2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

pko prolaktin mi ? Benimde bundan 4 5 sene önce prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı doktorum 3 4 kilo versen yeter çok etkileyecek hormonlaırnı demişti sonra kilolar gidince gerçekten çok farketti Ben anlamam ama genel olarak sorun yok ne mutlu sana hadi geçmiş olsun

burada hergün yeni anne haberleri alıyoruz hepimiz yaşayacağız biliyorum. yeni hamiş haberleri listesinde bizim de adımız geçecek. sadece biraz zaman ve sabır...

Kızlar günaydın bugun Adet gunum ama ben kırmızıyı hıc sevmem bana ugramasınlar uzak dursunlar benden ama kırmızılar ısrarla gelecegız dıyorlar benım yeni BAt sanırım 14 agustos olacak

mogami günaydın canım benide ekler misin 24 temmuz 3. deneme

tamam canım ben de mayıs doğumluyum hakkımızda hayırlısı

bende aynılarını diyorum ona bir gelecek vericek çalışma ortamımı ayarlamadım elimde ciddi imkanlarda yok diyorum amaaaa hepsi kısmet eğer maddi durumlar çok kötü değilse yap bebişini çünkü geleceğimizi hiç bir zaman garanti altına alamayız her şey kısmet bi anda her şey batabilir bitebilir ne olacağı bilinmez bir anne evladına her koşulda bakar bakmaya çalışır emin ol ve bi tanıdığımız doğum yaptı evliliğinin 3.yılıydı keşke ilk geceden hamile kalsaymışım demiş

kızlar günaydın bugun adet gunum ama ben kırmızıyı hıc sevmem bana ugramasınlar Uzak dursunlar benden ama kırmızılar ısrarla gelecegız dıyorlar benım yeni bat sanırım 14 agustos olacak

Benim batıma kadar sen bana hamileyim de ki bende umutlanayım olur mu Hadi beraberce yapalım bebişkoları

Benim batıma kadar sen bana hamileyim de ki bende umutlanayım olur mu Hadi beraberce yapalım bebişkoları

Olur canım yapalım bebişkoları gelsinler artık benim BAT senden önce bu ay calısmaları sıkı tutacagım :) senden once dıyecegım sende arkamdan gel ama yanlız bırakma

Günaydın canım ben bugun meraklıyım Bat gunum kırmızılar gelecekmı gelmeyecekmı meraktayım sen nasılsın canım :)

ben de iyiyim tatlım eşimi yolladım 7de hemen geçtim forumun basına bugun kayınvalideme gidiecem temizliğe ovu. testimi nasıl yapsam diye düşünüyorum hadi bakalım canım inşallah gelmeyecek o kırmızılar nete de giremicem bugun aklım sende olacak :18:

günaydın bacılar

Batı yaklaşanlar sessizliğe gömüldü bizim halimizi görünce sanırsam

günaydın mogiş Valla tüm topic karalar bağladı bizim yüzümüzden Ağustos en sevdiğimiz ay olur inş. Hele benim bat 2o sinde nerdeyse öbür bayram Bi de ilk aylar ne kadar dikkat ediyordum hamile kalmıyım diye kaçak olmasın diye meğer ooooo keşke 2 3 ay önceden bıraksaydık korunmayı ama nasip kısmet

Hım iyi yapmışsın canım kolay gelsin şimdiden hım uygun bir zaman kollarsın canım inşalalh gelmez ama gelecekler canım hatta öğlene kalmaz bile egerkı gelmezlerde ben cok sasıracagım

olur canım yapalım bebişkoları gelsinler artık benim bat senden önce bu ay calısmaları sıkı tutacagım :) senden once dıyecegım sende arkamdan gel ama yanlız bırakma

yumurtlama günüm düzensiz iki gün üstüste ara verirsem kaçırabilirim ov günümü. Bi de bizimkine hep aynı pozisyonlar diyemem niye diyecek ısrarla bebek için uğraştığımı anlamaması gerek ya da desem mi yoksa böyle olmazz

Bende canım hemen hamile kalınıyor zannediyordum ama gördüm ve buraya üye olduktan sonra gördümki bu işler öyle kolay değilmiş hayırlısı olsun saglıklı sıhatle bereketleriyle gelsın bebıslerımız

evet bende ole dusunuyorum. hapı 1 saat gec içince panık yapıyordum hamıle kalırsam dıye.Sankı gubrelı topragızda ektıgın hersey bitçek nerdeeee nisandan beri hap içmiyorum bu aya kadar koyver gıtsın yapıoduk ama tık yok. bu ay bakalım cok çalıştık ve sanırım yum donemım gecti. bakalım neler olcak

offf temizlemek zorunda mısın ya Kendini yorma bari çok tamam mı içinde bir canlı varmış gibi dikkat et kendine her zaman ağır kaldırma belim ağrıyo bu ara de Hadi bakalım kolay gelsin

GÜNAYDIN AFRODİT BEN KIRMIZI AĞRISIYLA AĞRI KESİCİLERİ ALIP DURUYORUM SEN NASILSIN AĞUSTOS ANNESİ ?

günaydın tatlım çok da içme canım benm adetimi ağrı kesiciler keser ben söktürmek için vermidon kullanıyorum bazen de aspirin .. ağustos annesi deme kız çıkmadık candan umut kesilmezmiş daha 9 gün var bata belli olmaz ne olacağı demi

Hım de canım ıstedgını bılsın benım esım bılıyor ıstedıgımı kendısıde belkı bırseylere dıkkat eder sen yumurtlama donemın yaklastıgında faza uzatma o zaman en fazla 1 gun dur 1 gun yap o zaman kacırmazsın sanırım bu ay bende yastık koyacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…