtim varda buna benzer belirtisi olanlar da varsa daha cok umutlanabilirdim(
ben dün umutsuz olmama rağmen kan testimin sonuçlarını almaya koşarak gittim ve elim ayağım titredi resmen
amin hepimizin . Her şeyin ilki başka ilkler çok önemli ne güzel ya belki bugünlerimizi özleyeceğiz heyecanlar telaş beklemek ne güzeldi diyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?