canımcok erken olcak dedıgım ama gebelıkte de test hep pozıtıf oluyo dıolar, ole olabılırmı acep
Canim ben ilaci bilmiyorum ana netten arattim. Icinde 400 mikrogram folik acit ve 2 mikrogram B-12 var. icerigi guzel gorunuyo, gunde 3 taneye kadar alabilirsin bence. Ama doktora sor derim. Ben de internetten ogreniyorum sonucta.
valla canım inşallah diyorum içimden ama umutlanmak da istemiyorum ben yeniden mi yumurtlucam yoksa diye yapmaya devam ediyorum ama 3 gündür koyulaşmadı sadece aynı renk gibi oluyo o kadar.. batıma daha 10 gün var olsa da kanda yada testte cıkar mı bilmiyorum ama adetimi beklicem ben . burda bi arkadas bende de hep böle olmuştu ama hamile değildim dedi baska bi topikte bi kız da ben de böle öğrendim hamileliğimi dedi 8 tane daha test var elimde hepsini yapıcam bakalım .. yarın da kaynanama temizliğe gidicem korkuyorum ama diyemem şüphem var ben gelemicem diye yedi düvele hamile diye duyurur
haklısın. en ıyısını yaparsın hıc dusunme batı bekle. bu arada kendıne dıkkatet. agır kaldırma deterjan kokularına dıkkat et. hem hamıle hem degılmıs gıbı
valla canım inşallah diyorum içimden ama umutlanmak da istemiyorum ben yeniden mi yumurtlucam yoksa diye yapmaya devam ediyorum ama 3 gündür koyulaşmadı sadece aynı renk gibi oluyo o kadar.. batıma daha 10 gün var olsa da kanda yada testte cıkar mı bilmiyorum ama adetimi beklicem ben . burda bi arkadas bende de hep böle olmuştu ama hamile değildim dedi baska bi topikte bi kız da ben de böle öğrendim hamileliğimi dedi 8 tane daha test var elimde hepsini yapıcam bakalım .. yarın da kaynanama temizliğe gidicem korkuyorum ama diyemem şüphem var ben gelemicem diye yedi düvele hamile diye duyurur
İnş hamilesindir sen yinede cok zorlama karın kaslarını canım.benimde en fazla 8 gün kaldı reglime hiç bir belirti hissetmiyorum zaten rahimde de sertleşme ve aşagıya inme başlamıstıbu ay es geçti, cok fazla dışarı yansıtmıyorum stres yapmıyorum sözde ama içten içe kahroluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu rahmi elle kontrol olayını denedim ben de...fakat pek anlayamadım.
şöyle ki tuvalette oturur vaziyette iken parmağımı soktum dümdüz ilerlerdiğim zaman içeride pek bişey değmedi elime her ne kadar öyle sonsuuuuuuz bi boşluk gibi hissetmesem de...
fakat parmağımı içeride sola doğru döndürdüğümde ucunda deliği olan bi boğumla karşılaştım ki sanırım bu rahim ağzı öyle değil mi? ama resmen sol taraftaydı niye böyle ki :26: ve ayrıca yumurtlama dönemimde olmama rağmen parmağım erişti eeee ne bu şimdi siz de nasıl oluyor arkadaşlar:26:
biri bana açıklayabilir mi ben hiçbişey anlayamadım
buarada denediğimden beri rahmim ağrıyo
Gunaydin Mogami ben ilk deneme ama hemen olsun istiyorumGünaydın bacılar
Batı yaklaşanlar sessizliğe gömüldü bizim halimizi görünce sanırsam
Gunaydin Mogami ben ilk deneme ama hemen olsun istiyorumçünkü resimle diğer ay farkli yerlerdeyiz ve ben nisan ya da mayis bebeği istiyorum ancak herşeyden önce hayirlisi.. bat 30 dedik ama 27-28 de olabilir .
yok kız nereye kacayım ben haberımı buraya kayıt olduktan sonra aldım kacmam mudavımıyım buranın ama sız kacarsanızda yolarım sızı :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?