inşallah kızlar umarım en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz :)
kocama doğum gününde telefon aldım aylar önce oyun oynuyo şimdi diyorum keşke kendime alsaydım kk ya giremiyorumBurası bana bağımlılık yaptı resmen ilk defa telefonumdan girdim haftasonu on saat bekleyerek açılmasını
aynen canım bende burdan baka topiğe bakmıyorum sizlerle sohbeti çok sevdim hepiniz çok tatlısınız bende istiyorum akıllı telefon buraya istediğim zaman ofis dışındada girim diye
merhaba kızlar :) iyi gördüm iyi okudum cümleten.bende tartiya çıktım 1, 5 kilo almışım 1 haftada şu hissetme konusunda son günlerde bende azcık başladım bişeyler düşünmeye bakalım haftaya ogrenicem bakalım :) öptüm kocaman hepinizi :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende tatlısınHepimiz aynı durumdayız desene neyse ama telefonları elimizden düşürmezsek bebiş zarar görür o yüzden bu kadarı yeterli malesef bize Iyi yönden bakalım
Merhaba kızlar :) iyi gördüm iyi okudum cümleten.Bende tartiya çıktım 1, 5 kilo almışım 1 haftada şu hissetme konusunda son günlerde bende azcık başladım bişeyler düşünmeye bakalım haftaya ogrenicem bakalım :) öptüm kocaman hepinizi :*
müptelası olduk buranın kuzum
Başım dönüyo uyku basıyo zaten 2 3 gündür bulantı var aşağıdakileri kırmızıları saymazsak hamileyim ben
Evet canım bebişimizin sağlığını düşünmemiz lazım ben başlayacağım bile kuru üzü kayısı falan hiç yemem ama geçen lovely yazdıklarını okuduktan sonra yemeye karar verdim beslenemem dikkat etmem lazım bebeğimin sağlığı için
Merhaba kızlar :) iyi gördüm iyi okudum cümleten.Bende tartiya çıktım 1, 5 kilo almışım 1 haftada şu hissetme konusunda son günlerde bende azcık başladım bişeyler düşünmeye bakalım haftaya ogrenicem bakalım :) öptüm kocaman hepinizi :*
sen bu belirtileri bi dahaki bata kadar yaşa bebeğim sonra da gerçekten hamiş ol
ben bu sabah sütle nesfit yedim arada da bi iki badem yedim
bekliyoruz bakalım heyecanla bakalım hisset ve doğru çıksın bakalım
inşallah mutlu mutlu haberler veririsin canım
ohhhh yarasın afiyet olsun canım ben henuz nesfit almadım markete gidemedim ama onuda alacagım
amin inşallah canım belki bende ilk ayın heyecanına kapıldım bekleyip görücez :)
seker ılacı cok yapıyor evet canım devam hala 26 gıdıcem bıraktıracakmı bılmıyorum ama benı cok rahatsız ettıgı ıcın bugunden ıtıbaren ıcmıyorum ılac yuzunden cıkarıyorum sureklı zaten mıden bulanıyo bıde onu ıcınce tamam artık allahım en kısa zamanda nasıp eder ınsallah benım oglmda buda seker ılacı ve klomenle oldu
kendimi özel hissediyorum yerken bebiş düşünüp mutlu oluyorum
merhaba canım bende birden kilo aldım acaba bu kilo alışlarımızın sebebı bebıs olabılırmı ınsallah hıssın dogru cıkar tatlım hayırı haberler verırısın
ne güzel canım biz mutlu olalım bebişimiz sağlıklı olsun önemli olan oSen hangsinden aldın begendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?