aynen canım sürekli dua ettim kalbim çarpıyordu heyecandan ama aldıgım sonuc negatıftıAma ben henuz kırmızıları görmedım umudum bırazcıkt olsa var
hayırlısı artık hayırlısı olsun hakkımızda o sözcüğü duyucaz inşallah hepimizden anne oluyorum
Ay canım benim İnşallh rabbim banada nasip etsin klomen beni heyecanlandırdı İnşallh güzel haber alırım bende bu ay adak adadım eğer sonuç pozitif olursa 60 gün oruç tutarım dedim İnşallh bir olsunda herşeye razıyım(
ovi testinde neye dikkat etmemiz gerekiyor
birde nezaman teste başlıyorsunuz ben hiç yapmadım
canım testi yapacağın günler öğleden sonra sıvı almaman gerek ve de ideal olarak 3-5 saatleri arasında yapılmalı deniyor beni adetimden sonra 13. Günde 2. Koyu çizgiyi yakaladım o günü ve ertesi günleri değerlendirdim sonra 2. çizginin silikleşmesi gerekiyodu ama benm 3 gündür aynı koyulukta her ikisi de bilmiyorum neden ama adete kadar yapmaya devam edicem bakalım ben adet bitiminden hemenn sonra basladım çünkü ne zaman yumurtanın olacağı belli olmuyor
boşuna ilklere ilk gözağrım denmiyor
kızlar gebelik isterken rabbimden hayırlı ve sağlıklı evladlar isteyin
gebe kalayım olayına takılmayın tek gerçekten gebe olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren
o bebeğin sağlığı konusunda onu kaybetme korkusu hep yaşıyorsunuz
evladım 6 yaşında allahım herkesin evladını herkese bağışlasın ama korkuyorum
hayırlı ve sağlıklı rabbim evladlar nasip etsin hepimize
canım aman bak yapamıcan seylerın sozunu verme ben cok korkarım bu adak ıslerınden
valla ben oğlusumda ne yasadıysam bundada aynını yasıyorum sankı hıc hamıle kalmamısım gıbıyım hıc cocuk doğurmadım aynı kıpırtılar devam hele bı hamıle kal
hade ya neyse bir dahaki aya beraber kalırız belki inşallah
malesef kızkardeşim hamile kalamadı aşılama ile tüp bebek ile hamile bu ay tüp bebek yaptırdı
inşallah belirtileriniz bebek belirtisidir
doktora gittim evet. birkaç beta hcg sonucum giderek düşmeye başlayınca durum netleşti. allah hepimize o mucizevi duyguyu yaşatsın dilerim rabbimden...orası öylede ben biraz korkağım yaaa
çok haklısın kesinlikle ben korkağım sanırım
inşallah bebişin gelmiştir canım
canım dr gitmişsindir progestran kullandın mı. Rabbim mucizenin tekrarını nasip etsin arkadaşım
Ne güzel bir olgunlukla karşıyılorsun yaşadıklarını maşallah bu temiz kalbine rabbim tekrarının sağlıkla hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah
yoğunluğunu anlayabiliyorum . canım çok güzel şeyler demişsin hepsi güzel ve doğru sabrın sonu selamettir ve bebeğiniz babasınında bu kadar istekli olduğunu görüp ikinize gelecektir artık inşallah . bizi de nelerin beklediğini bilmiyoruz allah hepimize hayırlısını ve sağlıklı çocuklarımızı versin dileğimburdaki herkesin nasıl iyi niyetli düşündüğünü bildiğim için bizde seni seviyoruzz diyebilirim rahatlıkla
Canım ne güzel kocaman bir yüreğin var olgunlukla karsılayabılıyrosun Rabbım en kısa zamanda sana ve bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın uzme kendını bak ne guzel hamıle kalabılıyorsun esınle askınızı meyvesını ınsallah en kısa zamanda alırsınız guzel yuregınıızı ferah tutun canım
canım Allah bu yolda yardımcın olsun inşallah bebişin en kısa zmanda sana gelir hem babasınıda artık bekletmek istemez bizde seni seviyoruz ve tekrar mutlu haberlerını paylaşmak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?