2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen canım sürekli dua ettim kalbim çarpıyordu heyecandan ama aldıgım sonuc negatıftı Ama ben henuz kırmızıları görmedım umudum bırazcıkt olsa var

hayırlısı artık hayırlısı olsun hakkımızda o sözcüğü duyucaz inşallah hepimizden anne oluyorum

hayırlısı artık hayırlısı olsun hakkımızda o sözcüğü duyucaz inşallah hepimizden anne oluyorum

Ayyy inşallah canım benim hayırlısıyla bakalım düşündüğmde bile içim tuhaf oluyor anne olacagım benım bebegım olacak dıyorum

canım aman bak yapamıcan seylerın sozunu verme ben cok korkarım bu adak ıslerınden

kızlar gebelik isterken rabbimden hayırlı ve sağlıklı evladlar isteyin
gebe kalayım olayına takılmayın tek gerçekten gebe olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren
o bebeğin sağlığı konusunda onu kaybetme korkusu hep yaşıyorsunuz
evladım 6 yaşında allahım herkesin evladını herkese bağışlasın ama korkuyorum
hayırlı ve sağlıklı rabbim evladlar nasip etsin hepimize

evet kızlar bugun de böyle çıktı üstelik sıvı almama kuralına da uymadım sabahtan beri çay su içtim baya ama yine de olması gerektiği gibi silik değil ..:44:

ovi testinde neye dikkat etmemiz gerekiyor
birde nezaman teste başlıyorsunuz ben hiç yapmadım

ovi testinde neye dikkat etmemiz gerekiyor
birde nezaman teste başlıyorsunuz ben hiç yapmadım

canım testi yapacağın günler öğleden sonra sıvı almaman gerek ve de ideal olarak 3-5 saatleri arasında yapılmalı deniyor beni adetimden sonra 13. günde 2. koyu çizgiyi yakaladım o günü ve ertesi günleri değerlendirdim sonra 2. çizginin silikleşmesi gerekiyodu ama benm 3 gündür aynı koyulukta her ikisi de bilmiyorum neden ama adete kadar yapmaya devam edicem bakalım ben adet bitiminden hemenn sonra basladım çünkü ne zaman yumurtanın olacağı belli olmuyor

anladım canım açıklaman için sağol bu ayı kaçırdım bu test için ağustosta deneyim ben bebiş gelmezse

amin bencede ben hep diyorum allahım hayırlısını ver sağlıklı bir evlat ver bize de ona bakacak sağlığı bereketi ver diyorum

valla ben oğlusumda ne yasadıysam bundada aynını yasıyorum sankı hıc hamıle kalmamısım gıbıyım hıc cocuk doğurmadım aynı kıpırtılar devam hele bı hamıle kal

gerçekmi bilemiyorum heray hamile kalamadım diye ağlardım şimdi o yok mesela
allah sağlıkla kucağında göstersin evladını arkadaşım

malesef kızkardeşim hamile kalamadı aşılama ile tüp bebek ile hamile bu ay tüp bebek yaptırdı
inşallah belirtileriniz bebek belirtisidir

Benim ilk aşılama 1.5 senelik evliyim ve kimseye biseyde soramiyorum cevremde yaptiran yok doktorlarin soyledigine gore sebepsiz infertilite bir iki yerden okudugum kadariyla bazi belirtiler bana uyuyor ama tabii ki her insanin vücut belirtileri başkadır benimkiside bir umut iste..

kızlarrrrr evde oturmaktn çok sıkıldm yapabileceğim herseyi yaptm ama aksam olmuyooo günler gecse de ovu günlerim gelse artk

doktora gittim evet. birkaç beta hcg sonucum giderek düşmeye başlayınca durum netleşti. allah hepimize o mucizevi duyguyu yaşatsın dilerim rabbimden...

cansınız hepiniz ve hamile olduğumu öğrendiğim anda bile hepimiz için dua ettim yine yine hepimizi için dua ediyorum....

burada hergün yeni anne haberleri alıyoruz hepimiz yaşayacağız biliyorum. yeni hamiş haberleri listesinde bizim de adımız geçecek. sadece biraz zaman ve sabır...

canım Allah bu yolda yardımcın olsun inşallah bebişin en kısa zmanda sana gelir hem babasınıda artık bekletmek istemez bizde seni seviyoruz ve tekrar mutlu haberlerını paylaşmak istiyoruz

çok sık yazamasam da hergün ama hergün giriyorum topiğe ve takip ediyorum sizleri... ve mutlu haberlerinizi sizler de paylaşmaya devam edin.. umudum oluyorsunuz... dualarım hepimiz içinnn.. sevgiler...

kızlar ben de bugun eşime folik asit aldırdım ama ben doktorum önermişti folidoce aldım aranızda kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…