2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım petty den haber varmı hıc sesı cıkmıyor nasıl gıdıyomus hamılelık

bacım petty hamile kaldığı gibi boşluyo burayı kızdırıyo beni valla

Çok sık görmüyorum tek tük uğruyo sanırsam

Ne yazdın kız bana kaçırdım sanırım aşkolsun bebeğim ne küsmesi bebeklerimsiniz siz benim

En son sana bi cevap yazdıydım ama sonra senden geldi mi ki görmedim

bende şaka yapıyorum sayende güldüm ağustosta hepimiz gülelim dedim

hemen yapma tabi canım en doğrusu adetin bi kaç gün gecikmesini beklemek ama sabredemiyoruz inş güzel haberlerle gel bize bende bu ay adetim gecikirse şayet 3-4 gün sonra test yapmayı düşünüyorum

İnşallah tatlım yarın olmazsam eger hafta sonuna yaparım sende arkamdan gelirsin inşallah

süpersin varsa da inşallah, yoksa da bekle en az 5 gün

bende şaka yapıyorum sayende güldüm ağustosta hepimiz gülelim dedim

Gülelim kuzum sonra da face den bebişlerimizin fotolarını gösterelim birbirimize oyyyyy düşünmesi bile güzel

gülelim kuzum sonra da face den bebişlerimizin fotolarını gösterelim birbirimize oyyyyy düşünmesi bile güzel

evet evet kesinlikle. Ben grubu çok sevdim zaten başka takıldığım bi topic grup vs yok böylece hamilelere taşınalım sırf burası yüzünden kendime akıllı bir telefon almak istiyorum hayatta istemedim ama nete girip buraya gelmek için istiyorum

Aynen canım bende burdan baka topiğe bakmıyorum sizlerle sohbeti çok sevdim hepiniz çok tatlısınız bende istiyorum akıllı telefon buraya istediğim zaman ofis dışındada girim diye

Canım cevap için çok saol :)
saydığın bütün etkileri yaşıyorum vücut alışınca etkiler azalır herhalde ama aşırı midem bulanıyor böyle giderse oruç beni çok zorlayacak.
Hamileyken devam ediliyormu ilaçlara

hahahhaha bende de yok akıllı telefon bende almak istiyorum hemen yüklücem kadinlarkulubunu

ben de eşimin ıphone nundan istifade ediyorum

Kaçmak yok daha bebişlerimizin dönemlerini konuşacağız cinsiyet heyecanını yaşayacağız paylaşacağımız daha çooooookkkkkkkkkkkk şey var

yok kız nereye kacayım ben haberımı buraya kayıt olduktan sonra aldım kacmam mudavımıyım buranın ama sız kacarsanızda yolarım sızı

üzümcüm nasılsın ? herkesin haberı var mı hamiş olduğundan.bi kaç gundur düşünüyorum hamiş olsam ne zaman haber verırım herkese diye keseyı görene kadar sabretsem diyorum ama ben ağzımı tutamam ki

yok kız nereye kacayım ben haberımı buraya kayıt olduktan sonra aldım kacmam mudavımıyım buranın ama sız kacarsanızda yolarım sızı

kuzum zaten topiğin miadı ekime kadar

pelin yeni bi topik daha açtı ekimden sonrası için olmadı oraya gideriz hamile olduktan sonrada topluca yeni bi topik açar ordan devam ederiz artık

ayrılmak yok

hahahhaha bende de yok akıllı telefon bende almak istiyorum hemen yüklücem kadinlarkulubunu

kocama doğum gününde telefon aldım aylar önce oyun oynuyo şimdi diyorum keşke kendime alsaydım kk ya giremiyorum Burası bana bağımlılık yaptı resmen ilk defa telefonumdan girdim haftasonu on saat bekleyerek açılmasını

seker ılacı cok yapıyor evet canım devam hala 26 gıdıcem bıraktıracakmı bılmıyorum ama benı cok rahatsız ettıgı ıcın bugunden ıtıbaren ıcmıyorum ılac yuzunden cıkarıyorum sureklı zaten mıden bulanıyo bıde onu ıcınce tamam artık allahım en kısa zamanda nasıp eder ınsallah benım oglmda buda seker ılacı ve klomenle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…