2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gübreli toprak he çok güldüm yaa Nisanda hapı bıraktıysan hep 3 ay diyor doktorlar 3 ay sonra normale döndüysen bu ay gelsin bebiş O aylar ihtimal düşüktü zaten onları olumsuzluk olarak niteleme temmuz ağustosu ilk aylar gibi düşün

dur dur senin temmuz 26 ydı di mi yooookkk senden bu ay sonu umutluyum ben çünkü çalışmalar iyi gitti hadi inşallah sıkı sıkı tutun bebiş annen bize haberlerini verecek

artık bu ay yastık yorgan ne gerekiyorsa ilk defa çabalayacağım adet bi bitsin bide adetten 2 gün sonra yüzüstünü deneyeceğim

Kuru Kayısımı , Kuru incirimi , kuru üzümümü aldım yemeye basladım ben normalde yemezdım bundan sonra dıkket edecegım dıyorum anneme yememe annemde et tabı sen ıyı beslen bebekte tosun gibi olsun diyor

ayyy agzından bal damlıyo valla. ben de 4. ay hersey normale donmustur umudu tasıyorum, daha iyimserim bu ay acıkcası. umarım tutmustur x lere y ler bırbırını
inş. isteyen herkesınkı de

offf temizlemek zorunda mısın ya Kendini yorma bari çok tamam mı içinde bir canlı varmış gibi dikkat et kendine her zaman ağır kaldırma belim ağrıyo bu ara de Hadi bakalım kolay gelsin

valla canım zaten sinir oldum beni arayıp çağırmıyo da oğluyla haber yolluyo görümcem arıyo gelir misin diye gitmesem de eşim surat eder napim giderim bi görünürüm satarım zor işleri kel görümceye sağol dikkat ederim canım zaten kaynanamın huyudur evi temizler bastan aşağı sonra bizi temizliğe çağırır o yüzden rahatım fazla iş yoktur :)

Boşver bebeğim o zamanda öyle düşünmek gerekiyormuş demek ki Bacım bize bakıp ders alsınlar... sakın benim gibi testi bekletip saatler sonra çıkan pembe çizgiye kanmasınlar.... belirti aramasın bata gün saymasınlar Çok dertliyiz beeee

artık bu ay yastık yorgan ne gerekiyorsa ilk defa çabalayacağım adet bi bitsin bide adetten 2 gün sonra yüzüstünü deneyeceğim

aynen canım ben yuz ustunu soyle denedım bıraz sırt ustu yattım sonra yuz ustune dondum benımkıler akmaya basladı
ben o yuzden yuzustu durmayacagım canım bız gerekenı yapalım gerısı kısmet

kuru kayısımı , kuru incirimi , kuru üzümümü aldım yemeye basladım ben normalde yemezdım bundan sonra dıkket edecegım dıyorum anneme yememe annemde et tabı sen ıyı beslen bebekte tosun gibi olsun diyor

ben üzümleri evde unuttum Ama dikkat ediyorum kendime vitaminlerimi alıyorum

Ne çektik be mogami Allahım sonunda sağlıklı bi bebek versinde bizede ona bakacak sağlıklı uzun ömürler versin gerisi hayırlı zamanda gelsin

aynen canım saklama kabına koydum bıraz bıraz yanımda getırdım bundan sonra böyle

bence şu var kuru kayısı üzüm yemektense şu an tazeleri var meyve olarak tüketmek daha yararlı bence yani olmadığında kurusunu tüketelim derim ben

dur dur senin temmuz 26 ydı di mi yooookkk senden bu ay sonu umutluyum ben çünkü çalışmalar iyi gitti hadi inşallah sıkı sıkı tutun bebiş annen bize haberlerini verecek

tabi teyzesi yaa benm bebişim süprüz yapacak bana bayram hediyesi olacak

Benim batıma kadar sen bana hamileyim de ki bende umutlanayım olur mu Hadi beraberce yapalım bebişkoları

kaygılı bana dua edin de bu ay olsun benim önümüzdeki ay memleketteyim eşim 2 hafta regl dönemimde orda sonra okullar açılıyor, öğretmnim sıkıntılı bi durum yaaa ben yaza denk gelsin istiyordum.. dün eşimle çalışma da yapmadık yorgunmuş 30 hazirandı son batın ilk günü sence yumurtlama olmuş mudur çalışmaya gerek kaldı mı ki acaba ...

yavrum hani uğraşmayacaktın bu ay biz ne konuştuk bacım aaaaaaaaaaaa olmadı şimdi

oda güzel temizleyip çağırıyo olsun bak iyi düşün ya elden ayaktan düşse hep bakmak zorunda olsanız gitmek zorunda ya da sürekli sizde kalsa aman iyi olsunda bugünlük yardım et son kez sonra dokuz ay kendi takılacak ve sonrasındada Sen stres yapma ki bebiş tutunsun sinirler rahat bıraksın vücudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…