canım petty den haber varmı hıc sesı cıkmıyor nasıl gıdıyomus hamılelık
Ne yazdın kız bana kaçırdım sanırım aşkolsun bebeğim ne küsmesi bebeklerimsiniz siz benim
En son sana bi cevap yazdıydım ama sonra senden geldi mi ki görmedim
hemen yapma tabi canım en doğrusu adetin bi kaç gün gecikmesini beklemek ama sabredemiyoruzinş güzel haberlerle gel bize bende bu ay adetim gecikirse şayet 3-4 gün sonra test yapmayı düşünüyorum
bacım petty hamile kaldığı gibi boşluyo burayı kızdırıyo beni valla
Çok sık görmüyorum tek tük uğruyo sanırsam
hiç belirtim yok yalnızca 3-4 gün öncesinden göğüs hassasiyeti başladı hala devam etmekte :) aman zaten belirti de aramıyorum bu ay sabredicem adetim 3-4 gün geçerse test yapıcam hemen gününde veya öncesinde yapmayı düşünmüyorum beklicem biraz
bende şaka yapıyorum sayende güldüm ağustosta hepimiz gülelim dedim
hamıs kalanlar kacıyo zannımsa bı kacmayan benmıyım zaten bı tek bu sayfaya takılıyom
gülelim kuzum sonra da face den bebişlerimizin fotolarını gösterelim birbirimize oyyyyy düşünmesi bile güzel
hamıs kalanlar kacıyo zannımsa bı kacmayan benmıyım zaten bı tek bu sayfaya takılıyom
evet evet kesinlikle. Ben grubu çok sevdim zaten başka takıldığım bi topic grup vs yok böylece hamilelere taşınalım sırf burası yüzünden kendime akıllı bir telefon almak istiyorum hayatta istemedim ama nete girip buraya gelmek için istiyorum
CANIM BEN KULLANIYORUM o ılacları halada kullanıyorum ıctıgın seker ılacının etkısı 1 ay kadar mıde bulantısı ıstahsızlık agız tadının degısmesı kuruluk ılactan sonra ıdrara cıkınca yanma yumurta takıbı alttan yapılıyor usten yapmıyo yumurtanın olcumunu yapıyor sanada ona gore catlayıp catlamıcanı soyluyor bırde catlamısmı dıye kontrole cagırıyor
evet evet kesinlikle. Ben grubu çok sevdim zaten başka takıldığım bi topic grup vs yok böylece hamilelere taşınalım sırf burası yüzünden kendime akıllı bir telefon almak istiyorum hayatta istemedim ama nete girip buraya gelmek için istiyorum
sende kaçarsan biz hamiş olabileceğimize nasıl inanıcaz
yok kız nereye kacayım ben haberımı buraya kayıt olduktan sonra aldım kacmam mudavımıyım buranın ama sız kacarsanızda yolarım sızı
İnşallah tatlım yarın olmazsam eger hafta sonuna yaparım sende arkamdan gelirsin inşallah
süpersin varsa da inşallah, yoksa da bekle en az 5 gün
yok kız nereye kacayım ben haberımı buraya kayıt olduktan sonra aldım kacmam mudavımıyım buranın ama sız kacarsanızda yolarım sızı
hahahhaha bende de yok akıllı telefon bende almak istiyorum hemen yüklücem kadinlarkulubunu
Canım cevap için çok saol :)
saydığın bütün etkileri yaşıyorum vücut alışınca etkiler azalır herhalde ama aşırı midem bulanıyor böyle giderse oruç beni çok zorlayacak.
Hamileyken devam ediliyormu ilaçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?