2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

müptelası olduk buranın kuzum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :) iyi gördüm iyi okudum cümleten.Bende tartiya çıktım 1, 5 kilo almışım 1 haftada şu hissetme konusunda son günlerde bende azcık başladım bişeyler düşünmeye bakalım haftaya ogrenicem :) öptüm kocaman hepinizi :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
aynen canım bende burdan baka topiğe bakmıyorum sizlerle sohbeti çok sevdim hepiniz çok tatlısınız bende istiyorum akıllı telefon buraya istediğim zaman ofis dışındada girim diye

sende tatlısın Hepimiz aynı durumdayız desene neyse ama telefonları elimizden düşürmezsek bebiş zarar görür o yüzden bu kadarı yeterli malesef bize Iyi yönden bakalım

bekliyoruz bakalım heyecanla bakalım hisset ve doğru çıksın bakalım

sende tatlısın Hepimiz aynı durumdayız desene neyse ama telefonları elimizden düşürmezsek bebiş zarar görür o yüzden bu kadarı yeterli malesef bize Iyi yönden bakalım

Evet canım bebişimizin sağlığını düşünmemiz lazım ben başlayacağım bile kuru üzü kayısı falan hiç yemem ama geçen lovely yazdıklarını okuduktan sonra yemeye karar verdim beslenemem dikkat etmem lazım bebeğimin sağlığı için

inşallah mutlu mutlu haberler veririsin canım

Başım dönüyo uyku basıyo zaten 2 3 gündür bulantı var aşağıdakileri kırmızıları saymazsak hamileyim ben

sen bu belirtileri bi dahaki bata kadar yaşa bebeğim sonra da gerçekten hamiş ol

ben bu sabah sütle nesfit yedim arada da bi iki badem yedim

merhaba canım bende birden kilo aldım acaba bu kilo alışlarımızın sebebı bebıs olabılırmı ınsallah hıssın dogru cıkar tatlım hayırı haberler verırısın

amin inşallah canım belki bende ilk ayın heyecanına kapıldım bekleyip görücez :)

ilk ayın heyecanı gerçekten başka ama olsun ne olursa olsun ihtimali hissetmek güzel

Ay canım benim İnşallh rabbim banada nasip etsin klomen beni heyecanlandırdı İnşallh güzel haber alırım bende bu ay adak adadım eğer sonuç pozitif olursa 60 gün oruç tutarım dedim İnşallh bir olsunda herşeye razıyım (

merhaba canım bende birden kilo aldım acaba bu kilo alışlarımızın sebebı bebıs olabılırmı ınsallah hıssın dogru cıkar tatlım hayırı haberler verırısın

İnşallah tatlım valla belirti aramak istemiyorum bende ama ister istemez vücudumdaki değişiklikler beni etkiliyor belkide doktorumdan kaynaklandı çok emindi konuşurken umarım bebis yüzünden almisizdir bu kilolari 1 hafta 1, 5 kilo dün cok şaşırdım kala kaldım tartida minikleri dünde kabul ettim odaya :) zaten son gunler artik başladı bende tatlı bir heyecan

ne güzel canım biz mutlu olalım bebişimiz sağlıklı olsun önemli olan o Sen hangsinden aldın begendinmi

ben nesfit kırmızı meyveler aldım beğendim seviyorum zaten ben onları Benim işe konsantrasyonum sıfır hep bebek düşünüyorum bebekle kafayı bozmadım ama dinlenmek çocuğa hazırlanmak yürüyüş yapmak istiyorum hamiş olursam o heyecanla nasıl çalışıcam bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…