2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen açılmıyor bide ekranı küçük sinir bozucu sabah gözümü cıyorum buraya giriyorum o yüzden bana acil akıllı bi elefon bi de ekranı büük olacak

Hım hadi bakalım canım miniklere kapımız sonuna kadar açık bendeki değişikliklerde canım kasıklarımda ağrılarım vardı goguslerımde dolgunluk sık idrara cıkma kasıklarımdakı agrı gectı ama dolgunluk arttı pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf doktor yaparkende cıkmayabılrı dedı sonra sonuclara bakı gulerek negatıf adetı bekle dedı anlamadım ama annem ve babannem ısrarla hamılesın dıyr canım bende test yaptırdım degılım dıyorum yok hamılesın daha cıkmaz bekle diyorlar benim bat yarın bekliyorum bakalım zaman azaldıkca heyecan artıyor

Aynen canım çalışma sıfır oldu eşime diyorum beni görsen bir dk işe bakıyorsam 3 dk kulubteyım dıyorum aklımız bebegımızde calısacagız canım

Aynı belirtiler bendede var canım birde rahmimde hafif bir sertleşme var hissedilir şekilde.Büyükler söylüyorsa vardır bir bildikleri elbet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ben ilk defa yaziyorum cok kaygiliym cumartesi aşılama yaptirdim acaba hamile kalirmiyim asilamadan sonra hamile kalan biri bana belirti lerini yazabilirmi ?

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, kızkardeşim aşılama yaptırdığı için biliyorum
aşılama sonrasında da ilişki yaşayın
inşallah meleğiniz sizledir

bende kırmızı meyveli olana bayılıyorum şimdi ağzımın suyu aktı
olmazsa iftarda ondan mı yesem karnıyarık dururken

Kasıklarım şiş duruyor canım annem hatta ora niye oyle dolmus duruyor dedı bende berden bılım dedım evet canım sabırsızlıkla beklıyorum yarını ınsallah buyukler haklı cıkar

birçoğunuzun ilk bebek heyacınıza ilişkin satırlarınızı okuyorumda ne güzel heyacanlar
bunları 6-7 yıl önce bende yaşadım şimdi ikinciyi istiyorum ama aynı heyacağını hissedemiyorum
çok ilginç tabiki çok istiyorum ikincinin gelmesini ama ilki gibi olmuyor bu kesin
tadını çıkarın her anın ben ilk testimi saklarım hala
veee günlüğüm vardır hamileliğim döneminde tuttuğum

darısı sizlere olsun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelik ve sonucunda o meleği kucağına almak eşsiz duygu

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, kızkardeşim aşılama yaptırdığı için biliyorum
aşılama sonrasında da ilişki yaşayın
inşallah meleğiniz sizledir

Cok tesekkur ederim sağolun. Fakat benim merak ettigim asilamadan sonra gebelik belirtisi nelerdir onu ogrenmek istemistim benim bir kac belirtim varda buna benzer belirtisi olanlar da varsa daha cok umutlanabilirdim (

amin hepimizin . Her şeyin ilki başka ilkler çok önemli ne güzel ya belki bugünlerimizi özleyeceğiz heyecanlar telaş beklemek ne güzeldi diyeceğiz

cok tesekkur ederim sağolun. Fakat benim merak ettigim asilamadan sonra gebelik belirtisi nelerdir onu ogrenmek istemistim benim bir kac belirtim varda buna benzer belirtisi olanlar da varsa daha cok umutlanabilirdim (

malesef kızkardeşim hamile kalamadı aşılama ile tüp bebek ile hamile bu ay tüp bebek yaptırdı
inşallah belirtileriniz bebek belirtisidir

ben dün umutsuz olmama rağmen kan testimin sonuçlarını almaya koşarak gittim ve elim ayağım titredi resmen

Aynen canım sürekli dua ettim kalbim çarpıyordu heyecandan ama aldıgım sonuc negatıftı ama ben henuz kırmızıları görmedım umudum bırazcıkt olsa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…